Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

به نقل از اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره المپیاد بزرگ ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور  با حضور فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، محمدحسین علیزاده، مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از اساتید دانشگاه و مسئولان استانی در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدیان، معاون وزیر ورزش جوانان ضمن تشکر از دانشگاه شیراز به خاطر میزبانی عالی از این رقابت‌ها، اظهار کرد: به صورت مستقیم با دانشجویان ورزشکار در مورد نحوه برگزاری المپیاد صحبت کردم، خوشبختاته دانشگاه شیراز توانسته رضایت حداکثری را در این المپیاد نصیب خود کند.

وی همچنین با قدردانی از زحمات چندین ماهه مسئولان دانشگاه شیراز گفت: از تلاش شبانه روزی تک تک دست اندرکاران این المپیاد تشکر می‌کنم و امیدوارم ورزش بانوان هر روز رشد بهتری داشته باشد. در گفتگو با مسئولان دانشگاه شیراز، راهکارهایی جهت بهبود فضاهای ورزشی بانوان ارائه شد و وزارت ورزش و جوانان از برگزاری چنین رویدادهایی حمایت و استقبال می‌کند.

فرهاد دریانوش، دبیرکل اجرایی المپیاد و مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز هم در مراسم اختتامیه چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور گفت: این رویداد فرهنگی ورزشی پس از 8 روز با رقابت بیش از 2 هزار دانشجوی دختر، در 11 رشته ورزشی در دانشگاه شیراز به پایان رسید که دانشگاه تهران قهرمان شد و دانشگاه شیراز به جایگاه ششم اکتفا کرد. 

وی ادامه داد: ورزشکاران حاضر در این المپیاد، نماینده 96 دانشگاه کشور بودند که در پایان، نمایندگان تهران با کسب بیشترین مدال و امتیاز عنوان برترین تیم را به خود اختصاص دادند. پس از تهران، دانشگاه فردوسی مشهد در جایگاه دوم ایستاد و به ترتیب دانشگاه های شهید بهشتی، فنی حرفه‌ای خراسان رضوی و الزهرا (س) جایگاه‌های بعدی را کسب کردند.

دبیرکل اجرایی المپیاد با اشاره به برگزاری برنامه‌ها و مسابقات فرهنگی برگزار شده در این المپیاد، حضور دانشجویان سراسر کشور در شیراز را فرصتی مناسب برای معرفی فرهنگ، هنر و جاذبه‌های گردشگری شیراز و استان فارس توصیف کرد.

 

در ادامه این مراسم امینی، ناظر فنی این المپیاد نیز با قدردانی از برگزاری خوب این رقابت‌ها، سطح این المپیاد را بالا ارزیابی کرد و افزود: رشته‌های کاراته، شطرنج، هندبال و تیراندازی به این دوره از المپیاد افزوده شدند و خوشبختانه رضایت‌مندی 84 درصدی دانشجویان را در پی داشت.

وی افزود: افزایش حضور داوران آسیایی و جهانی و استفاده 65 درصدی از داوران استان فارس از ویژگی بارز این المپیاد بود و ارتقای سطح فنی و همچنین استقبال دانشگاه‌ها از مسابقات، نشان از برنامه‌ریزی دقیق و بدون نقص این رویداد ملی دارد. کادرفنی در همه مسابقات این المپیاد با کیفیت بالا عمل کرد و نسبت به المپیادهای گذشته با حداقل اعتراض رو به رو شد.

ناظر فنی المپیاد دختران دانشجو با اشاره به حضور بازیکنان ورزشکار در سوپر لیگ و لیگ‌های برتر رشته‌های والیبال، بسکتبال و هندبال گفت: حضور این بازیکنان سبب بالا رفتن سطح فنی المپیاد شد. مسابقات رشته بدمینتون با حضور ملی‌پوشان سطح بالایی داشت و بدون هیچ اعتراض یا خطای داوری به پایان رسید.

امینی با بیان این که در سال‌های گذشته مدال‌های رشته تکواندو توسط 3 دانشگاه کسب می‌شد، خاطر نشان کرد: امسال مدال‌های این رشته بین ورزشکاران 7 دانشگاه توزیع شد و بازیکنان ملی‌پوش از تازه کاران این رشته شکست خوردند که نشان از رقابت تنگاتنگ در این رشته بود. در رشته دوومیدانی، علاوه بر توزیع مدال‌ها بین دانشگاه‌های مختلف نسبت به دوره‌های قبل، سمیه نطقی‌مقدم از دانشگاه بیرجند با کسب 2 مدال طلا خوش درخشید و ستاره این مسابقات شد. همچنین درخشش دانشجوی روشندل دانشگاه یزد در مسابقات شطرنج انفرادی، نشان از توانمندی دانشجویان و صرف فعل ''خواستن توانستن است'' بود.

وی، پخش زنده مسابقات چهاردهمین دوره المپیاد دانشجویان دختر برای اولین بار و قرار گرفتن در رنکینگ جهانی را از دیگر جنبه‌های مثبت این دوره از المپیاد بیان کرد.

امینی در ادامه به جابه جایی رکورد تیراندازی اشاره کرد و گفت: حضور 3 شرکتکننده توانمند از دانشگاه‌های بوعلی سینا، علامه طباطبایی و بیرجند و 2 قهرمان جهان از الزهرا بر کیفیت این مسابقات افزود. در رشته کاراته برای نخستین بار از سیستم ویدئو چک استفاده شد. همچنین 8 بازیکن ملی‌پوش و 20 سوپر لیگی کاراته در این المپیاد حضور داشتند.

 پخش چندین کلیپ تهیه شده از روند ۱۰ روزه برگزاری مسابقات و اجرای موسیقی توسط گروه انجمن موسیقی دانشجویان دانشگاه شیراز از جمله بخش های مراسم اختتامیه بود که شادی خاصی را بین دانشجویان ورزشکار ایجاد کرد و استقبال گرم آنها روبرو شد.

گفتنی است، دانشگاه شیراز از دهم تا نوزدهم مرداد ماه امسال نیز میزبان چهاردهمین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور خواهد بود.

انتهای پیام/س

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۴۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، تبعیض جنسی در دانشگاه‌های دانمارک مشکلی است که ادامه فعالیت محققان را با مانع مواجه کرده است. ایسکانیوز پیش‌تر گزارش‌های تبعیض جنسیتی علیه زنان در دانشگاه‌های جهان و تبعیض جنسیتی در استناد به مقالات علمی به بررسی انواع تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های جهان پرداخته است.

بیشتر بخوانید: تبعیض جنسیتی علیه زنان در دانشگاه‌های جهان

در این گزارش قصد داریم تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک را بررسی کنیم. کریستینا اگلوند وزیر آموزش عالی و علوم دانمارک درباره میزان تبعیض جنسیتی که بر دانشجویان دکتری در دانشگاه‌های این کشور تحمیل می‌شود، گفت: اخیرا گزارشی با عنوان جنسیت‌گرایی و مسیرهای شغلی در دانشگاه‌های دانمارک منتشر شد. این گزارش بیانگر تجربیات دانشجویان دکتری از تبعیض جنسی و حفظ مشاغل تحقیقاتی در دانمارک است. بر اساس این گزارش، ۳۷ درصد دانشجویان دختر و ۲۱ درصد دانشجویان دکتری مرد اعلام کرده‌اند که حداقل یک نمونه کلامی جنسیت‌گرایی را تجربه کرده‌اند که باعث شده احساس تحقیر کنند.

این گزارش قصد دارد نشان دهد که چگونه تجربیات جنسیت‌گرایانه در دانشگاه‌های دانمارک بر محیط کار و فرصت‌های شغلی محققان جوان تاثیر می‌گذارد. ۵ هزار و ۵۸۷ دانشجوی دکتری از ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۸ در این مطالعه شرکت کردند. این گزارش در سال ۲۰۲۲ پس از انتشار طوماری با امضای ۷۰۰ مرد و زن از ۱۶ دانشگاه که مدعی بودند تحت فشارهای جنسی قرار گرفته‌اند، منتشر شد. این افراد گفته بودند که تحت تجاوز، تهدید و آزار و اذیت در محل کار قرار گرفته‌اند.

برخی یافته‌های این مطالعه در ادامه می‌آید؛ ۳۷ درصد دانشجویان دختر دکتری حداقل یک حادثه کلامی را تجربه کرده‌اند که باعث کنار گذاشتن آن‌ها یا تحقیرشان به دلیل جنسیت شده است. ۳۲ درصد گزارش داده‌اند که حداقل یک نظر بدخواهانه را تجربه کرده‌اند که معمولا در مورد بدن، لباس یا سبک زندگی آن‌ها بوده است. ۲۳ درصد تماس فیزیکی ناخواسته یا تلاش برای چنین تماسی یا تلاش برای اعمال زور جنسی و سایر رفتارهای جنسی را تجربه کرده‌اند.

سلسله مراتبی بودن محیط‌های تحقیقاتی فرهنگ جنسیتی تشدید می‌کند

کارشناسان معتقدند محیط‌های تحقیقاتی به شدت سلسله مراتبی هستند و این موضوع می‌تواند به رشد فرهنگی جنسیتی کمک کند. دانشگاه‌های دانمارک و انجمن‌های کارشناسی ارشد و دکتری این کشور از میزان تبعیض جنسیتی گزارش شده، ابراز شگفتی کردند و خواستار اقدام برای رسیدگی به این وضعیت شدند.

برخی معتقدند که نتایج تبعیض جنسیتی در دانمارک تعجب‌آور نیست. این یک مشکل جهانی است و کشورهای دیگر از جمله سوئد هم با آن مواجه هستند. نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ در مورد خشونت مبتنی بر جنسیت و آزاد جنسی در دانشگاه نشان می‌دهد که دانشجویان دختر مقطع کارشناسی و دانشجویان دختر دکتری به شدت در معرض آزار و اذیت جنسی و قلدری قرار دارند.

لیزبث لینتز، رئیس کنفدراسیون انجمن‌های حرفه‌ای دانمارک (Akademikerne) که نماینده ۴۹۰ هزار عضو است، درباره این گزارش گفت که این گزارش بیانگر واقعیتی عمیقاً مشکل‌ساز برای بسیاری از محققان جوان در سال‌های اولیه حرفه‌شان است.

این گزارش با واکنش‌های دیگری از سوی محققان همراه بود که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم؛

برایان بچ نیلسن رئیس دانشگاه AU دانمارک درباره این گزارش گفت که فرهنگ جنسیتی دانشگاه‌ها در این گزارش به وضوح نشان داده شده و کاملا غیرقابل قبول است. روسای دانشگاه‌ها باید در این زمینه شفاف باشند و مسیر شغلی جذابی را برای محققان جوان ماهر بدون توجه به جنسیتشان ارائه دهند. این مطالعه نشان می‌دهد که ما باید به درون نگاه کنیم و کار تغییر فرهنگ را تشدید کنیم تا زنان دانشجوی دکترا بتوانند خود را در یک دانشگاه ببینند.

کامیلا گرگرسن رئیس اتحادیه کارگری آکادمیک DM هم درباره این گزارش گفت: من از اینکه بسیاری از دانشجوی دختر دکترا در محیطی جنسیت‌گرا قرار دارند شوکه شده‌ام. ما در DM موارد آزار و اذیت جنسی را گزارش می‌دهیم. زنان از طرح این موضوعات می‌ترسند، چرا که نگرانند به شغلشان آسیب وارد شود. به همین دلیل، این مسائل باید در سطح مدیریتی مطرح شود.

پر مایکل یوهانسن رئیس دانشگاه آلبورگ هم در این زمینه گفت: ما نه تنها باید بتوانیم به رفتارهای توهین آمیز و توهین آمیز واکنش نشان دهیم، بلکه باید بتوانیم از آن‌ها جلوگیری کنیم. وظیفه مدیران این است که با تغییر فرهنگ کمک کنند که جنسیت بر رفاه یا فرصت‌های شغلی تأثیری نداشته باشد. رفتارهای توهین‌آمیز جنسیتی در دانشگاه آلبورگ جایی ندارد.

هنریک سی وگنر رئیس دانشگاه کپنهاگ هم گفت: «این گزارش تکان‌دهنده است و نشان می‌دهد که اقدامات ما در زمینه مبارزه با تبعیض جنسیتی، موثر نبوده است. انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228188 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • اعزام ملی پوش ساروی بوکس ایران به مسابقات قهرمانی آسیا
  • آغاز آزمون سراسری ۱۴۰۳ در فارس، همزمان با سراسر کشور
  • قهرمانی نخبگان گیلان در لیگ برتر شطرنج بانوان کشور
  • احداث پایگاه قهرمانی بیلیارد در البرز
  • برپایی آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند
  • پایان روز دوم مسابقات ورزشی کارکنان دولت در کرمان
  • گردهمایی دو روزه مدیران مراکز نوآوری و ‌پارک‌های علم و فناوری به پایان می رسد
  • المپیاد ورزشی کارگران تبریز برگزار می‌شود
  • تنوع فرصت‌های شغلی برای جوانان شرط مهم حضور سازمان‌ها در نمایشگاه بازار کار