Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آزمایشگاه تخصصی پرینت سه بعدی کشت سلول گفت: دستگاه پرینت سه بعدی در حوزه مهندسی بافت در پزشکی کاربرد دارد و بافت مصنوعی تولید می‌کند که این بافت مصنوعی متشکل از دو قسمت اصلی داربست سلولی است.

محمد حسام غیاثوند مدیر آزمایشگاه تخصصی پرینت سه بعدی کشت سلول در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص دستگاه  پرینت سه بعدی و شرایط استفاده آن گفت: دستگاه پرینت سه بعدی در حوزه مهندسی بافت در پزشکی کاربرد دارد و بافت مصنوعی تولید می‌کند که این بافت مصنوعی متشکل از دو قسمت اصلی داربست سلولی است که از بدن موجود زنده استخراج می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه تصریح کرد : این سلول برای پرینت شدن نیاز به داربستی دارد، زیرا سلول به تنهایی توان شکل گیری به صورت سه بعدی را ندارد به همین علت این دستگاه دو نازله ساخته شده که بتواند به صورت لایه به لایه ترکیبی از داربست و سلول را پرینت کند و بعد از اینکه بافت مصنوعی که به صورت لایه به لایه تشکیل شد مراحل کشت سلول نیز انجام می‌شود و سلول آن بافت را به وجود می‌آید و در داخل بدن موجود زنده کار گذاشته می‌شود و آن قسمت داربست، چون مواد پلیمر زیست تخریب است و توسط آنزیم‌های بدن تخریب می‌شود آن بافت کاملا از جنس سلول بدن می‌شود و دیگر از ایمپلنت فلزی استفاده نمی‌شود.

غیاثوند در خصوص وجود محصول و مشابه خارجی آن در بازار اظهار کرد: این محصول مشابهی خارجی با قیمت چند برابر دارد و دلیل ساخت این دستگاه استفاده ایرانیان نیز از این محصول است. در حال حاضر محققان ایرانی توان استفاده از این دستگاه را ندارند و به ناچار به کشور‌هایی مانند آمریکا برای استفاده از این محصول سفر می‌کنند و در شرایط فعلی به دلیل قیمت بالا و تحریم‌ها این دستگاه خریداری نشده است.
وی با اشاره به قیمت  این دستگاه عنوان کرد: قیمت دستگاه فعلی ۴۰ میلیون تومان با تجهیزات اضافی دیگر است، دستگاه مشابه خارجی از ۲۰ هزار دلار تا ۴۰ هزار دلار قیمت گذاری شده که در سایت‌ها به فروش می‌رسد.
مدیر آزمایشگاه تخصصی پرینت سه بعدی کشت سلول در خصوص مزیت های این دستگاه گفت: این دستگاه خدمات پس از فروش دارد ، اگر دستگاهی خارجی در ایران خریداری شود دیگر نمی‌توان از خدمات آن استفاده کرد، اما محصول ارائه شده ایرانی در هر کشوری خریداری شود مسائل فنی دستگاه توسط مسئولان و مربیان به خریداران آموزش داده می‌شود.   غیاثوند در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر این محصول تجاری سازی شده و تاکنون دو سفارش از دانشگاه‌های برتر ایران داشته ایم.
وی در پایان گفت: پیگیر ارائه بیشتر خدمات و ساخت و فروش این محصول در ایران هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرینت سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۹۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • بالابر هیدرولیکی برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند