Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@04:29:32 GMT

درمان زخم های قدیمی با نورهای مادون قرمز

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۹۸۴۴۱

درمان زخم های قدیمی با نورهای مادون قرمز

به گزارش خبرگزاری مهر  به نقل از نیواطلس، زخم های پوستی قدیمی مانند مواردی که به دیابت مرتبط است، به سختی درمان می شوند. در نتیجه روش های آزمایشی متعددی برای درمان آنها ابداع شده است. اکنون دانشمندان با استفاده از یک لامپ فناورانه نتایج خوبی در درمان این زخم ها به دست آورده اند.

گروهی از محققان دانشگاه منچستر و Salford Royal NHS Trust دستگاهی متشکل از ۳۲ حباب لامپ ساخته اند که ترکیبی از نورهای مادون قرمز، قرمز و  مافوق بنفش را منتشر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان به رهبری مایکل هیوز این دستگاه را روی ۸ بیمار مبتلا به «اسکلروز سیستمیک»( systemic sclerosis )آزمایش کردند. اسکلروز سیستمیک یک بیماری خودایمنی بافت همبند است. این بیماری با ضخیم شدن پوست ناشی از انباشت کلاژن و آسیب به شریان های کوچک مشخص می شود.

 هر فرد هفته ای دو بار به مدت ۱۵ دقیقه با این لامپ ها تحت درمان قرار گرفت. این درمان سه هفته ادامه یافت و فقط کافی بود محل زخم زیر نور لامپ نگه داشته شود. پس از سه هفته درمان، به طور ۸۳ درصد در درمان زخم ها بهبود مشاهده شد و هیچ گونه عوارض جانبی نیز وجود نداشت.

محققان معتقدند نور مافوق بنفش (هرچند دوز بالای آن خطرناک است)  با کشتن باکتری و کاهش تورم به درمان زخم قدیمی کمک می کند.

از سوی دیگر نور قرمز با بهبود جریان خون به افزایش ذخیره اکسیژن و مواد مغذی به زخم کمک می کند و روند کلاژن سازی پوست را بهبود می دهد. به گفته محققان نور مادون قرمز شدت جریان خون را بیشتر می کند.

محققان امیدوارند در آینده این محصول را توسعه دهند تا بیماران بتوانند در خانه از آن استفاده کنند.

کد خبر 4359265 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: بیماری نادر تحقیقات علمی نوآوری تحقیقات علمی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محمد جواد آذری جهرمی گوگل امنیت اطلاعات شرکت دانش بنیان فناوری نانو وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت الکترونیک هوش مصنوعی پدیده ماه گرفتگی سازمان فضایی ایران ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۸۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند بیش از یک چهارم بیماران در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ پنسیلوانیا که در دهه گذشته به دنبال درمان برای فیبریلاسیون دهلیزی بودند، کمتر از ۶۵ سال داشتند.

به گفته محققان، این میزان بسیار بیشتر از شیوع ۲ درصدی فیبریلاسیون دهلیزی که معمولاً در بین افراد غیر مسن تخمین زده می‌شود است.

دانش رایج در میان متخصصان قلب این است که در افراد زیر ۶۵ سال، فیبریلاسیون دهلیزی بسیار نادر است و خطرناک نیست. دکتر «آدیتیا بونسل»، محقق اصلی و الکتروفیزیولوژیست قلب، گفت: «اما واقعاً هیچ داده‌ای برای تأیید این موضوع وجود ندارد.»

این مطالعه همچنین نشان داد که احتمال مرگ و یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی، سکته مغزی یا حمله قلبی در بیماران جوان‌تر مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بیشتر است.

فیبریلاسیون دهلیزی ضربان قلب نامنظم در حفره‌های فوقانی قلب است. این وضعیت خطر نارسایی قلبی و سکته مغزی را در افراد افزایش می‌دهد.

بونسل در ادامه افزود: «ما در سال‌های اخیر شاهد تعداد بیشتری از بیماران جوان مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بوده‌ایم.»

برای این مطالعه، محققان از سوابق سلامت الکترونیکی بیش از ۶۷۰۰۰ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ تحت درمان فیبریلاسیون دهلیزی بودند، استفاده کردند.

در طول این دهه، میزان بقای بیماران مرد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، ۳۰ تا ۵۰ درصد بدتر از بیماران بدون این بیماری بود.

اختلال ضربان قلب در زنان حتی سخت‌تر بود، با نرخ بقای ۸۰٪ تا بیش از سه برابر بدتر برای آنهایی که فیبریلاسیون دهلیزی داشتند نسبت به آنهایی که فاقد آن بودند.

کد خبر 6086947

دیگر خبرها

  • شیوه‌ای مناسب برای کاهش وزن
  • (ویدئو) خورشید قرمز رنگ در آسمان چین پدیدار شد
  • هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری بابزیوز در دام‌ها
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • مراقب نیش ها باشید!
  • تبدیل روشنایی خیابان آذربایجان شهرستان شاهین دژ به LED
  • شبه قمر زمین از ماه کنده شد
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • دانستنی های جالب در مورد ساخت فنرهای غولپیکر (فیلم)
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند