Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

دبیر ستاد توسعه هوایی و هوانوردی معاونت علمی ریاست جمهوری از آمادگی این ستاد برای ایجاد ساختار مدیریتی یکپارچه تعمیر و نگهداری قطعات هواپیما خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران پویا، منوچهر منطقی گفت: ایجاد ساختار مدیریتی یکپارچه تعمیر و نگهداری قطعات هواپیما در کشور سه شرط لازم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: شناسایی نیازهای این حوزه و برگزاری نمایشگاه‌ها، انتقال این نیازها به شرکت‌های دانش‌بنیان و اخذ تاییدیه از سازمان هواپیمایی کشور سه شرط لازم است.

دبیر ستاد توسعه هوایی و هوانوردی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور به حدی زیاد است که می‌توانیم تمام نیازهای داخلی را به کمک آن‌ها مرتفع کنیم.

منطقی تاکید کرد: امکان انجام هر سه اقدام برای توسعه صنعت تعمیر و نگهداری قطعات در ستاد توسعه هوایی و هوانوردی وجود دارد.

او تاکید کرد: اگر این ساختار و مدیریت یکپارچه ایجاد شود دو مزیت دارد یکی اینکه می‌توانیم گزارش‌های ماهیانه از میزان توسعه این صنعت ارائه و دیگری اینکه نیازهای این حوزه را به کمک دیگر بخش‌های مرتبط مرتفع کنیم.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: منوچهر منطقی قطعات هواپیما تعمیر هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۰۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه یک جت شخصی چقدر است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ،سفر با جت تجاری در چند سال اخیر به طرز چشمگیری افزایش یافته است. به نقل از سایت simpleflying، در سال ۲۰۲۲، بیش از پنج میلیون پرواز جت خصوصی در سراسر جهان انجام شد. از این تعداد، نزدیک به ۳.۵ میلیون فقط در ایالات متحده پرواز کردند. در دوران اوج همه‌گیری کرونا، کسانی که توانایی پرداخت آن را داشتند ترجیح می‌دادند از شلوغی فرودگاه‌ها دور بمانند و سفر هوایی خصوصی را انتخاب کنند. محدودیت‌های جهانی سفر نیز سفرهای هوایی تجاری را دست‌وپاگیر کرده است.

تجارت نیوز در گزارشی نوشت: بسته به اندازه، برد، مدل و ویژگی‌ها، یک جت خصوصی می‌تواند از ۲ میلیون تا بیش از ۱۰۰ میلیون دلار برای شما آب بخورد؛ مانند خودروهای دست دوم، جت‌های شخصی نیز در معرض استهلاک جدی قرار دارند. واضح است که جت‌های دست دوم به طور قابل توجهی ارزان‌تر هستند. هزینه‌های جاری داشتن جت می‌تواند شامل حقوق و هزینه‌های خدمه پرواز، هزینه‌های نگهداری معمول و تعمیرات پیش‌بینی‌نشده، اجاره آشیانه و بیمه هواپیما شود.

محاسبه هزینه و فایده

فروشندگان هواپیما و جت به شما خواهند گفت که اگر ۲۰۰ ساعت در سال را در آسمان می‌گذرانید، خرید مستقیم یک جت شخصی توجیه‌پذیر است. دلالان هواپیما که مالکیت جزئی در هواپیما را می‌فروشند، می‌گویند منطق، در پرواز بیشتر از ۴۰۰ تا ۶۰۰ ساعت است. مالکیت جزئی شبیه به اشتراک زمانی در املاک و مستغلات است. البته این‌ها را همه افرادی می‌گویند که می‌خواهند چیزی به شما بفروشند. به نقل از سایت اینوستوپدیا (investopedia)، محاسبه سرانگشتی بی‌طرفانه نشان می‌دهد برای دستیابی به هزینه عملیاتی معقول برای یک جت خصوصی، حداقل ۲۴۰ ساعت پرواز سالانه لازم است.

هزینه‌های جاری

صرف نظر از اینکه کجا و چند بار قصد پرواز دارید، صاحبان جت با هزینه‌های مداوم و قابل توجهی مواجه می‌شوند که از تعمیر و نگهداری معمول و توقف در زمین شروع می‌شود. در نظر گرفتن پیامدهای مالیاتی و حقوقی مالکیت نیز مهم است. تعمیرات پیش‌بینی‌نشده نیز وجود دارند. تعویض یک لاستیک منفجرشده می‌تواند بین ۲ هزار تا سه هزار دلار هزینه داشته باشد. حقوق خدمه و بیمه هواپیما نیز به هزینه‌ها افزوده می‌شود. به عنوان مالک، شما باید همه چیز را پوشش دهید.

به عنوان یک قاعده کلی، می‌توانید انتظار داشته باشید سالانه حدود ۵۰۰ هزار تا یک میلیون دلار هزینه‌های عملیاتی بپردازید. جت‌های شخصی دست دوم می‌تواند گزینه‌ای برای صرفه‌جویی در هزینه باشد. این مدل جت‌ها را می‌توان با قیمتی کمتر از ۲۰۰ هزار تا ۱۵ میلیون دلار خریداری کرد.

کدام کشور بیشترین جت‌های خصوصی را دارد؟

ایالات متحده با اختلاف زیادی پیشتاز است. این کشور نزدیک به ۶۷ درصد از جت‌های خصوصی در سراسر جهان را دارد که بیشتر آن‌ها در تگزاس و هیوستون هستند. با افزایش ثبت‌نام‌ها، بازار جهانی جت‌های خصوصی تا سال ۲۰۲۸ به ۳۶.۹۴ میلیارد دلار خواهد رسید. برزیل، مکزیک و کانادا، قطب‌های جت‌های خصوصی و جزو پنج کشور برتر هستند.

افراد مشهوری، چون دونالد ترامپ، کیم کارداشیان، تام کروز، جف بزوس، بیل گیتس، اوپرا وینفری و بیانسه صاحب جت شخصی هستند؛ اما این بدان معنی نیست که هر کسی نمی‌تواند دارای جت شخصی خود باشد. البته قوانین هر کشوری متفاوت است و قبل از سفر یا عبور از مرزهای هوایی آن کشور باید لحاظ شود. همچنین مانند پروازهای تجاری عادی، گذرنامه و ویزا برای سفرهای بین‌المللی با جت شخصی الزامی است.

٢٢٣٢٢٣

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904076

دیگر خبرها

  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • قهرمانان ورزشی پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی هستند
  • مرکز نگهداری معتادان متجاهر از نیازهای اساسی استان ایلام است
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • گارانتی متین؛ مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر در کشور
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