Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلیرک یکی از روستاهای ساحلی در شهرستان جاسک است که در محاصره شن های روان قرار دارد و به طوری که ایاب و ذهاب ساکنان این روستاها به دشواری انجام می گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از فرهنگ کده؛ روستای کلیرک در شرق شهرستان جاسک قرار دارد و این روستا با ساحل زیبایش می تواند گردشگران فراوانی را به خود جذب کند و از سواحل صخره ای و خشن آن گرفته تا سواحل رملی و کویری که همه را در طبیعت خود جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقارن کویر و دریا یکی از جاذبه های بکر این روستا به شمار می رود و این پدیده در سواحل دریاچه عمان مرسوم به مکران به وفور یافت می شود و به دلیل گمنام بودن و کم تردد بودن منطقه موجب شده از چشم گردشگران دور بماند.

شن‌های روان خانه های روستائیان کلیرک را می بلعد

عثمان جهاددوست، دهیار روستای کلیرک جاسک در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده با اشاره به مسائل و مشکلات روستا، اظهار کرد: مهمترین مشکل توسعه شن زارهای روستای کلیرک مهاجرت بی رویه روستائیان به شهر ها و خالی شدن این مناطق از سکنه است که این روند به دلیل توسعه شن زارها تداوم دارد.

دهیار روستای کلیرک جاسک بیان کرد: برای کنترل بحران شن های روان در روستای کلیرک طرح های کشت نهال و توسعه جنگل های کهور و گز در این روستا در سال 84 در دستور کار منابع طبیعی قرار گرفت اما نهال‌کاری تاکنون نتوانسته جلوی شن‌های روان را بگیرد و همچنان اهالی این روستا با شن های روان درگیر هستند.

جهاد دوست با بیان اینکه عمق این شن ها به دو الی متر می رسد، افرود: اگر در این زمینه هیچ اقدامی انجام نشود،روستای کلیرک جاسک در زیر شن‌های روان دفن و خالی از سکنه می‌شود.

روستا به بیابانی مملو از شن های روان تبدیل شده

وی با اشاره به اینکه روستای کلیرک به بیابانی مملو از شن های روان تبدیل شده و زندگی مردم را مختل کرده است، تصریح کرد: خشکسالی‌های پی‌در‌پی باعث شده که این روستا در محاطره شن های روان قرار بگیرد و سبب از بین رفتن پوشش گیاهی و فرسایش بادی در روستا شود.

دهیار روستای کلیرک جاسک اظهار کرد: شغل اکثریت مردم روستای کلیرک وابسته به صید و صیادی است و پیشه صیادی را یکی از میراث های این روستای ساحلی عنوان کرد و این روستای ساحلی کمترین فاصله را با کشور عمان دارد.

جهاد دوست، رمل های ماسه ای و شنی را یکی دیگر از جاذبه های گردشگری روستا عنوان کرد و افزود: روستای کلیرک یکی از روستاهای زیبای ساحلی جاسک است که در دل صحرای شنی و ماسه های روان بنا شده و رمل ها یا همان ماسه بادی های این روستا جزء بخش مهم دیدنی این روستا است.

 هیچ نوع ارتباط تلفنی در روستا وجود ندارد

وی، محرومیت از پوشش مخابراتی از دغدغه ها و مشکلات عمده مردم روستای کلیرک جاسک دانست و گفت: با توجه به عصر ارتباطات روستای کلیرک از پوشش مخابراتی محروم است و ایرانسل و همراه اول فاقد سرویس هستند.

دهیار روستای کلیرک جاسک ادامه داد: اگر شخصی در روستا کار تلفنی داشته باشد باید مسافت 10 کیلومتری را تا روستای همجوار طی کند تا بتواند ارتباط برقرار کند و متاسفانه تاکنون هیچ یک از مسئولان پیگیر مشکلات آنتن دهی روستا نیستند.   جهاد دوست با بیان اینکه هیچ نوع ارتباط تلفنی در روستا وجود ندارد، اضافه کرد: مردم روستای کلیرک بارها پیگیر حل این مشکل بوده اند ولی جوابی دریافت نکردنده اند که توجه بیشتر مسئولان را می طلبد.   وی تصریح کرد: عدم آنتن دهی تلفن همراه در روستا در بخش های خدمات رسانی مشکلاتی را ایجاد می کند به خصوص برای گروه های امدادی که برای اعزام آن ها به محل، زمان زیادی صرف می شود و دلیل عمده آن ها همین عدم آنتن دهی ها است که خطرات جانی و مالی زیادی را به وجود می آورد.

دهیار روستای کلیرک جاسک بیان کرد: نبود آنتن دهی موبایل باعث شده که مردم در عمده اوقات با مشکلات اساسی روبه رو شوند و بیش از 40 خانوار این روستا فاقد امکان ارتباط تلفنی هستند و انتظار می رود که پیگیری های لازم برای اصلاح این وضعیت در این روستای کلیرک صورت گیرد.

آب کلیرک قابل خوردن نیست

جهاد دوست افزود: آب کلیرک از روستای زرآباد که در 50 کیلومتری روستا قرار دارد تامین می شود که قابل خوردن نیست باید از آبشیرینکن استفاده کنند در غیر این صورت باید از تانکر آب شرب مورد نیازشان را تامین کنند.

وی به فرسوده بودن شبکه توزیع برق روستا اشاره کرد و گفت: 90 درصد شبکه های توزیع برق روستای کلیرک فرسوده است که با کوچکترین بادی سیم های برق قطع پایین می آید و نیاز به اصلاح و نوسازی دارد .

روستای کلیرک در بخش لیردف جاسک با جمعیتی بالغ بر 172 نفر در 160 کیلومتری مرکز شهرستان واقع شده است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۴۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • همراه پرخرج
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه