Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان گفت: افزایش قیمت مجدد شیر و لبنیات منطقی نیست. ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۹ استانها خراسان رضوی نظرات

حسین ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کننده با افزایش قیمت لبنیات مخالفت داشته و البته اولویت‌بندی لبنیات به‌گونه‌ای است که در رده نخست قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: کالاهای رده نخست اولویت‌بندی، با تصمیم کمیته تنظیم بازار افزایش و یا کاهش نرخ پیدا می‌کند و ما هم با وزیر صنعت در مورد افزایش قیمت لبنیات صحبت‌هایی را داشته‌ایم که ایشان در پاسخ گفتند که خود دولت هم در این زمینه دغدغه‌مند است.

رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان کشور با اشاره به اینکه بخش زیادی از تولیدکنندگان مواد غذایی به‌خاطر بالارفتن قیمت دلار کالاهای خود را گران کرده‌اند، تأکید کرد: باید این مسئله مورد بازبینی قرار گیرد چراکه بخش زیادی از مواد اولیه محصولات صنایع غذایی ارتباطی به قیمت ارز ندارند و با توجه به اینکه سقف دستمزدها افزایش پیدا نکرده کمیته مدیریت بحران نیز باید در این حوزه ورود جدی داشته باشد و از روش‌های معمول نظارتی و کنترل قیمتی استفاده کند.

ابراهیمی با بیان اینکه برخی از وضعیت کنونی که در بازار وجود دارد سوءاستفاده می‌کنند، تصریح کرد: ما در مورد این مسائل با مسئولان دولتی مذاکرات زیادی داریم اما از تأثیرات آن بی‌اطلاع هستیم و تعدیل قیمت در این حوزه‌ها بستگی به گوش شنوای مسئولان دارد.

وی ادامه داد: براساس دستورالعمل‌ها، انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کننده تنها در تعیین قیمت دسته دوم کالایی می‌تواند به صورت مستقیم دخالت کند و شیر و لبنیات جزو دسته یک گروه‌های کالایی هستند و با توجه به اینکه این گروه به تازگی افزایش قیمت داشته‌اند افزایش قیمت دوباره آنها اصلا درست نیست.

رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کننده کشور خاطرنشان کرد: ادامه زندگی و تأمین نیازهای اولیه حتی در حوزه‌های غذایی با ادامه روند کنونی برای بسیاری از مردم سخت می‌شود.

انتهای پیام/ ز

R41347/P41362/S6,1188/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۳۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

خسرو طالبی - رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی، در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبارها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آنها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

تصمیمات آنی انگیزه کشاورزان را کم می‌کند

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب‌ زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزارتومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزارتومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت های مردمی جهادی خدمت می کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام /

کد خبر: 1229109 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • حمایت درمانی خانواده شهدا ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • تجمع مردم بندرعباس در حمایت از طرح نور نیروی انتظامی
  • افزایش سقف حمایت «انجمن سینمای جوانان» از تولید فیلم‌ کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان