Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@01:04:02 GMT

خواستار آسیب‌شناسی و رفع نقایص اقدامات پلیس هستیم

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۹۳۰۲۲

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام صادقی در این دیدار با بیان شرحی از وظایف و اقدامات انجام شده در معاونت فرهنگی قوه قضاییه گفت: یکی از وظایف مهم این معاونت کسب رضایت مراجعان از خدمات دستگاه قضایی است و به همین دلیل در سال جاری بحث اجرایی شدن دستورالعمل تکریم ارباب رجوع را با جدیت بیشتری دنبال خواهیم کرد.

وی افزود: اگرچه در موضوع تکریم ارباب رجوع متولی آن معاونت فرهنگی قوه قضاییه است ولی این موضوع نیاز به همکاری دیگر دستگاه های مرتبط نیز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی قوه قضاییه با بیان اینکه این معاونت چندین اقدام مهم را به صورت ویژه در دستور کار دارد افزود: یکی از فعالیت‌های مهم ما بحث قانونمداری و احترام به قوانین است که البته این موضوع به نوعی هم مرتبط با فعالیت‌های پلیس است.

صادقی ادامه داد: قانونمداری زیرساخت حیات اجتماعی و به مفهوم شکل گیری نهادها، سازمانها و طبقات اجتماعی جامعه بر محور قانون است و می‌طلبد تا فرهنگ قانونمداری در این خصوص تقویت شود.

معاون فرهنگی قوه قضاییه عدم احترام به قانون، قانون گریزی، قانون ستیزی و افتخار به آن را از جمله معضلات امروز جامعه دانست و گفت: برای مثال شخصی که اقدام به فرار مالیاتی کرده است این روش خود را برای دیگران شرح می دهد و به این اقدام خلاف خود هم افتخار می کند.

صادقی یکی از موارد همکاری دستگاه ها و نهادهای مختلف نظام با یکدیگر را ارتقای فرهنگ قانونمداری دانست و افزود: اگر این همکاری ها گسترده و منظم باشد به طور حتم به نتایج مطلوبی منجر خواهد شد و موجب کاهش هزینه ها در همه بخشها به ویژه دستگاه قضایی و نیروی انتظامی خواهد شد.

وی با تاکید بر اهمیت برقراری انضباط اجتماعی و رعایت حقوق مردم نسبت به یکدیگر گفت: باید به کودکان و نوجوانان از همان سنین پایین احترام به قوانین و رعایت حرمت آن را آموزش داد تا نسل آینده را بتوان با هزینه های کمتری اداره کرد.

معاون فرهنگی قوه قضاییه با تقدیر از اقدام پلیس در راه اندازی "همیار پلیس" گفت: این اقدام در جامعه بسیار اثربخش و مفید و یک کار تربیتی پایه‌ای بود که امیدواریم این قبیل کارها ادامه یابد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در معاونت فرهنگی قوه قضاییه گفت: تولید بیش از ۹۰ تیزر تلویزیونی روایت زندگی، چاپ حدود ۵۴ عنوان کتاب و تولید و توزیع بیش از ۱۸۰ عنوان بروشور با زبان ساده از جمله اقدامات این معاونت در سال های گذشته بود.

صادقی افزود: در خصوص ارزیابی فعالیت‌های انجام شده در کشور هم سامانه‌ای طراحی کرده‌ایم که بر اساس آن معاونت‌های فرهنگی دستگاه قضایی در استان‌ها و مراکز رتبه‌بندی و به رتبه‌های برتر نیز جوایزی تعلق می‌گیرد.

سردار احمد نوریان معاون اجتماعی ناجا نیز در این نشست با تاکید بر همکاری های معاونت اجتماعی ناجا با معاونت فرهنگی قوه قضاییه اظهار داشت: رهبری بارها فرمودند که این انقلاب به سرعت و به جلو حرکت می کند و ما نیاز داریم تا در این مسیر راهبردها و برنامه های خود را بازیابی مجدد کنیم.

وی با اشاره به سخنان رهبری در خصوص اینکه فعالیت فرهنگی باید جهت دار و هدفمند باشد گفت: در کشور باید یک تعریف فرهنگی واحد وجود داشته باشد تا از پراکندگی نظرات و برنامها در این خصوص پیشگیری شود.

صادقی در ادامه رویکرد اجتماعی ناجا را همان رویکرد مردمی دانست و گفت: ما همواره خواستار آسیب‌شناسی اقدامات پلیس و بررسی و رفع نقایص آن هستیم و از نظرات مختلف در این زمینه نیز استقبال می کنیم.

معاون فرهنگی قوه قضاییه در پایان با ابراز خوشحالی از برگزاری این نشست خواستار تداوم همکاری های بیشتر در زمینه مشکلات فرهنگی جامعه با معاونت فرهنگی قوه قضاییه شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: معاون فرهنگی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۳۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکشنبه‌های الگونمایی؛ این هفته «ایران جوان بمان(جمعیت)»

به گزارش خبرگزاری مهر، یکشنبه‌های الگو نمایی محفلی برای روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی و گروه‌های فعال مردمی در موضوعات و عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی به شمار می‌رود. از مشخصه‌های اصلی حلقه‌های میانی آن است که اضافه بر کنشگری خود، در پی انتقال دانش و تجربه به دیگر ظرفیت‌های مردمی و به میدان آوری آنان به میدان کنشگری یا به عبارتی تکثیر این الگوها در طریق حل مساله است.

یکشنبه‌های الگونمایی فرصتی است تا دیگر فعالان فرهنگی اجتماعی این امکان را پیدا کنند تا الگوی (نوع و نحوه) فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. این اشتراک اطلاعات میان فعالین فرهنگی موجب گردآوری مجموعه‌ای از ایده‌ها، طرح‌های موفق میدانی و تهیه بانک اطلاعاتی از اقدامات میدانی مؤثر فعالین فرهنگی است تا ضمن اطلاع از اقدامات یکدیگر و از دانش و تجارب یکدیگر بهره ببرند.

ایران جوان بمان (جمعیت)

یکشنبه‌های الگونمایی در شانزدهمین سری خود در راستای «معرفی اقدامات شاخص و ابتکارات میدانی» به موضوع «ایران جوان بمان (جمعیت)» پرداخته است.

مائده مهدی پور در این قسمت به معرفی «شبکه فعال مردمی جمعیت برنا» در یزد به عنوان یک الگوی موفق می‌پردازد.

علاقه‌مندان می‌توانند یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ از ساعت ۲۰ این قسمت را به صورت آنلاین از طریق آدرس ذیل مشاهده کنند.

https://www.skyroom.online/ch/saman2/setadekhatam

کد خبر 6090330

دیگر خبرها

  • اژه ای: جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هر کدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • یکشنبه‌های الگونمایی؛ این هفته «ایران جوان بمان(جمعیت)»
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • کشف بیش از ۴ هزار قبضه سلاح گرم در استان کرمان طی سال گذشته
  • کشف ۴۴۱۱ سلاح گرم در استان کرمان
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان