Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی خوانندگانی که به تازگی وارد عرصه شده اند با خودشان حاشیه هایی نیز آورده اند و اظهارات ضد و نقیضی درباره آنها، نیاز به داشتن مدیر برنامه را ضروری می کند تا در مقام پاسخگویی رسمی با رسانه ها ارتباط برقرار کنند ولی نه تنها این خوانندگان پاسخگو نیستند و مدیر برنامه هم ندارند، شورای نظارت و ارزشیابی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز نسبت به حاشیه های این افراد و روشن شدن افکار عمومی اقدامی انجام نمی دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین /آن گونه که از عنوان «شورای نظارت و ارزشیابی دفتر موسیقی وزارت ارشاد» برداشت می شود، نظارت بر کیفیت برگزاری کنسرت های مجوزدار جزو وظایف اصلی این نهاد است ولی این وظیفه فراموش شده و این شورا صرفا به مساله ممیزی آثار تمرکز کرده است. آنچه هم اینک در چارچوب وظایف این واحد استراتژیک دفتر موسیقی وزارت ارشاد تعریف شده، نظارت و ارزشیابی روی مفاهیم غیرموسیقایی است که امری اجتناب ناپذیر است، اما آنچنان تمرکز مدیران این بخش را به خود معطوف کرده که دیگر نظارت بر کیفیت کنسرت ها به ویژه کنسرت های پاپ در اولویت مدیران قرار ندارد.

نسبت قیمت بلیت کنسرت ها با آنچه در اجراهای زنده ارایه می شود موضوع بسیار مهمی است که لازم است درباره آن تحلیل و بررسی بیشتری صورت گیرد، اما آنچه بهانه ای برای نگارش این نوشتار شد حاشیه های این روزهای تعدادی از هنرمندان، گروه ها و خوانندگان پاپ است که موجب بحث و جدل هایی شده که دود آن در ابتدا به چشم مخاطب می رود و باعث بی اعتمادی او به خوانندگان محبوبشان و در نهایت ضعیف تر شدن فرآیند تولید، بازاریابی و فروش محصولات موسیقایی در نظام اقتصادی موسیقی ایران می شود و اینجاست که ضروت ساماندهی چنین شرایطی توسط بخش دولتی مورد توجه قرار می گیرد.

یکی از مصادیق بارز این روند به حمید حسین زاده ملقب به حمید هیراد خواننده پرحاشیه این ماه های موسیقی پاپ ایران  باز می گردد که به دلیل سیاست ها غلط رسانه ای مدیربرنامه های باتجربه اما غیر پاسخگویش وی را از مسیر هنری خارج کرده و باعث شده که این هنرمند طی هفته های اخیر خواسته یا ناخواسته در مسیری پا بگذارد که اصلا به صلاح او نیست.

حمید هیراد از سال ۹۵ با معرفی خود از موسسه «آوازی نو» به سرپرستی حسن اردستانی مهندس با سابقه صدا در عرصه کنسرت ها خود را به جامعه موسیقی معرفی کرد و پس از حضور در رسانه ملی با مجموعه«پازل بند» و بعدها در مجموعه «دورهمی» خود را به عنوان یک خواننده نوظهور پرطرفدار معرفی کرد. اما ماجرا زمانی وارد حاشیه شد که علیرضا بدیع ترانه سرا در برنامه «چشم شب روشن» او را متهم به کپی برداری بدون مجوز از آثار تعدادی شاعر و ترانه سرا کرد و سپس کمپین «نه به سرقت ادبی» بر علیه او شکل گرفت تا جایی که هیراد را مجبور به عذرخواهی و پرداخت غرامت به شاعران و ترانه سرایان کرد.

حاشیه های هیراد اما اینجا پایان نیافت و بدیع بار دیگر با انتشار فیلمی منسوب به هیراد او را به اجرای «پلی بک» در کنسرت های اخیرش متهم کرد و کار را به جایی رساند که بسیاری از هنرمندان و ترانه سرایان دوباره حمله همه جانبه خود به هیراد را آغاز کرده و او را مورد آماج تندترین انتقادها قرار دادند؛ انتقادهایی که فعلا به درست یا غلط بودن آن کار نداریم، اما فقط می دانیم برای یک خواننده نوظهوری چون هیراد حکم فوتبالیست های نامدار اما پرحاشیه ای را دارد که از متن به حاشیه کشانده و در نهایت جز ناکامی و تلخی چیزی را حس نمی کنند.

حالا حمید هیراد مانده و انبوهی از سوالات که نه فقط اهالی رسانه و منتقدان بلکه طرفداران از او می پرسند. این در حالی است که اگر شخص حسن اردستانی به عنوان مدیر برنامه های او بسیار زودتر از اینها شجاعانه رو در روی اهالی رسانه قرار می گرفت قطعا حمید هیراد امروز این چنین در معرض حاشیه ها نبود.

انتظار این است که در ابتدا دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در روند نظارت کیفی کنسرت ها بازنگری جدی انجام دهد و همچنین از تهیه کننده ها و مدیران برنامه ها بخواهد پس از ایجاد چنین حاشیه هایی پاسخگوی رسانه ها باشند آنهم در این روزگار که برخی تهیه کنندگان و مدیربرنامه های اهالی موسیقی، رسانه ها را محلی برای معرفی تبلیغاتی خواننده مورد نظر خود فرض می کنند و اگر رسانه ای خارج از میل آنها عمل کند بود، قطعا در فهرست سیاه آن شرکت یا تهیه کننده قرار می گیرد.

