Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@10:18:29 GMT

سرمایه‌گذاری خطر پذیر در اصفهان توسعه یابد

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۰۰۰۰۹

سرمایه‌گذاری خطر پذیر در اصفهان توسعه یابد

رییس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: سرکایه‌گذاری خطر پذیر باید در شهر اصفهان توسعه یابد تا از مهاجرت نخبگان وطبقه خلاق به دیگر شهرهای کشور جلوگیری شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، کوروش خسروی با بیان اینکه کمبود سرمایه‌گذاری خطرپذیر در شهر اصفهان وجود دارد، اظهار کرد: این صنعت در کشورهای توسعه یافته مورد توجه قرار گرفته و نتایج خوبی را نیز به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سرمایه‌گذاری خطرپذیریک سرمایه گذار خطرپذیر یک هزار طرح را بررسی و در نهایت در ۱۰ مورد از آنها سرمایه گذاری می‌کند، افزود: در این بین معمولا هفت مورد به شکست می‌انجامد، دو مورد سر به سر می‌شود و تنها یک مورد به موفقیت می‌رسد که سود حاصل از این یک مورد کل فرآیند فوق را سودده می‌کند.

رییس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه مشارکت خطرپذیر برای یک سرمایه‌گذار حرفه‌ای تنها تزریق پول در ایده‌های جدید نیست، افزود: در این زمینه تیم مدیریت سرمایه‌گذار به کمک سرمایه‌پذیر آمده و باعث رشد سریع‌تر کسب و کار نوپا می‌شوند. البته در مواردی که احساس کنند طرح انتخاب شده شانسی برای موفقیت ندارد قبل از تزریق سرمایه بیشتر از آن خارج می‌شوند.

وی با بیان اینکه در سرمایه‌گذاری خطرپذیر در کنار سوددهی فراوان به سرمایه‌گذاران، رونق کارآفرینی و نواوری در محیط پیرامون را نیز شاهد هستیم، ادامه داد: وجود سرمایه خطرپذیر باعث جذب طبقه خلاق به شهرها و حفظ آن‌ها می‌شود. بر مبنای تحقیقات ریچارد فلوریدا، نویسنده کتاب مشهور "شهرها و طبقه خلاق"، رابطه‌ای مستقیم و متقابل میان حضور سرمایه گذار خطرپذیر در یک منطقه و نیروی انسانی ماهر که توانایی کارآفرینی در سطح تکنولوژی بالا را دارد، مشاهده می‌شود.

خسروی با بیان اینکه در سال ۲۰۱۷ در کل دنیا ۱۶۴ میلیارد سرمایه‌گذاری خطر پذیر اتفاق افتاده است، افزود: ۴۵ درصد از این سرمایه‌گذاری در آمریکا و ۴۳ درصد در چین است.

وی اضافه کرد: همچنین عربستان سعودی با ایجاد بزرگترین صندوق خطرپذیر دنیا با سرمایه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد دلار وارد این صنعت شده و بنا دارد سالانه ۲۰ میلیارد دلار در این حوزه سرمایه‌گذاری کند، که اگر این اتفاق بیافتد در چند سال آینده باید جایگاه قابل ملاحظه‌ای برای عربستان سعودی در این صنعت پیش‌بینی کنیم.

رییس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در ابتدای دولت یازدهم آقای روحانی توجه به سرمایه‌گذاری خطرپذیر در دستور کار معاونت علمی و فناوری رییس جمهور با همکاری سازمان بورس قرار گرفت، افزود: تاکنون ۴۷ مورد سرمایه‌گذاری در این خصوص در کشور انجام شده است.

وی افزود: در حال حاضر تنها VC اصفهان صندوق پزوهش و فناوری است که سرمایه آن حدود چهار میلیارد تومان بوده و از زمان تشکیل آن در سال ۱۳۸۳ تاکنون در سه ایده کارآفرینانه مشارکت کرده و به سایر پروژه‌ها وام داده است و ضروری است که این امر در اصفهان توسعه یابد.

خسروی با تاکید بر اینکه لازم است شورای شهر اصفهان در این موضوع ورود کند و مشوق‌های لازم برای ورود سرمایه گذاران اصفهانی به این صنعت را فراهم سازد، ادامه داد: اگر سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی اصفهان با این صنعت آشنا شوند، اصفهان را به یکی از قطب‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر منطقه تبدیل می‌کنند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری صنایع خلاق اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۰۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد

همشهری آنلاین- مهدی اسماعیل پور: مسعود درستی مدیرعامل شرکت مترو تهران تاکید می کند که امسال تکمیل پایانه‌های مترو به صورت ویژه در دستور کار این شرکت قراردارد و در این رابطه می گوید: «در زمینه توسعه پایانه‌ها و پارکینگ‌های قطارهای شبکه مترو پایتخت، در سال جاری قصد داریم عملیات اجرایی پایانه دولت آباد در خط ۶، پایانه آزادگان در خط ۳ و فاز دوم پایانه شهید کلاهدوز در خط ۴ را به صورت ویژه پیگیری کرده و پیشرفت‌های فیزیکی مورد نظر در مورد این ۳ پایانه را حاصل نماییم. نقش انکارناپذیر پایانه ها در روند تعمیر و نگهداری واگن ها از یک طرف و تاثیر پایانه ها در کاهش سرفاصله حرکتی قطارها از سوی دیگر، اجرای پررنگ و جدی این ماموریت شرکت مترو در ارتقا سطح کیفی خدمات رسانی به مسافران میلیونی شبکه موجود را ضروری تر از همیشه ساخته است.»

درستی ادامه داد: «ناگفته پرواضح است که در برهه‌هایی از طول دوره فعالیت شرکت مترو، گسترش طول شبکه و تعداد ایستگاه‌های مترو در اولویت قرار داشته و در حقیقت بحث کلیدی ایجاد پایانه‌ها در ابتدا و انتهای هر خط، در سایه قرار گرفته است.»

درستی در ادامه با اشاره به لزوم تکمیل پروژه های توسعه ای خطوط هفتگانه، ادامه داد : «نکته مهم دیگر در برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این است که روند عملیات اجرایی خطوط جدید تسریع یافته و البته در کنار این امر مهم، پروژه های توسعه‌ای خطوط موجود که عرصه فراگیری شبکه مترو در اقصی نقاط پایتخت را گسترش می‌دهد، به طور جدی دنبال شود. این پروژه‌ها شامل توسعه شرقی خط ۲، توسعه شرقی و غربی خط ۴، توسعه جنوبی خط ۶ و همچنین توسعه شمال غربی خط ۷ است که برخی از آنها پیشرفت‌های خوبی هم داشته‌اند. با این تفاسیر می توان گفت، تکمیل ایستگاههای باقی‌مانده خطوط ۶ و ۷ به همراه پیگیری پروژه‌های مربوط به توسعه خطوط ۲،۴،۶ و ۷ و همچنین سرعت گرفتن عملیات اجرایی خطوط جدید شبکه مترو پایتخت در کنار مساله احداث پایانه‌ها و پارکینگ‌های خطوط مختلف مترو، اهم اقدامات اجرایی شرکت مترو تهران در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.»

مدیرعامل شرکت مترو درخصوص برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این شرکت، گفت: «اجرایی شدن برنامه‌های امسال شرکت مترو تهران، مستلزم تامین به موقع منابع مالی لازم است و آنچه مدنظر متولیان امر در حوزه مدیریت شهری است، با تامین و تخصیص بودجه مورد نیاز محقق می شود. امروز که فرآیند تکمیل ایستگاه های خطوط هفتگانه مترو به خط پایان نزدیک شده است، موظف هستیم سایر بخش های شبکه موجود را نیز تکمیل کنیم تا با رفع نواقص و اتمام کارهای باقی مانده، از امکانات سخت افزاری ایجاد شده، بهترین بهره برداری را احصا کنیم. در واقع توسعه متوازن تمام شقوق یک شبکه ریلی زیرزمینی، آن چیزی است که باید جدی گرفته شود تا کارایی و بهره وری داشته های امروز، در حد اعلای آن به منصه ظهور برسد.»

کد خبر 847495 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها حمل و نقل شهرداری تهران پایتخت مترو تهران مترو حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌یابد
  • خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر