Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@18:38:29 GMT

مشکلات ژنتیکی از دلایل عمده ناباروری زوج ها است

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۰۵۱۰۸

مشکلات ژنتیکی از دلایل عمده ناباروری زوج ها است

اراک - ایرنا - \پزشک جنین شناس کشور ترکیه گفت: مشکلات ژنتیکی، کاهش شمار اسپرم در مردان و افت کیفیت تخمک در زنان در سال های اخیر علت عمده ناباروری در بین زوج های جهان است.

دکتر شفق تاوکچوقلو روز یکشنبه در حاشیه سمینار علمی و تخصصی تازه های درمان ناباروری در بیمارستان سینا اراک در گفت و گو با ایرنا افزود: کیفیت درمان ناباروری در ایران با بهره گیری از دانش، تخصص، تجهیزات مدرن و پیشرفته توانسته خدمات مطلوبی به زوج های نابارور ارایه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: کلینیک درمان ناباروری در استانبول با کشورهای آسیایی و اروپایی ارتباط علمی با دانش روز دارد و در این زمینه ارتباط تنگاتنگی با متخصصان ایرانی برقرار است.
این پژشک جنین شناس گفت: کلینیک درمان ناباروری بیمارستان سینا استان مرکزی با آخرین فناوری روز درمانی، فرصت مطلوبی برای درمان بیماران داخلی و خارجی را فراهم آورده است.
تاوکچوقلو افزود: افزایش سطح علمی و تخصصی نیروهای مرکز درمان ناباروری اراک موجب شده تا سمینارهای آموزشی برای افزایش دانش فعالان بخش درمان ناباروری تشکیل و شرکت کنندگان با دانش بیشتر این رشته از تجربیات همکاران استفاده کنند.
موسس کلینیک درمان ناباروری بیمارستان سینا و متخصص ارولوژی نیز گفت: این کلینیک، نیاز درمان زوج های نابارور در کشورهای همسایه از جمله عراق را نیز رفع می کند.
دکتر علیرضا نوشاد افزود: میزان ناباروری در دنیا 10 تا 15 درصد و در استان مرکزی 15 تا 20 درصد است که علل آن مربوط به هر 2 زوج است.
وی اظهار داشت: هرچند آمار علمی و رسمی تایید شده ای در ناباروری وجود ندارد اما آلودگی هوا و ارتباط مردان با مراکز صنعتی در استان مرکزی از دلایل ناباروری مردان در این استان محسوب می شود.
وی بیان داشت: مرکز درمان ناباروری رستاک بیمارستان سینا اراک با هدف درمان و ارایه خدمات به زوج های نابارور راه اندازی شده و با تجهیز امکانات توانسته از سفر بیماران به خارج از استان و سایر کشورها برای درمان جلوگیری کند.
موسس کلینیک درمان ناباروری بیمارستان سینا و متخصص ارولوژی گفت: این مرکز نیاز درمانی مراجعان از کشورهای همسایه و به ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس را تامین می کند.
مسئول فنی کلینیک درمان ناباروری بیمارستان سینا و فلوشیپ نازایی گفت: در این مرکز خدمات اولیه تا انتقال جنین به مراجعان ارایه می شود و با ایجاد محیطی اطمینان بخش برای زوج ها زمینه باروری ایمن را فراهم می کند.
فرشته محسنی افزود: شناسایی علت ناباروری و انجام خدمات درمانی برای باروری مطلوب در کلینک بیماستان سینا انجام و از مراجعه به سایر استان ها جلوگیری می شود.
مدیر کلینیک باروری بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک گفت: کلینیک درمان ناباروری بیمارستان سینا اراک با 35 میلیارد ریال در اردیبهشت امسال توسط سرمایه گذار بخش خصوصی در سه بخش راه ندازی شده است.
عزیزی افزود: به روزترین تجهیزات درمان ناباروری موجود در بازار برای این کلینیک تامین شده است و تمام فرایند ناباروری در این کلینیک به مراجعان استان مرکزی و استان های مجاور ارایه می شود.
وی اظهار داشت: آی یو ای، آی وی اف، رحم اجاره ای، اهدای تخمک، لاپاراسکوپی و میکرواینجکشن از جمله عمل های جراحی ناباروری است که در این کلینیک به مراجعان ارایه می شود.
در این سمینار تفاهمنامه همکاری کلینیک بیمارستان سینا با کشور ترکیه در درمان ناباروری منعقد شد.
در استان مرکزی 10 بیمارستان فعال با یک هزار و 945 تخت مصوب و یک هزار و 750 تخت فعال و 85 بخش درمانی وجود دارد.
16 واحد بیمارستانی استان مرکزی مربوط به حوزه دولتی ، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و 2 بیمارستان نیز خصوصی در اراک و ساوه است.
698 پزشک عمومی، 485 پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و 726 کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت دارند.
133 آزمایشگاه مستقل و غیرمستقل 54 مرکز اورژانس بیمارستانی، 54 مرکز مستقل و غیرمستقل پرتو نگاری، 146 داروخانه و 103 واحد توانبخشی در استان مرکزی فعالیت دارد.
6991/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت و درمان درمان ناباروري استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۵۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری امروز سه شنبه در بازدید از بیمارستان در دست ساخت نیایش خرم آباد اظهار داشت: دولت توجه ویژه ای به توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمان دارد و سرانه این بخش با جدیت در حال افزایش است.

وی با بیان اینکه سرانه زیرساخت‌های بهداشت و درمان لرستان نسبت به میانگین کشور کمتر است ادامه داد: بیمارستان نیایش به عنوان مصوبه سفر دولت طی ۲ سال گذشته ۴۰ درصد پیشرفت داشته و هم اکنون با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی ساختمان در دست ساخت است.

وی بیان کرد: ۲۰ هزار میلیارد ریال برای تکمیل این طرح نیاز است که بخشی از آن باید در بودجه جاری کشور دیده شود و بخشی نیز با کمک استان تأمین گردد.

کد خبر 6099323

دیگر خبرها

  • تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور/ از رشد موالید تا چند فرزندی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان