Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ دومین مجمع عمومی کنفدراسیون ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی اروپا به منظور انجام انتخابات و تعیین اعضا و تصویب اساسنامه این نهاد جمعه شب به ریاست «الکساندر مدوید» پرافتخارترین آزادکار جهان، در مینسک پایتخت بلاروس برگزار شد و وی برای دومین بار به به ریاست این نهاد برگزیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با تصویب مجمع کنفدراسیون ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی اروپا مقرر شد که دفتر این کنفدراسیون، در مینسک ارتقا یابد و «ولادیمیر گریشنکو» رئیس فدراسیون بلاروس مسوولیت یافت که در تقویت این دفتر تمام سعی خود را به کار گیرد.
موضوع بعدی این مجمع نظام آموزشی کنفدراسیون اروپایی بود. کنفدراسیون اروپایی در حوزه آموزش به پنج منطقه تقسیم شد.
منطقه یک شامل استونی، بلاروس، لتونی، لیتوانی با مرکزیت بلاروس، منطقه دو شامل سوئد، فنلاند، نروژ ، دانمارک با مرکزیت دانمارک. منطقه سه شامل آلمان، اتریش، ایتالیا، بلژیک، سوئیس، فرانسه، هلند با مرکزیت آلمان، منطقه چهار شامل اسلواکی، چک، رومانی، لهستان، مجارستان با مرکزیت لهستان و منطقه پنج شامل جمهوری آذربایجان، ترکیه، گرجستان، روسیه با مرکزیت جمهوری آذربایجان.
در این اجلاس پیام مهرعلیزاده ریاست فدراسیون بین المللی زورخانه ای و کشتی پهلوانی (IZSF) به این اجلاس قرائت شد.
مهرعلیزاده در این پیام خاطر نشان کرد: ورزش های تحت پوشش فدراسیون بین المللی زورخانه ای و کشتی پهلوانی IZSF به منظور تضمین سلامت جسم و روان انسان ها، کمک به نوع دوستی و تقویت صلح جهانی از طریق ورزش (با شعار ورزش زورخانه ای و صلح جهانی) شکل و ساختار مدرنی به خود گرفته و تمامی همکاران این نهاد در دنیا تلاش جدی برای معرفی این رشته دارند.
وی افزود: امروز 85 کشور با خصوصیات فرهنگی و اخلاقی مختلف در کنار یکدیگر شرایط توسعه این ورزش را فراهم کرده اند. ورزش های زورخانه ای برخاسته از مهد ایران زمین، به عنوان میراث بشری مطرح است و یونسکو باور دارد که توسعه آن می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای معنوی انسان این عصر باشد.
رئیس فدراسیون بین المللی ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی ضمن قدردانی از تلاش های دولت بلاروس و «الکساندر مدوید» برای برگزاری این مسابقات افزود: اکنون ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی مورد شناسایی نهادهای بین المللی ورزشی و عمومی قرار گرفته و برگزاری شایسته و استاندارد این ورزش بیشترین کمک را به المپیکی شدن آن خواهد کرد.
پنجمین دوره رقابت های ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی روزهای شنبه و یکشنبه در شهر مینسک پایتخت بلاروس برگزار می شود.
12 تیم از کشورهای مختلف اروپایی در این دوره از رقابتها شرکت دارند. امروز (شنبه) مسابقات زورخانه ای و یکشنبه مسابقات کشتی پهلوانی انجام می شود.
«الکساندر مدوید» عضو اسبق تیم ملی کشتی آزاد شوروی سابق در وزن فوق سنگین و دارنده 10 مدال طلای جهان و المپیک، بی شک بزرگترین کشتی گیر قرن بیستم و یکی از بهترین های تمام دوران ورزش است.
ظهور و اوج گرفتن الکساندر مدوید با سال های پایانی دوران جهان پهلوان تختی همزمان بود. در حالیکه مدوید، جوان، نیرومند، سراسر انگیزه و جویای نام بود، پهلوان تختی از دیرپاترین قهرمانان عصر خود به حساب می آمد و کم کم به آخر دوران قهرمانیش نزدیک می شد.
با این حال این فاصله باعث نشد تا بین آنها جدا از رقابت بر روی تشک، دوستی عمیق خارج از آن شکل نگیرد. مدوید در مورد تختی می گوید:
آشنایی با تختی برای من افتخار بزرگی به حساب می آید. آشنایی ما از مسابقه های کشتی آزاد قهرمانی سال 1961 جهان در یوکوهاما ژاپن آغاز شد.
در آن میدان بزرگ، تختی برنده مدال طلای وزن هفتم شد و من در فوق سنگین مدال برنز گرفتم. این نخستین حضور من در مسابقات جهانی بود. در همین جا بود که تختی را شناختم و از نزدیک به قدرت و بزرگی اش پی بردم. او همیشه مرا دوست می داشت. ملت خودش را هم دوست داشت.
مدوید می گفت، مشکل ترین مبارزات من در دوران قهرمانی، در برابر غلامرضا تختی از ایران بود.
بعد از گذشت چندین دهه از درگذشت جهان پهلوان تختی، مدوید هیچگاه این رفیق و رقیب قدیمی خود را فراموش نکرده و علاقه او به ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی به واسطه حضور تختی در این رشته است.
او امیدوار است که روزی کشتی پهلوانی ایران به بازی های المپیک راه یابد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جهان پهلوان تختی ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۸۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث هاشمی با حضور در برنامه صف اول صدا و سیما درباره میزان آمادگی ورزش کشور برای حضور در المپیک گفت: کمتر از سه ماه تا المپیک ۲۰۲۴ پاریس در هر دو بخش المپیک و پارالمپیک در حال آماده سازی است. در المپیک پیش رو تا امروز ۳۵ سهمیه را کسب کرده‌ایم. آوردگاه مهم ورزش کشورها در المپیک است. ورزش قهرمانی کشورها در همین رقابت‌ها بررسی می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان افزود: ارزیابی دقیق نداریم چراکه در فرصت باقیمانده تا المپیک ۲۰۲۴ احتمال دارد سهمیه ما بیشتر شود. ما با توجه به ارزیابی کمیته ملی المپیک و پارالمپیک در فدراسیون‌های مختلف، ارزیابی‌ها قبل از اعزام ارزیابی صورت می‌گیرد. تمام فدراسیون‌هایی که کسب سهمیه کردند تلاش دارند با تمام قدرت حضور پیدا کنند. ما یکی از مراسم‌هایی که باید قبل از المپیک داشته باشیم پاداش مربوط به آنهاست. ورزشکاری که مدال کسب می‌کند باید پاداش آنها داده شود. دغدغه آنها در زمینه‌های مالی و موارد سربازی نیاز به توجه دارد.

