Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ضمن اشاره به جریمه ۴۵ هزار تومانی به ازای هر یک ساعت تردد خودروهای فرسوده در سطح شهر تهران گفت: بیش از ۵۰ درصد اتوبوس‌های در حال تردد در شهر تهران فرسوده هستند.

کیومرث کلانتری در جلسه امروز کارگروه آلودگی هوای استان تهران با اشاره به وضعیت آلودگی هوا طی تیرماه اظهار کرد: با توجه به بالا بودن میزان آلاینده ازن طی این ماه نسبت به مشابه سال قبل بنا شد تا دستگاه‌های مختلف بررسی کنند که به چه علت این اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس اعلام سازمان هواشناسی و با بررسی ۹ ایستگاه هواشناسی استان تهران، مشخص شد که دمای هوا به ویژه در داخل شهر تهران نسبت به مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری داشته که این مسئله یکی از عوامل افزایش آلایندگی ازن در سطح استان تهران است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه ازن یک آلاینده ثانویه و نتیجه فعلی و انفعالات آلاینده‌های دیگر است گفت:‌ در تیرماه روزهای ناسالم ما ناشی از افزایش این پارامتر بود و در این جلسه کارگروه آلودگی هوا قرار شد که محیط زیست و هواشناسی گزارش جامع‌تری با همکاری مسئولان بهداشت تهیه کرده و ارائه دهند.

کلانتری در ادامه با اشاره به اینکه دیگر موضوع مطرح شده در این کارگروه اهمیت توجه به زیرساخت‌های دولت الکترونیک بود، تصریح کرد: مدیرکل فناوری استانداری تهران گزارشی از زیرساخت‌هایی که از سال ۹۲ به بعد در استان تهران برای توسعه خدمات الکترونیکی به شهروندان ایجاد شده، ارائه کرد. بر این اساس قرار شد که زیرساخت‌های لازم در این راستا فراهم شود که مردم بتوانند خدمات را به صورت الکترونیکی دریافت کنند.

وی با بیان اینکه دولت الکترونیک در شهرهای پر جمعیت دنیا نهادینه شده‌اند گفت: برای مثال در سئول بیش از ۵۰۰ خدمت به مردم توسط دولت الکترونیک ارائه می‌شود و نیازی به رفت و آمدهای شهری ندارند. دولت الکترونیک می‌تواند به کاهش ترافیک، کاهش آلودگی هوا و از دست رفتن زمان کمک کند. همچنین از نظر اقتصادی به مصلحت کشور ما است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران افزود: دولت الکترونیک علاوه بر شفاف‌سازی خدمات می‌تواند هفت روز هفته و در کل نقاط مختلف به کاربران خود خدمات ارائه دهد. در این جلسه قرار شد که دستگاه‌های اجرایی خدمات مختلف خود را در فرمت‌های دولت الکترونیک مشخص و تعریف کرده و به مردم اطلاع رسانی کنند که نیازی به حضور در محل ارائه خدمت ندارند.

کلانتری در ادامه با اشاره به اینکه فعال سازی جایگاه‌های سوخت CNG اتوبوس‌های درون شهری از دیگر موضوعات مطرح شده در جلسه این هفته کارگروه آلودگی هوا بود تصریح کرد: حدود پنج ایستگاه سوخت CNG اتوبوس‌های درون شهری مشکلاتی دارند که قرار شد پس از رفع نواقص این ایستگاه‌ها به ارائه گاز CNG به اتوبوس‌های درون شهری بپردازند و از ظرفیت این ایستگاه‌ها در کلانشهر تهران استفاده شود.

وی با تاکید بر نقش سوخت CNG در کاهش آلودگی هوا گفت: بر اساس اعلام شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ۱۴ ایستگاه سوخت CNG برای اتوبوس‌های درون شهری در استان تهران داریم که از این تعداد ۱۲ عدد در کلانشهر تهران قرار دارد که هفت ایستگاه آن فعال و پنج ایستگاه دیگر در حال تعمیر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیستاستان تهران افزود: از دیگر موضوعات کارگروه، تاکید بر جایگزینی اتوبوس‌های فرسوده بود. بر اساس آمار مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی بیش از ۵۰ درصد اتوبوس‌های در حال تردد در شهر تهران فرسوده هستند و متوسط سن اتوبوس‌های درون شهری بیش از ۱۱ سال است. این در حالی است که سن مفید خودروهای عمومی به ویژه اتوبوس‌ها هشت سال است، بنابراین ما نیاز جدی برای جایگزینی اتوبوس‌های درون شهری با اتوبوس‌های نو و با گاز مصرفی سوخت CNG داریم.

کلانتری با بیان اینکه پلیس راهور آخرین گزارشات خود در جهت جلوگیری از تردد خودروهای فرسوده در تهران را اعلام کرد، گفت: پلیس راهور در سطح کلانشهر تهران اقدامات خوبی برای جلوگیری از تردد موتورسیکلت‌ و خودروهای فرسوده و همچنین جلوگیری از تردد موتورسیکلت‌ها در تونل‌ها انجام داده است. با توجه به اینکه کم کم وارد شش ماه دوم سال که با افزایش آلایندگی‌ها همراه است می‌شویم قرار شد که برخورد جدی‌تر با تردد خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده انجام شود.

وی با بیان اینکه در این جلسه بر تسریع اجرای تصمیمات دولت برای جایگزینی خودروهای تجاری تاکید شد، گفت: وزارت صنعت، معدن، تجارت موظف شد که سهم تهران را از این خودروهای جایگزین مشخص کند تا همزمان با جلوگیری از تردد خودروهای فرسوده به درون شهر گزینه‌های جایگزین برای این خودروها داشته باشیم.

وی در پایان گفت: پلیس راهور اعلام کرده است که به ازای هر ۲۴ ساعت تردد یک خودروی فرسوده در کلانشهر تهران ۴۵ هزار تومان جریمه خواهد شد تا این جریمه بازدارندگی برای کسانی باشد که به حقوق مردم احترام نمی‌گذارند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 خودرو فرسوده تهران محیط زیست کیومرث کلانتری هواشناسی رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۹۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود

محمود شریفی شریف رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده گفت: تقریبا از سال ۸۵ اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسود آغاز شد و در سال ۹۳ به اوج خود رسید به طوری که ۳۳۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

او گفت: از زمانی که واردات خودرو ممنوع شد ما شاهد افت شدید اسقاط خودرو بودیم به طوری که ما در سال ۱۳۹۸ ما شاهد اسقاط ۷ هزار دستگاه خودرو بودیم. 

او بیان کرد: همچنین در سال ۹۹ چیزی بالغ بر ۱۳ هزار دستگاه سال ۱۴۰۰ هم ۵۰۰ هزار دستگاه و سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

 مشهدی شریف افزود: براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو متولی اسقاط خودرو از وزارت راه به صمت سپرده شد و در سال گذشته ۷۰ هزار خودرو اسقاط شد که مجموع اسقاط خودرو در سال گذشته ۲۵ درصد نسب به سال‌های گذشته افزایش اسقاط داشته ایم، براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو دولت موظف بود که ظرف ۳ ماه آیین نامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده را تصویب و ابلاغ کند. 

 او بیان کرد:امیدواریم زیر ساخت اسقاط آیین نامه خودرو‌های فرسوده انجام شود به طوری که امسال به رکورد‌های بالاتری برسیم. 

 مشهدی شریف گفت:خودروسازان عملا تمایلی به طرح‌های جایگزینی خودرو ندارند یا موعد فراخوان خودرو را یکسال دیگر برای مشتری میزنند تا این خودرو افزایش قیمت پیدا کند عملا با این کار متقاضی توان پرداخت قیمت‌های بالا را ندارد و مشتری منصرف می‌شود. 

 رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده اضافه کرد:تعداد اتوبوس‌های تولید شد در سال گذشته آنقدر تعداد کمی داشت که قابل مقایسه نیست همچنین تعداد تولید اتوبوس در داخل کشور در طول سال کمتر از هزار دستگاه است

مشهدی شریف گفت: برای تولید خودرو‌های داخلی ۱.۵ درصد قیمت خودرو و برای خودرو‌های وارداتی هم ۵ درصد باید به این صندوق پرداخت شود این صندوق توسعه صنعت در حال حاضر حدود ۶ همت موجودی دارد و اولویت پرداخت تسهیلات با خودرو‌های عمومی و موتور سیکلت است به طوری که دولت موظف است ظرف ۳ ماهه آینده مبالغی که در این صندوق جمع آوری شده را به نوسازی و واردات اتوبوس اختصاص دهد به طوری که امیداوریم این صندوق بخشی از مشکلات را حل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • چالوس یک طرفه شد
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • محور چالوس یک طرفه شد
  • این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • اعمال محدودیت‌های تردد در جاده چالوس