Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک تجارت؛ در این جلسه کارشناسی و تخصصی که با هدف بررسی مشکلات نظام بانکی و طراحی الگویی واحد برای یکسان سازی محاسبه مطالبات بانکها از دولت و سایر مطالبات و مدل های مربوط به هزینه های تحمیلی به بانکها با حضور کارشناسان مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی در سالن اجتماعات بانک تجارت تشکیل شد ، رضا دولت آبادی مدیر عامل این بانک ضمن خیر مقدم به حاضرین با اشاره به جلسات تخصصی برگزار شده با هدف بررسی مشکلات نظام بانکی گفت: بانک تجارت از مدت ها پیش این مشکلات را در حوزه زیان و ساختار بانکها طی جلسات متعدد با کمیسیون اقتصادی مجلس، بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی مطرح و مورد بررسی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: با توجه به اینکه بخشی از مشکلات مربوط به عملکرد بانکها نبوده و برون سازمانی است، مسئولین نیز درصدد رفع موثر این مشکلات هستند . اکنون فرصتی فراهم شده تا بانکها با یک وحدت رویه مطالبات خود را در سرفصل های مشترک و با محاسبات و استدلال های منطقی پیگیری کنند .
 
دولت آبادی سرفصل های مورد نظر برای تعیین تکلیف و بررسی در این جلسه هم اندیشی را برشمرد و گفت: مطالبات بانکها از دولت ، هزینه های تحمیل شده به بانکها در قبال تکالیف دولت، بحث مصوبات کمیته های بحران استانها ، ستاد تسهیل و موضوع مدل کسب و کار بانکها از جمله مواردی مهمی است که باید در این جلسات کارشناسی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گیرد. بانک تجارت مدل و فرمول محاسبه میزان مطالبات خود از دولت را طراحی نموده و دراختیار بانکها قرار داده است تا پس از بررسی و بر طرف کردن نقایص به عنوان الگویی واحد در این زمینه مورد استفاده قرار گیرد. بانکها باید کمک کنند تا در اسرع وقت میزان مطالبات را  جمع بندی کرده و اعداد و ارقام را در قالب گزارش نهایی منعکس کنیم.   
 
رزازان معاون مالی بانک تجارت نیز در سخنان خود به عملکرد منجر به زیان بانکها در شرایط فعلی اشاره کرد و افزود: افزایش نرخ سود سپرده ها طی سالهای گذشته یکی از مهمترین دلیل زیان دهی بانکها بوده است. کسری جریان ورود نقدی منابع نسبت به خروجی منابع نیز به این اتفاق دامن زد . افزایش نرخ سود به حدی بود که بالاتر از بازدهی پرتفوی دارایی های بانکها قرار گرفت.
 
رزازان خاطر نشان کرد: در حال حاضر محاسبه سود و میزان مطالبات از دولت در هر یک از بانکها به یک شیوه خاص انجام    می شود. هدف این جلسه دستیابی به یک روش و الگوی واحد برای محاسبه میزان مطالبات بانکها از دولت است. مواردی که در این خصوص باید مورد توجه قرار گیرد تعیین شفاف موارد قابل انتقال به مطالبات از دولت ، تعیین نحوه ثبت مبالغ قابل انتقال به سر فصل مطالبات از دولت، تدوین رویه محاسبه هزینه و درآمد مطالبات از دولت و نحوه تسویه مطالبات است .
 
در پایان این جلسه پیش نویس آئین نامه و فرمول طراحی شده برای محاسبه میزان مطالبات بانکها از دولت از سوی معاونین ، مدیران مالی بانکها و کارشناسان مرکز پژوهش های مجلس و سازمان مدیریت و برنامه ریزی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت و مقرر شد هر یک از اعضا نقطه نظرات خود در این خصوص را طی جلسه آتی ارائه کنند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست بانک تجارت مدیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۲۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست هم‌اندیشی فیلمنامه نویسی و هماهنگی برگزاری رویداد استارت آپی فیلمنامه نویسی با حضور رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، مدیران این رویداد و جمعی از مدیران، فیلمنامه نویسان و کارگردان‌های کشور برگزار شد.

در این نشست که عصر روز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی برگزار شد، محمدحسین ایمانی خوشخو رییس این پارک، مهدی سجاده چی رییس کانون فیلمنامه نویسان سینما، پوران درخشنده نویسنده و کارگردان، محمود اربابی نویسنده و عضو هیات علمی دانشگاه، هومان فاضل عضو هیات مدیره کانون فیلمنامه نویسان، مهدی احمدی فیلمنامه نویس و تهیه کننده، حجت الاسلام حسین رحیم‌زاده عضو شورای پروانه ساخت و پروانه نمایش و همچنین مدیران بخش‌های مختلف این رویداد حضور داشتند و در مورد مسایل مختلف فیلمنامه نویسی در سینمای ایران و فرایند برگزاری این رویداد سینمایی، هم اندیشی کردند.

رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی با تشریح نحوه شکل‌گیری این پارک و ضرورت و اهمیتِ اقتصادِ فرهنگ، گفت: رشته‌های علوم انسانی و هنر ظرفیت بسیار بالایی در کمک به تمدن سازی و توسعه اقتصاد فرهنگ در کشور دارند، اما کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. خوشبختانه امروز پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی به محل رجوع دستگاه‌های مرتبط و صنوف مختلف تبدیل شده است.

ایمانی خوشخو با اشاره به نقش و اهمیت ایده و فیلمنامه در صنعت سینما، گفت: رویداد استارت آپی فیلمنامه نویسی با شناسایی استعدادهای جدید و جوان و پرورش ایده‌ها تا رسیدن به فیلمنامه، به دنبال کمک به هنر - صنعت سینما است و ان شاءالله این رویداد تا رسیدن به اهداف خود تداوم خواهد یافت.

در ادامه نشست محمود اربابی گفت: رویداد استارت‌آپی فیلم نامه نویسی کار مهم و مبارکی است و در صورتی موفق خواهد شد که بتواند مراکزی همچون سازمان سینمایی، رسانه ملی، حوزه هنری و سرمایه گذاران بخش خصوصی را پای کار بیاورد تا آثار برگزیده این رویداد به تولید برسند و یا حداقل طرح‌های برگزیده توسط آنها خریداری شود.

در ادامه این نشست پوران درخشنده نویسنده و کارگردان سینما با اشاره به سوابق و اعتبار جهاد دانشگاهی، این سوابق را پشتیبان رویداد فیلمنامه نویسی قلمداد کرد و آن را دلگرم کننده خواند و تاکید کرد: تجربه‌های قبلی در مورد جشنواره‌های فیلم‌نامه نویسی نشان می‌دهد همیشه در مرحله تولید آثار برتر، سرمایه‌گذاران حضور نداشته اند و کار به نتیجه نرسیده است.

وی ابراز امیدواری کرد که با وجود روحیه پیگیری و جدیتی که در مدیران جهاد دانشگاهی وجود دارد این رویداد بتواند مدیران سینمایی، سازمان‌ها، افراد سرمایه گذار و صاحبان آثار برگزیده را کنار هم جمع کند تا آثار برگزیده به تولید برسند.

این فیلمساز با اشاره به نگاه حاکم بر رسانه ملی، افزود: متاسفانه پژوهش و فیلمنامه ارزش چندانی در تلویزیون ندارد و رسانه ملی تعامل و همکاری مطلوبی با سینماگران نمی کند. امیدوارم پارک فناوری‌های نرم بتواند مشارکت مدیران سینما و سایر سرمایه گذاران را جلب کند.

مهدی سجاده چی در ادامه این نشست با اشاره به تجربه‌های ناموفق قبلی در زمینه رویدادهای فیلمنامه نویسی، گفت: صرف وجود ایده لزوما کافی نیست و ما باید همیشه به یک داستان قانع کننده و جذاب هم برسیم.

وی حلقه مفقوده این رویدادها را حضور و مشارکت جدی سرمایه‌گذارانی مثل فارابی، سازمان سینمایی، اوج و حوزه هنری و همچنین سرمایه‌گذاران حقیقی و بخش خصوص دانست و عنوان کرد: امروز دیگر ماموریت‌ها و رویکردهای این سازمان‌ها شفاف و مشخص است و این دستگاه‌ها می توانند درست در راستا و چارچوب ماموریتشان بیایند و آثار برگزیده ای را که با آنها همسو و هماهنگ است تولید کرده و یا مورد حمایت قرار دهند.

در ادامه نشست مهدی احمدی فیلمنامه نویس و تهیه کننده سینما رویداد فیلمنامه نویسی را مهم خواند و گفت: چنین رویدادهایی می‌توانند سینمای ایران را نجات بدهند به شرط اینکه سرمایه‌گذاران دولتی و خصوصی همراه آن باشند.

در ادامه هومان فاضل عضو هیات مدیره کانون فیلمنامه نویسان سینما موفقیت رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را مستلزم دایمی شدن دبیرخانه و تداوم آن دانست و گفت: اگر مخاطبان ببینند دوره‌های قبلی، به ثمر رسیده و آثاری به تولید رسیده، حتماً حضور و مشارکتشان روز به روز بیشتر خواهد شد.

حجت الاسلام حسین رحیم‌زاده نیز در این رویداد گفت: این رویداد مسیر زایش، پرورش و گسترش ایده‌ها را هموار می‌کند. پیشنهاد می کنم پارک فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی بازار ایده تا تولید را در سینما شکل دهد.

این کارشناس فرهنگی و سینمایی با اشاره به مشکلات جوانان و هنرمندان حاضر در صنعت سینما، گفت: اگر چنین رویدادهایی بتوانند به این قشر کمک کنند آثار و برکات زیادی برای سینمای ایران خواهد داشت.

در ابتدای این نشست نیز برزین ضرغامی مدیر برگزاری رویداد، سید جلال چاوشیان دبیر هنری رویداد و بهزاد رشیدی مدیر روابط عمومی پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی هریک گزارش‌هایی در مورد فعالیت‌های دبیرخانه و فرایند ارزیابی آثار و نحوه برگزاری آن ارایه کردند.

کد خبر 6081113 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • جلسه هم اندیشی بازگردانی اتباع در شهرستان بهارستان
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال/ تشدید مجازات‌ سرقت
  • نشست هم‌اندیشی رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی برگزار شد
  • دست انداز تازه برای واگذاری سرخابی ها به بانکها / مال بد،بیخ ریش صاحبش ماند!
  • ضرورت اجرای دقیق قانون تازه تصویب ساماندهی تجارت مرزی
  • پورابراهیمی: ضرورت تشکیل جلسه فوق‌العاده برای بررسی مسائل ارزی/ قالیباف: این جلسه هفته آینده برگزار می‌شود
  • مصوبات جلسه علنی سه شنبه مجلس
  • دستور کار مجلس برای بررسی وضعیت بازار ارز
  • حرف‌های تند ستاره خارجی لیگ: این رسمش نبود!