وی ادامه داد: طبیعی است ورزشکاری که در یک سال زحمت کشیده و مربی تلاش کرده است باید مورد تقدیر قرار بگیرد. حدود ۲۳۰ میلیارد تومان روز گذشته به آنها پرداخت شد. البته این موارد به تنهایی کافی نیست و بقیه دغدغه‌های آنها مثل اشتغال و… باید مورد بررسی قرار بگیرد.

هاشمی با اشاره به در مورد بحث خصوصی‌سازی باشگاه‌ها گفت: اگر بخواهیم در این خصوص صحبت کنیم، موضوع اول بحث حق پخش تلویزیونی است که حق باشگاه‌ها به شمار می‌رود. امسال در لایحه برنامه هفتم آئین‌نامه‌ای برای این امر پیش‌بینی کرده‌ایم تا در جلسه دولت تصویب شود که حق باشگاه‌ها داده شود. وقتی حق داده شود از ۳۵ تا ۶۵ تا ۷۰ درصد درآمد باشگاه‌ها از محل حق پخش تلویزیونی است که باشگاه‌های ما از این موضوع محروم هستند.

وی ادامه داد: اینگونه نیست که مثل گذشته به راحتی قرارداد ببندند و هزینه کنند. بحث فیرپلی مالی را داریم که همه در کنار هم می‌تواند قانونمندی ایجاد کند. ما پولی به فدراسیون فوتبال نمی‌دهیم و بیشترین اعتبار را به کشتی می‌دهیم. رشته‌ای که در میادین مختلف برای ما افتخارآفرینی کرده است. ما به دنبال تقویت آنها هستیم و می‌خواهیم از وضعیت موجود خارج شوند. ما از نظر اعتباری کمک زیادی به فوتبال نمی‌کنیم، اما اینکه مسابقات‌شان برگزار می‌شود یک ریال وزارت ورزش نداده است. فدراسیون فوتبال از محل درآمد باشگاه‌ها فوتبال را می‌چرخانند اما در مورد سایر رشته‌های ورزشی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک خودش را موظف می‌داند به این رشته‌های ورزشی کمک کند. شخص رئیس جمهور معتقد بود وزارت ورزش نباید باشگاه‌داری کند. همراهی ارکان دولت باعث رخ دادن اتفاق خوب خصوصی سازی شد.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: سال گذشته نزدیک به هزار میلیارد تومان به فدراسیون‌های ورزشی کمک کردیم که سهم فوتبال ۱۰۰ میلیون هم نبود. اصلاً دولت پول نداده است و از طریق درآمدهای خودشان تأمین هزینه کرده‌اند. بحث تبلیغات روی لباس و فروش بازیکن و … شاید در حدی نباشد که هزینه‌های فوتبال را پوشش بدهد، اما آنها باشگاه دارند. من صراحتاً بگویم که دولت در هیچ بخشی یک ریال برای باشگاه‌ها هزینه نمی‌کند چون خلاف قانون است. مثلاً نساجی یک تیم بخش خصوصی است و باشگاه خودش سرمایه‌گذار دارد. شاید سودی نبرد، اما با عشق و علاقه این کار را می‌کنند. پتروشیمی‌ها و بانک‌ها و هلدینگ‌ها دولتی نیستند و این یعنی دولت بودجه‌ای اختصاص نمی‌دهد.

کد خبر 6100930

دیگر خبرها

  • به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی
  • واكنش رييس فدراسيون به قهر شهربانو منصوريان
  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • واکنش معاون پارلمانی رییس جمهور به بودجه والیبال ودرخواست کاپیتان
  • سخنرانی رئیسی در آیین تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی آغاز شد
  • ۲ دوپینگ جدید در کشتی پهلوانی!
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود
  • آغاز مسابقات کشتی پهلوانی در شهرستان خاتم
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • ماجرای ترور رییس سابق فدراسیون کشتی ایران! / فیلم