Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-07@06:21:50 GMT

کبیری: رد مشکلات اقتصادی را گم کرده‌ایم

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۰۶۳۰۷

سید تقی کبیری، در نشست علنی امروز (یکشنبه،7 مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور اظهار داشت: در ابتدای نطق میان دستور خود لازم می‌دانم به عنوان وکیل مردم با تمام خضوع و خشوع در برابر ملت ایران به دلیل اوضاع نابسامان اقتصادی و سوء مدیریت‌ها، فشارهای اقتصادی و بی‌تدبیری‌ها پوزش بخواهم.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امیدوار است قوای سه‌گانه تدابیر لازم  برای رفع مشکلات اقتصادی مردم  و نابسامانی‌های اقتصادی اخیر بیندیشند، ادامه داد: به دولت محترم متذکر می‌شوم تا کی مردم باید تاوان سیاست‌های غلط در مدیریت بازار ارز، سکه، مسکن، خودرو و کالاهای دیگر را بدهند و رانت‌خواران از فرصت به وجودآمده برای سوداگری و کسب ثروت‌های بادآورده و نامشروع سوءاستفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس دهم شورای اسلامی تاکید کرد: باید این نکته را یادآوری کنم که متأسفانه مجلس شورای اسلامی در بُعد نظارتی خود نمره قابل قبولی را کسب نکرده، سوالات، تذکرات، استیضاح‌ها و تحقیق و تفحص‌ها در فضای غبارآلود لابی گری گم شده و تأثیرگذاری خود را از دست داده است.

 رد مشکلات اقتصادی را گم کرده‌ایم

وی بیان داشت: امروز بنده اعلام می‌کنم که گره زدن تمام مشکلات اقتصادی کشور به تحریم‌های دشمن رد گم کردن است، هر چند که دشمن کینه‌توز مردم و نظام جمهوری اسلامی با تمام قوا وارد جنگ اقتصادی شده است و سعی در القای ناکارآمدی نظام و جدا کردن مردم از نظام و انقلاب و رهبری دارد، البته زهی خیال باطل.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ناکارآمدی برخی مسئولان دلیل ناکارآمدی نظام نیست، گفت: در این 40 سال بعد از انقلاب ثابت شده است که ایران اسلامی با درایت رهبری و حضور مردم از گردنه‌های خطرناک به سلامتی عبور کرده و دشمنان را مثل گذشته مأیوس خواهد کرد.

کبیری اظهار داشت: به آقای ترامپ هشدار می‌دهم که دوران تهدید و قلدری به سر رسیده است و مردم ایران را نمی‌تواند  تحریم و تهدید به زانو در آورد، چراکه اینجا مهد دلیرمردان و شیرزنانی است که با ایمان راسخ، با اتکا به خداوند، تدبیر درست، تکیه بر ظرفیت‌ها و سرمایه‌های انسانی و منابع غنی طبیعی هر مانعی را از سر راه برداشته و قله‌های رشد و پیشرفت را فتح خواهد کرد.

وی در ادامه نطق میان دستور خود گفت: از هیات رئیسه مجلس درخواست می‌کنم طرح دوفوریتی مربوط به  عوارض خروجی مرزنشینان که از سوی بنده و تعدادی زیادی از نمایندگان ارائه شده است به دلیل متضرر شدن مرزنشین‌ها هر چه سریع‌تر در صحن علنی به رأی نمایندگان بگذارد.

 ثروت میلیاردی نمایندگان دوره‌های مختلف احصا شود

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: از هیات رسیدگی به رفتار نمایندگان درخواست می‌کنم بررسی‌ها و اقدامات لازم را درباره نمایندگانی که در دوره‌های مختلف احیاناً به ثروت‌های میلیاردی دست پیدا کرده‌اند به عمل آورده و گزارش آن را به اطلاع مردم برسانند چراکه مقام معظم رهبری نظارت بر نمایندگان را مهم‌تر از نظارت آنها بر دولت دانستند.

کبیری  از وزیر محترم اطلاعات درخواست کرد که مسئولان دو تابعیتی و مسئولانی که فرزندانشان در آمریکا و انگلیس ساکن هستند را هر چه سریع‌تر معرفی کرده و تدابیر لازم از طریق دولت  را برای برکناری آنها صورت دهد.

وی گفت: از وزیر نفت درخواست می‌کنم دستورات لازم برای انتقال گاز به منطقه قطور، صفاییه و باقی روستاهای باقی مانده چایپاره و خوی صادر کند، با توجه به مشکلات چندین ساله راه‌های روستایی شهرستان‌های خوی و چایپاره و مطالبات جدی مردم و روستاییان وزیر راه  اقدامات لازم به عمل آورد.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس دهم شورای اسلامی بیان داشت: از وزیر نیرو درخواست می‌کنم برای مشکلات آب شرب و کشاورزی شهرستان‌های چایپاره و خوی تمهیدات جدی و فوری را انجام دهد، همچنین از دولت درخواست می‌کنم لایحه افزایش تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به مجلس ارائه کند لازم به توضیح است که توسعه شوراها، افزایش نمایندگان حوزه انتخابیه خوی و چایپاره به 2 نفر پیشنهاد شده است.

 وزیر آموزش و پرورش عذرخواهی کند

وی ادامه داد: از وزیر بهداشت درخواست می‌کنم نسبت به رفع مشکلات درمانی چایپاره و ساخت بیمارستان مستقل اقدام لازم را انجام دهد، از وزیر کشور درخواست می‌کنم  به سازمان شهرداری و دهیاری‌ها مأموریت داده تا مشکلات معدود شهرستان‌های کوچک ازجمله شهرستان چایپاره برطرف شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: اظهارنظرهای غیر کارشناسی و سنجیده وزیر که در رأس وزارتخانه حساس حضور دارد نسبت به غیرقانونی بودن تدریس زبان مادری مایه تأسف است و عذرخواهی حداقل انتظار افکار عمومی از وزیر است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ملت ایران کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی مشکلات اقتصادی دولت خودرو مجلس شورای مشکلات نظام جمهوری اسلامی جنگ انقلاب ایران اسلامی مردم ایران رشد صحن علنی مقام معظم رهبری انگلیس نفت گاز کشاورزی لایحه نمایندگان مجلس شورای اسلامی آموزش و پرورش وزیر بهداشت بیمارستان وزیر کشور شهرداری وزیر آموزش و پرورش کارشناسی وزارتخانه مشکلات اقتصادی مجلس تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۶۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

مشکلات پایان ناپذیر کادر درمان به ویژه در بخش دولتی، باعث شده برخی از پزشکان و پرستاران، خدمت در بخش خصوصی را به ماندن در بیمارستان‌های دولتی ترجیح دهند.‌

مهر در گزارشی نوشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران