Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@14:47:22 GMT

لزوم توجه به مسائل زیست‌محیطی در پروژه بزرگراه شمالی

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۰۲۸۳۹

لزوم توجه به مسائل زیست‌محیطی در پروژه بزرگراه شمالی

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی نجفی صبح یکشنبه در بازدید از بزرگراه شمالی که با حضور شهردار کرج و برخی اعضای شورای شهر همراه بود، اظهار کرد: همه متولیان امر در بهره‌برداری به‌موقع این پروژه اتفاق‌نظر دارند.

وی با اشاره به اینکه بزرگراه شمالی پروژه‌ای ملی است‌ که نیازمند نگاه ویژه متولیان است، گفت: وضعیت اقتصادی کشور مشخص است، در نظر داریم با تسهیل و رفع موانع بر سر راه این پروژه شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار البرز با تأکید بر اینکه باید به‌صورت جدی وارد فاز تکمیل عملیات اجرایی پروژه بزرگراه شمالی بشویم، گفت: کارگروه‌های موردنیاز باید تشکیل و مصوبات پیگیری شود.

نجفی تأکید کرد: متولیان امر ازجمله مدیریت شهری کرج باید در خصوص این پروژه مهم سرنوشت‌ساز به تکالیف خود عمل کنند.

وی در بخش دیگری توجه به مسائل زیست‌محیطی را مهم برشمرد و گفت: ایجاد کارخانه آسفالت در حاشیه این پروژه باید با رعایت مسائل زیست‌محیطی همراه باشد، بزرگراه شمالی مسیر عبور ۱۴ استان کشور است.

استاندار البرز با اشاره به اینکه بهره‌برداری به‌موقع از بزرگراه شمالی کرج خواسته مدیران اجرایی کشور است، گفت: افتتاح این پروژه میلیاردها تومان صرفاً جویی به همراه دارد.

نجفی تأکید کرد: تملک اراضی تحت اختیار سپاه نیازمند برگزاری جلساتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 4359964

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری البرز بزرگراه شمالی کرج محمد علی نجفی بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر مشهد گرگان خرم آباد شهرکرد یاسوج دهه کرامت شیراز خطبه های نماز جمعه زلزله مجلس شورای اسلامی سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۲۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد

 به گزارش تابناک، یک نهاد علمی بین‌المللی توسعه آب‌شیرین‌کن‌ توسط کشورهای عربی تا سال ۲۰۳۰ را عامل شکل‌گیری یک فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس دانست.

ژورنال علمی Scientific Reports از فعالیت شدید کشور‌های عربی در نمک‌زدایی آب دریا ابراز نگرانی کرده و هشدار داد، رهاسازی شورابه سامانه‌های نمک‌زدایی اثرات مخرب گسترده‌ای بر اکوسیستم‌های دریایی خلیج‌فارس دارد که انسان‌ها نیز از آن در امان نخواهند بود.

شورابه‌ها اشباعِ سامانه‌های نمک‌زدایی از هفتاد سال پیش یکی از مهمترین منابع آلوده‌کننده محیط زیست به حساب می‌آیند.

امارات، عربستان، کویت و قطر ۴ کشوری هستند که تا سال ۲۰۳۰، سالانه ۱۲ میلیارد متر مکعب آب خلیج فارس معادل مصرف کل مصرف آب شرب و صنعت یک سال مردم ایران را نمک‌زدایی کرده و شورابه حاصل را به دریا می‌ریزند.

رهاسازی شورابه به دریا در کنار تغییرات اقلیمی و افزایش تبخیر دو عامل موثر بر شور شدن خلیج فارس و بروز فاجعه زیست محیطی در منطقه هستند.

کارشناس منابع آب صبا شیرودی حجم آب نمک‌زدایی شده در قیاس با خلیج فارس را ناچیز دانسته و معتقد است که خلیج فارس به آب‌های آزاد راه دارد و نسبت شورابه رها شده از سامانه‌های نمک‌زدایی به آب‌های آزاد جهان به حدی است که جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

در مقابل، کارشناس زیست دریایی، عظیم رهبری‌فرد می‌گوید که خلیج فارس کم عمق است، دمای آن در ۲۰ سال گذشته بالا رفته و تبخیر افزایش یافته، از طرفی یک درصد افزایش شوری تعادل اکوسیستم را برهم زده و فاجعه در زندگی آبزیان ایجاد می‌کند، کما اینکه در ۲ دهه اخیر زندگی گونه‌هایی از آبزیان را به انقراض برده است.

ایجاد کنوانسیون خلیج فارس با حضور ایران و کشور‌های حوضه خلیج‌فارس ابتکاری است که می‌تواند برنامه نمک‌زدایی از آب دریای کشور‌های این منطقه را کنترل کرده و از بروز فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس جلوگیری کند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • بازدید سرزده استاندار البرز از پروژه بزرگراه شمالی کرج
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند