Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع کارآفرینان ایران گفت: بورس یک بستر شفاف است و تاکنون به اهداف خود در تنظیم بازار‌ها و ایجاد شفافیت دست یافته است، اما امروز به دلیل عادی نبودن شرایط و برخی تصمیمات در سطح کلان کشور، شاهد نبود توازن در حجم عرضه و تقاضای محصولات در این بازار هستیم.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از میزان؛ این روز‌ها با تصمیم دولت، نرخ پایه محصولات در بورس کالا با دلار ۴۲۰۰ تومانی تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقی که قبل از اجرای آن با هشدار کارشناسان و مسوولان مبنی بر صف طولانی متقاضیان خرید مواد با دلار ۴۲۰۰ تومانی از بورس روبه رو شد، اما به دلیل فشار‌های موجود این هشدار جدی گرفته نشد.

در همین زمینه محمدرضا دیانی، رئیس مجمع کارآفرینان ایران، به رشد تقاضا در معاملات بورس اشاره کرد گفت: لازم است که منظور مدیریت حجم تقاضای مواد اولیه، مسئولین مربوطه نظارت بیشتری بر اصالت تولیدکنندگانی که مجوز آن‌ها را برای خرید از بورس صادر می‌کند، داشته باشد تا مواد اولیه به تولیدکنندگان واقعی برسد.

او با اشاره به اثرات و دستاورد‌های موفق بورس کالا در سال‌های گذشته در شفافیت بازار و جلوگیری از ایجاد رانت اظهار داشت: بورس یک بستر شفاف است و در سال‌های گذشته عملکرد موفقی داشته و به اهداف خود در تنظیم بازار‌ها و ایجاد شفافیت دست یافته است، اما امروز به دلیل عادی نبودن شرایط و برخی تصمیمات در سطح کلان کشور، شاهد عدم توازن در حجم عرضه و تقاضای محصولات در این بازار هستیم.

رئیس مجمع کارآفرینان ایران با بیان این که شرایط فعلی اقتصادی، تحریم ها، قیمت دلار و سایر موانع مانع از داشتن بازاری عادی شده است، تصریح کرد: در حال حاضر همزمان با افزایش قیمت دلار و احتساب نرخ پایه محصولات در بورس با دلار ۴۲۰۰ تومانی، تقاضای خریداران در بورس کالا افزایش یافته که بخشی از این مواد صادر و بخشی بنا به دلایلی از کشور خارج می‌شود که لازم است، وزارت صنعت، معدن و تجارت با انجام بازنگری در صحت عملکرد تولیدکننده‌ها و شناسایی تولیدکنندگان واقعی این روند را بهبود ببخشد.

دیانی تاکید کرد: انجمن‌ها و تولیدکنندگان واقعی که در امر تولید مشغول هستند، نباید زمینه را برای دلالان ایجاد کنند تا آن‌ها از این فرصت سوء استفاده کنند؛ به این ترتیب با انجام پالایش متقاضیان شاهد رسیدن مواد به مصرف کنندگان واقعی خواهیم بود.

او در انتها خاطر نشان کرد: لازم است وزارت صنعت، معدن و تجارت پس از استعلام صحت فعالیت تولیدکنندگان، مجوز خرید آن‌ها از بورس را صادر کند تا شاهد توازن عرضه و تقاضا باشیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۰۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • استقلال به خاطر برکناری خطیر از لیگ قهرمانان محروم می‌شود؟
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند