Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه از منظر اسلام نقش زنان در جامعه نقشی برجسته‎ است، گفت: بهترین شکل حمایت از خانواده‌های کم بضاعت توانمندسازی آن‌ها است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی در اختتامیه جشنواره «کارآفرینی بانوان؛ خدمت و خودکفایی خانواده» که با حضور بانوان کارآفرین در مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) و سایر نهادهای امدادرسان کشور، تأکید کرد: بهترین شکل حمایت از خانواده‌های کم بضاعت را توانمندسازی می‌دانیم، فراهم آوردن شرایط برای بانوان سرپرست خانوار که ضمن اداره خانواده خود، تولیدکننده و توانمند باشند، بسیار ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در نظام مقدس اسلامی و فرهنگی دینی ما بانوان همچون آقایان می‌توانند به رشد، پیشرفت و تعالی دست یابند، تصریح کرد: در انسانیت، ایمان، طریق رسیدن به خداوند متعال و نقش آفرینی، تفاوتی میان زنان و مردان در نظام مقدس اسلامی و فرهنگ دینی ما نیست.

وی با بیان اینکه از منظر اسلام نقش زنان در جامعه نقشی برجسته‎ است، تصریح کرد: آنچه از زن و جایگاه او در غرب مشاهده می‌شود، بیشتر یک عنصر مصرف کننده و نه تولید کننده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به برگزاری جشنواره «کارآفرینی بانوان؛ خدمت و خودکفایی خانواده» که به همت آستان قدس رضوی در حال برگزاری است، تصریح کرد: این نمایشگاه اقدامی نمادین در راستای حمایت از تولیدکنندگان خانگی و فراهم آوردن شرایط فروش و عرضه کالاهای این تولیدکنندگان است.

وی افزود: آستان قدس رضوی با برپایی این نمایشگاه به طور نمادین می‌خواهد این حقیقت را بیان کند که زنان مولد و تولید کننده هستند و می‌توانند در جامعه کارآفرین باشند؛ زنان و دختران ایرانی با ابتکار، نوآوری و خلاقیت خود می‌توانند استعدادها و ظرفیت‌ها را شناسایی کنند و آن‌ها را در جهت کارآفرینی و تولید در جامعه به کار ببرند.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با تأکید بر اینکه تولید باید با توزیع و بازار عرضه مناسب همراه باشد، بیان کرد: این مهم وظیفه دستگاه‌های اداری و به ویژه دولت است، بانوانی که در جهت خودکفایی گام برمی‌دارند و در جامعه نقش کارآفرین ایفا می‌کنند، باید مورد حمایت قرار گیرند.

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: حمایت از کارآفرینی در جامعه به سخنرانی نیست؛ حمایت قانونی، حقوقی، اقتصادی و فراهم آوردن شرایط عرضه تولیدات نیاز است، دولت باید چرخه‌ای برای حمایت از کارآفرینان داشته باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در فراز دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌ها و استعدادهای سرشار بانوان کشورمان اشاره و عنوان کرد: امروز در میان بانوان کشورمان چهره‌های مصمم، خلاق، مبتکر و ایده‌پرداز بسیاری وجود دارد که می‌توانند در جامعه نقش آفرین و مؤثر باشند.

وی با بیان اینکه ایفای نقش اجتماعی از سوی زنان با رعایت تمام اصول اسلامی در ارتباط با حفظ حرمت زن، امکان پذیر است؛ ابراز کرد: نه نگاه متحجرانه و نه نگاه فمینیستی؛ بلکه بر اساس نگاه معتدلانه اسلام، زنان می‌توانند در بسیاری از مسائل اجتماعی ایفای نقش کنند.

تولیت آستان قدس رضوی اضافه کرد: با تبیین صحیح نقش آفرینی اجتماعی زنان، توجه به مقوله کارآفرینی آنان با محوریت خانواده و اتخاذ رویکردهای صحیح، می‌توان از بسیاری آسیب‌های اجتماعی که جامعه ما را رنج می‌دهد کاست.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در پایان سخنان خود بر لزوم معرفی صحیح کالاهای باکیفیت داخلی تأکید و تصریح کرد: برای حمایت از تولیدات داخلی باید کالاهای با کیفیت ایرانی به نحوی صحیح و شایسته به مردم معرفی شوند.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس دهه کرامت شانزدهمین جشنواره امام رضا ع مراسم اختتامیه امام رضا ع مشهد سردار سلیمانی شیراز نماز جمعه ایران حجت الاسلام رئیسی سرپرست خانوار کارآفرینی همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۱۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است

نجمه کمالی مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور در نشست مدیران ارشد سازمان حفاظت محیط زیست در شیراز که با حضور علی سلاجقه معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، با بیان اینکه توجه به جایگاه بانوان در دولت سیزدهم افزایش یافته است اظهار کرد: محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است، توسعه آموزش و توان افزایی بانوان در محیط زیست کاملا مشهود است.

 او بیان کرد: ۳۰ درصد از کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست را زنان تشکیل می‌دهند و هم اکنون ۲۴۵ بانو در پست‌های مدیریتی مشغول خدمت هستند.

او افزود: افزایش سهم بانوان در مدیریت محیط زیست کشور یکی از راهبرد‌های اصلی سازمان حفاظت محیط زیست است.

مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: انسجام، شبکه سازی و تقویت نشاط درون سازمانی، تعامل و ارتباط موثر با کارکنان ستاد و ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، استفاده از ظرفیت زنان به ویژه خانواده‌ها به عنوان مهم‌ترین بنیان اجتماعی در گسترش فرهنگ حفاظت از محیط زیست، تقویت شکوه مادری و جوانی جمعیت، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و اعتلا و گسترش فرهنگ و تقویت باور‌های دینی در حوزه خانواده از جمله مهم‌ترین اهدافی است که در این سازمان دنبال شده است.

کمالی همچنین اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست در جهت اجرای بند ح تبصره ۹ قانون بودجه و حمایت از بانوان را تشریح کرد و افزود: با اجرای رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه، حمایت از فرزند آوری، آموزش و مشاوره در حوزه خانواده، اجرای برنامه‌های حوزه زنان و خانواده، برگزاری کارگاه‌ها و برنامه‌های تخصصی در حوزه همسرداری، کار، خانواده، تعلیم و تربیت فرزند، ارتباط موثر والدین و فرزندان و برگزاری کارگاه مهارت‌های زندگی و برقراری تعادل و توازن بین کار و زندگی برای ارتقای جایگاه زنان و حمایت از آنان تلاش شده است.

مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور همچنین با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به قشر زنان، ادامه داد: اجرای کامل قانون جوانی جمعیت در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، تعامل و همکاران با مادران دارای فرزند زیر ۲ سال برای استفاده از ظرفیت دورکاری، برگزاری دوره‌های آموزش تحکیم خانواده در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، استفاده از ظرفیت بانوان متخصص در پست‌های مدیریتی، همکاری در برگزاری و اجرای برنامه‌های کارگروه محیط زیست و خانواده رویداد ملی خانواده و فرهنگی عامه و ارسال به موقع گزارشات اجرای مصوبه شوارای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و تشویق کارکنان از جمله انتظارات بانوان است.

کمالی همچنین خواستار تعامل و همراهی با مادران دارای فرزند زیر ۶ سال و موافقت با مرخصی آنان، حضور و عضویت مشاور امور زنان و خانواده اداره کل در جلسات شورای معاونین استان‌ها، تهیه لباس همسان برای بانوان به منظور آراستگی و حفظ عفاف و حجاب در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و راه اندازی اتاق مادر و کودک در جهت ماده ۲۲ قانون جوانی جمعیت و همچنین همکاری با اداره کل امور زنان و خانواده استانداری برای معرفی بانوی تاثیر گذار در حوزه محیط زیست شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • حضور در جوار آستان مقدس رضوی بهترین خدمت فرهنگی است
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم