Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-30@00:36:00 GMT

182 هنرمند در "صد اثر صد هنرمند" بیست و ششم

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۹۵۶۶۱

182 هنرمند در 'صد اثر صد هنرمند' بیست و ششم


رویداد۲۴ عصر جمعه ١٢ مرداد بیست و ششمین صد اثر صد هنرمند گالری گلستان آغاز به کار می‌کند که با ارائه آثاری زیبا از ١٨٢هنرمند از چهار نسل معاصر هنر ایران همراه است.

لیلی گلستان، طراح و برگزار کننده این نمایشگاه خاص که از سال ۱۳۷۱ آن را به طور مستمر در همه مرداد ماهها در گالری گلستان تدارک دیده و در سال های اخیر به جهت کثرت تقاضای هنرمندان مجبور شده از کف تا سقف گالری را از آثار هنری فرش کند در سخنان کوتاهی درباره ١٠٠ اثر ١٠٠ هنرمند تازه گفت: "مانند چند سال اخیر در کنار نام های پرطرفدار بازار هنر، هنرمندان شهرستانی حضور بسیار پررنگی دارند و در این میان اصفهانی‌ها گوی سبقت را از دیگران ربوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

گلستان افزود:" با وسواس همیشگی از میان انبوه CDهای رسیده آثار 182 هنرمند را برای حضور در این دوره منتخب کرده ام که با توجه به قیمت های بسیار مناسب و کیفیت قابل ملاحظه یقین دارم مورد توجه دیدار کنندگان قرار خواهد گرفت. در عین حال ارائه حدود سی مجسمه از ویژگی های این دوره است که برای خریداران این گونه هنری حتما جالب توجه خواهد بود.

بنا به گفته مدیر گالری گلستان از اساتید به نام هنر ایران در کنار نام های جوان آثار چشمگیری در این نمایشگاه به تماشا و فروش در می آید؛ از جمله آثاری از بهمن محصص. فریده لاشایی، رضا مافی، محمد علی ترقی جاه، سیراک ملکونیان، هوشنگ پزشک نیا، محمد احصایی، ایرج زند، ابراهیم حقیقی، میشا شهبازیان،صادق تبریزی، بهمن نیکو، علی گلستانه، شهریار احمدی...

بیست و ششمین صد اثر صد هنرمند دوازدهم مرداد افتتاح و تا سی ام مرداد ماه در گالری گلستان به نشانی دروس، خیابان کماسایی، پلاک 34  دایر خواهد بود.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 هنرمند تجسمی گالری هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۵۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد

یه گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد انوار، توجه به آموزش و پژوهش را در ارزیابی آثار به خاطر تعیین این موضوع به عنوان شعار سال توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها عنوان کرد.

محمد انوار دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به داوری و پذیرش ۱۲۵ اثر در این کنفرانس خبر داد و گفت: این آثار تقریبا از اکثر استان‌های کشور ارسال شده است و همچنین آثاری را از کشور‌های انگلستان، قبرس، ترکیه، عراق، افغانستان و سخنرانانی را از کشور‌های فرانسه و انگلستان داشتیم.

وی در خصوص محور‌های مقالات رسیده به دبیرخانه گفت: پژوهش‌های رسیده به دبیرخانه سعی کرده بودند که به موضوع‌های کارکرد موزه‌ها، اهمیت آن‌ها، ارتباط موزه‌ها و معماری، طراحی، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها، تجهیزات، آزمایشگاه، کارگاه، مرمت و احیاء، مستندنگاری و مستندسازی، استانداردسازی، حفاظت و...یپردازند و تقریبا آثار ارائه شده از کیفیت و درجه خوبی برخوردار بودند.

وی به توجه به موضوع آموزش و پژوهش در ارزیابی آثار ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تعیین این شعار سال که توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها که ۲۸ اردیبهشت ماه است، تعیین شده بود ما هم سعی کردیم تا محوریت ارزیابی آثار را بیشتر به این موضوع اختصاص دهیم.

انوار به حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی بسیاری از برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، وزارت میراث، صنایع دستی و گردشگری، کمیسیون ملی یونسکو، بیش از ۱۲۵ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و ... از این کنفرانس حمایت کردند و سعی کردند تا در روند اجرایی و علمی این کنفرانس نهایت همکاری را با دبیرخانه داشته باشند.

گفتنی است، اهداف اولین دوره کنفرانس بین المللی موزه‍‌ها، تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، انتشار آخرین نتایج و یافته‌های جدید پژوهشی و تجارب فنی و ترویجی در زمینه موزه و موزه داری، ارتقاء سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و کارشناسان حوزه موزه، توجه ویژه به موزه‌ها و مسائل و موضوعات مرتبط، بررسی وضعیت موزه‌ها و ارتقاء سطح کیفی موزه‌ها با راهکار‌های اجرایی مبتنی بر روش‌های علمی و به روز، نقش و اثر موزه‌های علمی، فنی و دانشگاهی، تقویت هویت علمی و فنی کشور و معرفی در سطح بین الملل، حفظ میراث فرهنگی، علمی و تاریخی کشور و نمود بین المللی آن، دیپلماسی علمی و فرهنگی و استفاده از نقش موزه‌ها در باروری خلاقیت و نوآوری استعداد علمی، فرهنگی، تاریخی و هویتی کودکان، نوجوانان و جوانان و هم افزایی دانش و تجربه و اطلاعات موزه‌های کشور باهم و با موسسات موزه‌ای جهانی، ایجاد مشارکت و هم افزایی میان جامعه پژوهشگران، متخصصین و نهاد‌های اجرایی مرتبط است.

لازم به ذکر است که کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • انتشار فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران
  • روند ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک باید تا مرداد نهایی شود
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • بجنورد میزبان جشنواره ملی نوا‌های رضوی
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان