Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

میراژ از سال 2012 تاکنون در حال تولید بوده و انتظار می‌رود سال آینده با مدل کاملاً جدیدی جایگزین شود. گفته می‌شود جانشین این خودرو ابعاد بزرگ‌تری خواهد داشت و به یک کراس اوور ساب کامپکت تبدیل خواهد شد.

نسل بعدی میراژ در جایگاهی پایین‌تر از اکلیپس کراس قرار خواهد گرفت و رقیب خودروهایی همچون هیوندای کنا و پژو 2008 خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاعدتاً میتسوبیشی میراژ جدید برای محصولاتی همچون دومین نسل نیسان جوک و رنو کپچر هم دردسر خواهد ایجاد کرد. این خودروها دارای پلتفرم یکسان بوده و احتمالاً اکثر تکنولوژی‌ها را نیز با یکدیگر به اشتراک خواهند گذاشت.

گفته شده این کراس اوور ساب کامپکت جدید از پیشرانه 0.9 لیتری توربوی بنزینی با قدرت 95 اسب بخار استفاده خواهد کرد. ظاهراً میتسوبیشی هنوز آماده کنار گذاشتن پیشرانه‌های دیزلی نبوده و به همین خاطر احتمال عرضه نسل بعدی میراژ با پیشرانه 4 سیلندر 1.5 لیتری توربودیزل نیز وجود دارد.

به احتمال زیاد پیشرانه‌های بیشتری در نظر گرفته خواهد شد و ظاهراً میراژ جدید با قوای محرکه الکتریکی هم وارد بازار خواهد شد اما هنوز این خبرها تأیید نشده‌اند.

منبع ژاپنی منتشر کننده این خبر نگفته نسل بعدی نیسان جوک هم چه زمانی عرضه خواهد شد اما خبرهایی درباره احتمال تولید مدلی جدید در سال‌های آینده به گوش رسیده است. جوک همچنان در بازارهای خارج آمریکای شمالی و با همان استایل بحث‌برانگیز و تجهیزات سالخورده کابین عرضه می‌شود.

ظاهراً میتسوبیشی یک پله فراتر از تبدیل میراژ به یک کراس اوور خواهد برداشت زیرا به تولید یک سوپرمینی اسپورت نیز به منظور رقابت با سوزوکی سوئیفت علاقه دارد. البته هنوز مشخص نیست این موضوع چه زمانی رخ خواهد داد.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: خودرو پژو نیسان رقابت پژو خودرو رقابت نیسان پارس میراژ پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۳۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی

دانشمندان از هوش مصنوعی برای ساخت مدلی سه بعدی از انفجار انرژی یا شعله استفاده کردند که در اطراف سیاهچاله مرکزی در کهکشان راه شیری "Sagittarius" (Sgr A*) رخ داده است. 

این نمونه سه بعدی می‌تواند به دانشمندان در توسعه تصویری واضح‌تر از محیط متلاطمی که به طور کلی در اطراف سیاهچاله‌ها شکل می‌گیرد، کمک کند.

ماده‌ای که به دور Sagittarius A* می‌چرخد در ساختاری مسطح به نام «دیسک برافزایشی» قرار دارد که می‌تواند به صورت دوره‌ای مشتعل شود.

این شعله‌ها در طیف وسیعی از طول‌موج‌های نور، از پرتو‌های ایکس پرانرژی گرفته تا امواج مادون قرمز و رادیویی کم‌انرژی رخ می‌دهند.

شبیه‌سازی‌های ابررایانه‌ای نشان می‌دهد که شعله‌ای که توسط آرایه میلی‌متری/زیر میلی‌متری آتاکاما (ALMA) در ۱۱ آوریل ۲۰۱۷ مشاهده شد، از دو نقطه روشن از مواد متراکم در قرص برافزایشی Sagittarius A*، که هر دو رو به زمین هستند، سرچشمه می‌گیرد.

این نقاط روشن به دور سیاهچاله‌ای عظیم می‌چرخند که جرم آن حدود ۴.۲ میلیون برابر جرم خورشید است، در حالی که حدود نیمی از فاصله زمین و خورشید که حدود ۴۷ میلیون مایل (۷۵ میلیون کیلومتر) است از هم جدا شده است.

بازسازی این شعله‌های سه‌بعدی از داده‌های رصدی آسان نیست، به گونه‌ای که این تیم به رهبری آویاد لویس، دانسمند موسسه تکنولوژی کالیفرنیا، یک تکنیک تصویربرداری جدید به نام «توموگرافی قطبی مداری» را پیشنهاد کردند. این روش هیچ تفاوتی با توموگرافی کامپیوتری پزشکی یا سی تی اسکن که در بیمارستان‌های سراسر جهان انجام می‌شود ندارد.

قوس A* در قلب کهکشان راه شیری قرار دارد و آن را به نزدیکترین سیاهچاله ابرپرجرم و کاندیدای اصلی برای مطالعه چنین شعله‌هایی تبدیل می‌کند.

دانشمندان برای دستیابی به نتایج خود، به فیزیک از نظریه گرانش و نسبیت عام آلبرت انیشتین در سال ۱۹۱۵ نگاه کردند، سپس آن مفاهیم را در مورد سیاهچاله‌های عظیم الجثه در یک شبکه عصبی به کار برده و برای ایجاد مدل Sgr A* استفاده کردند.

منبع: الیوم السابع

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+ شرایط
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • خودروهای عضلانی جذابی که ناشناخته ماندند، از فورد فالکون کبرا تا کرایسلر والیانت (+عکس)
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • خودرو میتسوبیشی پاجرو اسپورت 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • اسرائیل در حال آماده شدن برای اعزام هیئتی به قاهره است
  • (تصاویر) خودروی لوکس چینی که قرار است به جنگ ب‌ام‌و و بنز برود
  • این خودروی لوکس چینی به جنگ مرسدس‌بنز و ب‌ام‌و می‌رود /عکس