Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای بردسکن گفت: واقف نیک اندیش علی رکنی زمینی به مساحت  سه  هزارو 340 متر مربع واقع در روستای کلاته نو از توابع بخش مرکزی را  در حوزه مهارت آموزی و اشتغال وقف کرد.

مهدی علیزاده  افزود:ارزش این زمین وقف شده 300میلیون ریال برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با گرامی داشت هفته ملی کارآفرینی و توسعه آموزش های فنی و حرفه ای گفت: با توجه به فعالیت انجمن خیران مهارت آموزی و اشتغال در بردسکن درصورتی که خیران دراین حوزه همکاری لازم داشته باشند مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان آمادگی دارد براساس نیاز روستاییان آموزش های لازم را  ارائه دهد.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای بردسکن از تشکیل گروه نخبگان برای ارتقاء حوزه مهارت آموزی و اشتغال خبرداد.

علیزاده همچنین با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی در بردسکن گفت: براساس آمار مرکز ، بین 60 تا 80درصد کارآموزان شرکت کننده در دوره های آموزشی منجر به اشتغال شده که آمار خوبی در حوزه اشتغال شهرستان است.

وی از پی گیری برای دریافت مجوز مرکز تخصصی کشاورزی در بردسکن خبرداد و گفت: موافقت اولیه برای این مرکز  دریافت شده و امید است تاپایان امسال این مرکز در بردسکن ایجاد شود.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای بردسکن افزود: هم اکنون 8کارگاه در محل مرکز آموزش فنی و حرفه ای بردسکن فعال است.

علیزاده افزود: با وجود تقاضا برای آموزش برخی رشته ها از جمله تعمیر ماشین های سنگین ، تراشکاری به علت کمبود فضای آموزشی این امکان وجود ندارد.

وی فضای آموزشی و کارگاهی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای بردسکن را  27 متر مربع اعلام کردو افزود: فضاهای کارگاهی موجود در بردسکن استاندارد های لازم را ندارد و  تجهیزات موجود در مرکز بردسکن فرسوده و نیاز کارآموزان را برآورده نمی کند.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای بردسکن ابراز امیدواری کرد:با نگاه ویژه مسئولان استان و  تخصیص اعتبار لازم برای پروژه جدید مرکز که  از چند سال  گذشته در حد فونداسیون رها شده است کمبود فضای آموزشی مرتفع شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: خبرگزاری خراسان رضوی فنی و حرفه ای بخش مرکزی انجمن خیران بردسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۵۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقان زاده ظهر پنجشنبه در نشست صمیمی با جامعه کارگری شهرستان بردسکن که در سالن اجتماعات فرمانداری بردسکن با حضور اعضای مربوطه برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: نقش کارگران در همه حوزه‌ها تأثیر گذار و چرخه تولید جامعه دست کارگران است.

فرماندار بردسکن افزود: کارگران در خط مقدم تولید هستند و به عنوان سربازان جنگ اقتصادی، با همه توان تلاش می‌کنند تا نیازهای کشور را برآورده سازند.

وی رشد و توسعه در همه حوزه‌ها را در توانمندی و استعداد کارگران تلاشگر و نوآور برشمرد و افزود: وظیفه ما مسؤولان هموار کردن مسیر تولید است تا با ایجاد زمینه‌های تولید و اشتغال، کمک کنیم تا آسایش خاطر و امنیت شغلی این قشر زحمت کش و ایجاد اشتغال برای فرزندان آنها مهیا شود.

دهقان زاده گفت: یک جامعه فعال و پویا مدیون زحمات کارگران خود است و حیات یک ملت بسته به کار و کارگر است و یکی از ارکان اصلی جهش تولید کارگران و کارفرمایان هستند.

فرماندار بردسکن با بیان اینکه تولید، اقتصاد را بارور می‌کند، اظهار کرد: اقتصاد وقتی که پویا شود جامعه را در همه حوزه‌ها توانمند می‌کند.

در ابتدای این نشست حسین غلامی، رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی بردسکن گزارشی از وضعیت واحدهای معدنی، تولیدی و صنعتی شهرستان بردسکن را ارائه و اظهار کرد: شهرستان بردسکن بیش از ۳۰ معدن فعال در حوزه فرآوری مس، طلا و آهن دارد و در بخش معادن زمینه اشتغال بیش از ۶ هزار نفر فراهم شده است که بیشترین اشتغال زایی در شهرستان بردسکن مربوط به حوزه معادن است و با فعالیت چند معدن دیگر و حوزه فرآوری آنها ظرف دو سال آینده اشتغال زایی در معادن به بیش از ۱۰ هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد.

گفتنی است؛ در این نشست جامعه کارگری شهرستان بردسکن مسائل و مشکلات حوزه کارگری را مطرح کردند.

کد خبر 6088515

دیگر خبرها

  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد
  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی اخلاق حرفه‌ای