Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، مسعود کرباسیان با اشاره به مشکلات تخصیص ارز دولتی، گفت: رییس جمهور شفاف سازی اسامی دریافت کنندگان ارز دولتی را ابلاغ کرده و این موضوع تا اعلام اسامی کامل از سوی بانک مرکزی پیگیری می شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه یکی از گروه هایی که ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی دریافت کرده گروه یک است که شامل کالاهای اساسی می شود، افزود: ارز این گروه به خوبی و به میزان مناسب تامین شده چرا که باید آرامش به جامعه بازگردانده شود و خیال مصرف کننده از تامین کالاهای اساسی راحت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کالاهای گروه یک ارز نفتی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی می گیرند

وی با اشاره به اینکه در یک بازه زمانی مشخص محدودیتی برای ارائه ارز دولتی وجود نداشت، ادامه داد: در این مرحله از مکانیزم تخصیص ارز دولتی، عنوان شد به هر آنچه ثبت سفارش می شود ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تخصیصص داده شود؛ البته در آن زمان محدودیتی برای ثبت سفارش وجود نداشت.

این عضو کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه پس از این بازه زمانی تقسیم بندی چهارگانه کالا صورت گرفت، یادآور شد: براساس این تقسیم بندی برخی کالاها گروه یک هستند که به آنها ارز نفتی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تعلق می گیرد و بالغ بر ۱۸ میلیارد دلار به آنها ارز تعلق یافته که شامل کالاهای اساسی، دارو و بخش های صنعتی که کالای نهایی آنها همردیف با کالای اساسی است، می شود.

وی افزود: گروه دوم ارز حاصل از صادرات پترووشیمی و فولاد است که باید ارز را به بانک مرکزی و یا کسی که بانک مرکزی معرفی کرده در سامانه واگذار کند تا ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تامین شود که شامل کالاهای ضروری و مواد اولیه کارخانه ها است.

کرباسیان با بیان اینکه گروه سوم آنهایی هستند که در ازای صادرات می توانند واردات انجام دهند که حدود دو هفته این موضوع مطرح و اجرا شده است، ادامه داد: گروه چهارم کالاهایی هستند که فعلا ضرورتی برای واردات آنها وجود ندارد و لیست آنها مشخص شده است.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه موارد مذکور سیاست های اصلی دولت درباره ارز دولتی بوده و با دو قوه دیگر هماهنگ شده و اجرا می شود، تصریح کرد: از زمان تقسیم بندی صورت گرفته برای کالاها دستگاه ها موظف هستند که بر واردات کالاها با ارز دولتی نظارت کنند.

کد خبر 4359211

منبع: مهر

کلیدواژه: ارز دولتی مسعود کرباسیان واردات کالا کالاهای اساسی بانک مرکزی ایران تحریم اقتصادی ایران گمرک قیمت نفت وزارت صنعت معدن و تجارت نیروگاه برق بورس بازار سهام دلار قیمت دلار ایالات متحده آمریکا وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی دونالد ترامپ وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۱۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین نرخ اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته مجددا به کانال پایین‌تر بازگشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت دلار آزاد در روزهای اخیر در حال رفت و برگشت میان کانال‌های ۶۰، ۶۱ و ۶۲ هزار تومانی بوده است. ورود و خروج معامله‌گران به بازار در کنار قدرت‌نمایی اخبار در حال تحت تاثیر قرار دادن نرخ ارز است. به عقیده کارشناسان کف و سقف تقریبی دلار در حال حاضر نیمه نخست کانال ۶۰ هزار تومانی و مرز کانال‌های ۶۲ و ۶۳ هزار تومانی است.
دنیای اقتصاد نوشت:تابلوهای بازار ارز تهران در روز گذشته قرمز بود. پس از اصلاح نرخ صورت گرفته در بازار روز سه‌شنبه و رشد نرخ‌ها در این روز، روند بازار در روز گذشته مجددا کاهشی شد. به‌نظر می‌رسد دلار در روز سه‌شنبه سقف مقاومت جدید خود را محک زده است.

سیگنال‌های موجود در اخبار به نفع بازارساز است. اخباری مانند گشایش‌های ارزی جدید و احتمال تداوم یافتن مذاکرات با غرب و از همه مهم‌تر آمار و ارقام منتشر شده در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر، از جمله مواردی است که در کنترل انتظارات تورمی به بازارساز کمک می‌کند. حال باید دید بانک مرکزی با توجه به ذخایر ارزی خود مایل به ثبات‌بخشی به بازار است یا تمایل دارد نرخ ارز به روند کاهشی خود ادامه دهد.

کاهش دمای بازار ارز
دیروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در روز سه‌شنبه با رشد قیمت هزار و ۵۵۰ تومانی به نیمه کانال ۶۲ هزار تومانی رسیده بود، فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با افت قیمتی حدود ۵۰۰ تومانی در مرز کانال‌های ۶۱ و ۶۲هزار آغاز کرد.

در ادامه بازار دیروز روند کاهشی این ارز شدت بیشتری به خود گرفت به‌صورتی که آخرین نرخ نقدی بازار با اختلافی ۸۰۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۷۵۰ تومان ثبت شد. این در حالی است که روند کاهشی ارزهای دیگر بازار مانند یورو و پوند از دلار نیز شدیدتر بود. هر برگ اسکناس یورو در عصر روز گذشته حدود هزار و ۱۵۰ تومان ارزان‌تر از نرخ پیشین در رقم ۶۶ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. پوند نیز با افت قیمتی هزار و ۳۰۰ تومانی در رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش رسید.

طلا گوش به فرمان ارز
افت نرخ ارز در روز گذشته قیمت شاخص‌های طلایی را نیز تحت تاثیر قرار داد. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در عصر روز گذشته با افت قیمت یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی در رقم ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد. این افت قیمت مستقیما به‌دلیل افت نرخ شاخص‌های تشکیل‌دهنده نرخ سکه طلا رخ داده است. بهای جهانی فلز طلا و همچنین نرخ دلار آزاد در روز گذشته کاهشی بود. همچنین نیم و ربع سکه نیز در روز گذشته ۶۰۰ و ۲۰۰ هزار تومان افت نرخ را تجربه کردند و به ترتیب در ارقام ۲۴ میلیون تومان و ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شدند.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901979

دیگر خبرها

  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی