Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان‌ گفت:‌ توسعه امکانات و تجهیزات بخش پیوند اعضاء استان واقع در بیمارستان رازی رشت در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد. ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۰ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،‌ محمدتقی آشوبی صبح امروز در جمع خبرنگاران در رشت اظهار داشت:‌ گیلان به مرکزیت بیمارستان رازی رشت قطب پیوند اعضاء در شمال کشور به شمار می‌رود و توسعه زیرساخت‌های این بخش از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اعلام این نکته که بیمارستان رازی رشت تنها مرکز انجام پیوند در شمال کشور است بیان داشت:‌ طبق یک برنامه استراتژیک از سال 77 پیوند اعضاء به ویژه کلیه در این مرکز از اهداکننده زنده به فرد بیمار توسط تیم ماهر پزشکی انجام می‌شود.

آشوبی متخصصان پیوند بیمارستان رازی رشت را یکی از بهترین تیم‌های پزشکی ویژه عمل پیوند دانست و ابراز داشت:‌ در حال حاضر به دلایل مختلفی نظیر ایجاد برخی شبهات در مورد خرید و فروش عضو،‌ اهداء و عمل جراحی پیوند در بیمارستان رازی رشت تنها از جسد به فرد زنده انجام می‌شود.

وی دریافت کارت اهدا عضو توسط تعداد زیادی از افراد را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد:‌ دانشگاه علوم پزشکی گیلان با چنین برنامه‌هایی قصد دارد علاوه بر تقویت و نهادینه کردن فرهنگ حسنه اهدا عضو،‌ اولویت‌های خود را تنها بر روی پیوند از جسد به فرد زنده متمرکز کند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیشترین جراحی‌های پیوند انجام شده در بیمارستان رازی رشت را از جسد به فرد زنده اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون طبق سیاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان‌ اهدا عضو زنده به ویژه در بخش کلیه تنها توسط اقوام درجه یک بیمار قابل انجام است.

آشوبی بیشترین عمل پیوند کلیه از بیمار مرگ مغزی را مربوط به سال 95 دانست و تصریح کرد:‌ به علت مراجعات بسیار زیاد بیماران پیوندی به بیمارستان رازی رشت و تعداد بالای جراحی‌های انجام شده،‌ توسعه امکانات بخش پیوندی این بیمارستان در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به این نکته که بخش‌های پیوند کلیه و کبد بیمارستان رازی در سال‌های اخیر توسعه پیدا کرده است عنوان کرد:‌ به غیر از گسترش مجدد این بخش‌ها،‌ توسعه امکانات و تجهیزات مربوط به انجام پیوند قلب و ریه نیز یکی دیگر از اهداف دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به حمایت‌های این دستگاه از بیماران پیوندی نیز اشاره کرد و بیان داشت:‌ انجام عمل پیوند بدون هیچ دغدغه خاصی،‌ اعمال تخفیفات دارویی و یا اعطای حواله‌های خرید دارو از جمله اقدامات حمایتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیماران پیوندی است.

انتهای پیام/ ت

R7877/P1336/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۰۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود

رئیس مرکز اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان از انجام ۸۳ هزار ماموریت توسط نیروهای فوریت‌های پزشکی خبر داد و گفت: پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمد رضا شکوهی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان همدان دارای 72 پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای است، اظهار داشت: 66 پایگاه زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی همدان و مابقی مربوط به دانشگاه علوم پزشکی اسدآباد است‌.

وی از فعالیت یک پایگاه اورژانس هوایی در همدان خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته 66 مصدوم و بیمار با بالگرد از شهرستان‌ها به مرکز استان منتقل شدند‌.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه همه خدمات اورژانس به صورت رایگان به بیماران ارائه می‌شود، عنوان کرد: هزینه انتقال هر بیمار با بالگرد بیش از 100 میلیون تومان است که برای بیماران کاملا رایگان است.

شکوهی با بیان اینکه پارسال 310 هزار تماس با مرکز اورژانس ما گرفته شده که 70 هزار تماس منجر به اعزام شده است، گفت: 14 هزار  تماس هم مشاوره پزشکی دریافت کردند.

وی از انجام 83 هزار ماموریت توسط نیروهای فوریت‌های پزشکی خبر داد و اظهار داشت:  بیش از 10 درصد عملیات‌ها مربوط به حوادث ترافیکی بوده است.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه 150 هزار بیمار را به پراکز درمانی منتقل کردیم، تصریح کرد: متاسفانه بیش از 10 درصد  تماس‌ها مربوط به مزاحمت‌های تلفتی بوده که باعث می‌شود وقت همکاران ما تلف شود و خدمات رسانی به بیماران اورژانسی با تاخیر انجام شود.

شکوهی با تاکید بر اینکه کار ما تعطیلی ندارد و در تمام روزهای سال در آماده خدمات‌رسانی به بیماران هستیم، گفت: در طرح نوروزی امسال که از 24 اسفند تا 14 فروردین ماه بود، 16 هزار تماس با مرکز اورژانس گرفته شد که منجر به 4 هزار اعزام شد.

وی افزود: در این طرح علاوه بر نیروهای اورژانس سایر مراکز بهداشتی و درمانی هم درگیر بودند و خدمات را به مردم و مسافرین ارائه می‌کردند.

در این مدت همکاران ما 3 هزار کلرسنجی آب انجام دادند، 220 مرکز اقامتی بازرسی شد و بیش از 590 سامانه آبرسانی مورد بازرسی همکاران قرار گرفت.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در طرح نوروزی بیمارستان‌های ما آماده باش بودند و بیش از 120 هزار بیمار سرپایی ویزیت شدند. همچنین 6 هزار و 400 نفر در بخش بیمارستانها بستری شدند و بیش از 3 هزار مورد جراحی انجام شده است.

شکوهی با بیان اینکه بر اساس استانداردها باید در هر 40‌ کیلومتر باید پایگاه جاده‌ای داشته باشیم که داریم، تصریح کرد: در بخش شهری هنوز به استانداردها نرسیدیم و نیازمند احداث 20 پایگاه هستیم و پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی هستیم.

وی افزود: برای ساخت هر پایگاه اورژانس غیر از تامین زمین، به 3 میلیارد تومان نیاز داریم که فقط هزینه سازه است و ارتباطی به تجهیزات ندارد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه 100 دستگاه آمبولانس در بخش پیش بیمارستانی داریم، گفت: یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و 4 دستگاه موتورلانس هم داریم که از موتورلانس برای زمان ترافیک و دسترسی سریعتر به بیمار انجام می‌شود‌.

شکوهی با اشاره به اینکه 50 درصد آمبولانس‌های ما  از حد استاندارد خود بیشتر کار کردند، تصریح کرد: مردم اورژانس را با آژانس اشتباه نگیرند و برای انتقال هر بیمار خود با اورژانس تماس نگیرند.

وی افزود: ما بیماران را تریاژ می‌کنیم و فقط بیماران اورژانسی را به بیمارستان منتقل میکنیم. همه کسانی که در فوریت‌های پزشکی کار می‌کنند تکنسین و کارشناس فوریت‌های پزشکی هستند و مرتب دوره‌های بازآموزی برایشان برگزار می‌شود‌.

شکوهی از انعقاد تفاهمنامه با مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: برای اولین بار دستگاه ثبت لرزه‌نگاری در استان‌ همدان راه‌اندازی شده که بر اساس آن در هر نقطه‌ای از ایران‌که زلزله اتفاق بیفتد متوجه آن می‌شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان
  • بازدید وزیر بهداشت از ساخت بیمارستان موقوفه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود
  • اعضای کودک خردسال مشهدی جان ۵ نفر را نجات داد
  • برپایی بیمارستان صحرایی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان