Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-05@03:34:35 GMT

برخورد با عناصر پشت پرده در تخلفات اخیر بازار

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۹۱۰۴۶

سخنگوی قوه قضاییه: در پرونده های اخلالگران ارزی و واردات خودرو 17 نفر دستگیر شده بودند، اخیرا نیز 5 نفر دستگیر شدند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژ‌ه‌ای در جمع خبرنگاران با تاکید بر عنصر زمان در رسیدگی به پرونده‌های ارز و خودرو گفت: ما نمی‌گوییم که توجه به سرعتِ رسیدگی باعث کاهش دقت در آن شود؛ اما برای ما سرعت توام با دقت، فوق‌العاده در این پرونده‌ها مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر کدام از ضابطین و بازپرسان و دادستان محترم تهران، گزارشاتی را از حوزه فعالیت خود تا به امروز ارائه دادند و مواردی که باید در خصوص موارد مطروحه در این پرونده‌ها تاکید شود، انجام شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اضافه کرد: در این جلسه تعداد دستگیری‌ها اعلام و تعداد کسانی که در آینده نزدیک ممکن است احضار یا دستگیر شوند نیز اعلام شد و چون برای تعدادی از آنها، دستور صادر شده است که غیر از موارد قبلی است، اجازه دهید در یکی دو روز آینده اعلام خواهیم کرد.
 
وی تصریح کرد: در این جلسه تاکید کردیم که خدا را مدنظر قرار دهید تا خدای نکرده در این شرایط اجحاف و ظلمی به کسی نشود. حقوق مردم و بیت‌المال باید به طور کامل و صددرصد استیفا شود. اگر احیاناً فردی در یک خانواده مرتکب جرم شده است این موضوع سبب نشود که سایر اعضای خانواده در این زمینه لطمه‌ای ببینند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اضافه کرد: در این جلسه بیان کردیم که پرونده‌ها را بگونه‌ای توسعه ندهید که زمانبر شود؛ چون اینگونه پرونده‌ها زمانی که وارد آن می‌شوید، مداوم گسترش پیدا میکند؛ لذا در حال حاضر عناصر اصلی را در دستور کار اول قرار دهید و پرونده‌ها را تکمیل کنید و اطلاعاتی که لازم است را مرتب با مردم در میان بگذارید.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه لازمه این کار تمام شدن پرونده‌هاست، گفت: تا زمانی که یک پرونده تمام نشده است، ما از لحاظ قانونی دارای معذوریت‌هایی هستیم که نمیتوانیم اطلاع‌رسانی کنیم.

وی افزود: قرار بر این شد که پرونده‌های ارز در دو بخش یعنی در ثبت سفارش و غیر آن بررسی شوند و پرونده‌های خودرو و واردات تلفن همراه نیز در اولویت قرار گیرند و در بین این‌ها عناصر اصلی هم بیشتر مورد تاکید واقع شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه افزود: چیزی که در اثناءِ رسیدگی‌ها به آن رسیده‌اند، این بود که مثلا افرادی آمده‌اند با کارت ملی یک فرد عادی و احیانا بی بضاعت ارز گرفته‌اند؛ اما سود اصلی را فرد دیگر برده است. تاکید ما بر این بود که با این عناصر برخورد کنند؛ یعنی عناصری که پشت پرده بوده‌اند و نه فردی که با کارت ملی‌اش ارز گرفته شده و اطلاع نیز نداشته است.

معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: کسانی آمده‌اند و بعنوان مثال شرکت تاسیس کرده‌اند و مدیر عامل شرکت مذکور یک انسان کم سواد است که واجد شرایط لازم نیست و اطلاع از کار‌ها ندارد و او را بر آن سمت قرار داده‌اند؛ اما همه کار‌ها را یک عنصر دیگر انجام می‌دهد. یعنی بصورت ظاهری و رسمی این فرد مدیرعامل است و باید جوابگو باشد؛ چرا که ثبت سفارش و دریافت ارز به نام این فرد بوده است؛ اما پشت قضیه فرد دیگری است.

وی تصریح کرد: ما در این جلسه اعلام کردیم که نگویید فقط این فرد مسئول است. ببینید  چه کسی این فرد را بعنوان مدیرعامل شرکت معرفی کرده است. کسی را که هیچگونه شرایطی نداشته است و چیزی در اختیارش نیست، بعنوان مدیرعامل گذاشته‌اند و یک حساب برای او باز کرده‌اند و یک دسته چک هم برای او گرفته‌اند؛ اما دسته چک در اختیار خودشان بوده است و کار‌های اصلی را در پشت پرده افراد دیگری انجام می‌دادند که این موارد حتما باید در اولویت قرار گیرد.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: اژه ای قوه قضائیه ارز خودور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۱۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید سخنگوی قوه قضائیه بر تسریع پیگیری و حل پرونده‌های مردمی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، اصغر جهانگیر در جریان سرکشی بخش‌های مختلف دادگستری و دادستانی کیش از نزدیک در جریان روند رسیدگی به پرونده‌ها قرار گرفت.

وی با حضور در میز خدمت دادگستری با مراجعه کنندگان گفتگو و دستور لازم برای تسریع و کمک به حل پرونده‌های آنها را صادر کرد.

سخنگوی قوه قضائیه با تعدادی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه‌های کیش نیز دیدار کرد.

اصغر جهانگیر در این دیدار گفت: رشته حقوق باید کاربردی و متناسب با تخصص‌های روز جامعه متحول شود.

دانشجویان هم دغدغه‌های خود را در خصوص مباحث مالیاتی، حمایت از سرمایه گذاری، امنیت، عفاف و حجاب، اجرای صحیح قانون اساسی و چالش‌های پیش روی تولید را با سخنگوی قوه قضاییه مطرح کردند.

سخنگوی قوه قضائیه امروز از دادگاه علنی بر خط دادگستری کیش نیز دیدن کرد.

اصغر جهانگیر گفت: دادگاه‌های برخط یکی از نیاز‌های مهم قوه قضائیه بود که به تحقق پیوست.

وی خاطرنشان کرد: در صد و پانزده سال گذشته سیزده هزار قانون نوشته شده است و بسیاری از آنها در تعارض است و راه طولانی برای ساماندهی آنها وجود دارد.

خبر در حال تکمیل است ...

دیگر خبرها

  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است
  • پشت پرده ماجرای مفقود شدن یسنا دختر گمشده
  • اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات رانندگی در کاشمر آغاز شد
  • پشت پرده ماجرای یسنا دختر گمشده
  • تشکیل ۴۳۴ پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون شهری آذربایجان غربی
  • زد و خورد میان معترضان صهیونیست و عناصر پلیس در اراضی اشغالی
  • تشکیل ۴۳۴ فقره پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون‌شهری آذربایجان‌غربی
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • تاکید سخنگوی قوه قضائیه بر تسریع پیگیری و حل پرونده‌های مردمی