این موضوع متوجه خوانندگان و گروه های ستاره این روزهای موسیقی پاپ نیز می شود که فقط دوست دارند در معرض رسانه هایی قرار بگیرند که آماده انتشار منویات ذهنی آنها هستند و یا چشم شان به دوربین های تلویزیون است. البته در این میان نمی توان پاسخگویی محترمانه تعدادی از خوانندگان و مدیر برنامه هایشان را نادیده گرفت.

حالا متاسفانه فضا به سمتی رفته که خوانندگان و گروه های جدیدالورود موسیقی پاپ از جمله «ماکان بند»، «هوروش بند»، «بهنام بانی»، «پازل بند»، «حمید هیراد»، «مسیح و آرش» و ... نه تنها تمایلی به مواجهه جدی با رسانه های رسمی ندارند و کار به جایی رسیده که یکی از تهیه کنندگان این گروه ها در یک نشست موسیقایی رسما به نگارنده اعلام کرد: «تا زمانی که بلیت کنسرت ها به طور کامل فروش می رسد، نیازی به رسانه ها نداریم اما هروقت لازم شد و دیدیم روند فروش بلیت ها دچار اختلال شد قطعا به شما مراجعه می کنیم.»/مهر 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۷۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمو مسعود باشکوه بدرقه شد

مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی که در میان اهالی رادیو گزارشگران و گویندگان رادیو به صدای خاص معروف بود، از مقابل مسجد بلال صداوسیما برگزار شد.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، مراسم تشییع مسعود اسکویی امروز ـ ۱۶ اردیبهشت ماه ـ با حضور اهالی رسانه و ورزش برگزار شد.

مجید ندیری، محمد جهانی، جهانگیر کوثری، مریم نشیبا، مهدی تاج، علیرضا جاوید نیا، محمدرضا منصوریان، حمید استیلی، مهدی شاکری، داورزنی، مناف هاشمی، علی بخشی زاده، پیمان یوسفی، مریم جلالی غلامعلی پیرایرانی و حمیدرضا افتخاری از جمله افراد در حوزه رسانه و ورزش هستند که دقایقی پیش از آغاز مراسم در مقابل مسجد بلال حضور یافتند.

در نخستین دقایق آغازین مراسم، پیکر مسعود اسکویی بر دوش اهالی رسانه و ورزش به مقابل مسجد بلال انتقال و نماز میت بر پیکر این پیشکسوت رادیو خوانده شد.



سپس علی بخشی زاده، معاون صدا در سخنانی گفت: من باورم نمی‌شد بعد از دیدار‌های مکرری که با استاد عزیز داشتیم امروز کنار پیکرش باشیم. به خانواده و همکاران بی‌ادعای رادیو تسلیت عرض می‌کنم. امروز روز سختی است برای اهالی رسانه. رادیو بدرقه می‌کند فردی که به خوشنامی و مردم داری و مهربانی معروف بود؛ مرد مهربان بی تکلف. به حق که استاد بودند. هرآنچه آموخته بودند از پروتکل‌های ورزشی مشتاقانه به و دنبال بروز شدن بود. یکی از بهترین معلم خودمان را از دست دادیم.

او گفت: سوال اینجاست چرا برخی آدم‌ها محبوب می‌شوند، چه رمزی است؛ همه شما و خودممان را دلالت به سوره مبارکه مریم می‌دهم.

بخشی‌زاده سپس به صداقت و پاکی مسعود اسکویی اشاره کرد.

او گفت: در این شرایط بسیار پرکار و پر انرژی بود. دوست داشت پشت میکروفن کار کند و اهل استراحت نبود.



در بخش دیگری از این مراسم محمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش در سخنانی گفت: به روح پاک استاد مسعود اسکویی سلام می‌کنم. از طرف خودم و وزیر ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی المپیک و پارالمپیک تسلیت عرض می‌کنم. این اسطوره با صدای دل انگیز سال‌ها گوش‌های ما را نوازش می‌داد. ما در رادیو با صدای این اسطوره و فرهیخته و صاحب نظر زندگی می‌کردیم. این ضایعه را به جامعه ورزش رسانه و به ویژه خانواده و همسر ایشان تسلیت می‌گویم. متاسفانه اهالی رادیو این صدا را دیگر زنده نخواهد شنید. ایشان از جمله کسانی بودند که با صدای گرم خودشان به ورزشکاران و اهالی انگیزه می‌دادند.



محمدرضا منصوریان، مجری کارشناس در سخنانی گفت: شرایط خوبی نداشتم برای سخنرانی، اما دو سه نکته خیلی مهم در مورد آقای اسکویی هست. من و مسعود اسکویی از جمله افرادی بودیم که از تلویزیون به رادیو آمدیم. آقای جبلی نیز به تازگی به صدا و سیما و بخش خبر آمده بودند. در این مسیر نظم و وطن پرستی او ستودنی بود.

او با اشاره به وطن پرستی اسکویی افزود: در اوج اقتدار خیلی‌ها دنبالش آمدند که او را ببرند. می‌گفت من در این آب خاک به دنیا آمدم و در این خاک نیز باید از دنیا بروم.

پیمان جبلی (رییس سازمان صداوسیما) و محسن برمهانی (معاون سیما) نیز از اواسط در این مراسم حضور یافتند.



در بخشی از این مراسم صدای مسعود اسکویی برای حاضران در مراسم پخش شد و دوستدارانش از این پیشکسوت رادیو به واسطه صمیمیت او با اهالی رادیو عمو مسعود یاد کردند.

محمدرضا داورزنی، رئیس سابق فدراسیون والیبال گفت: سه دهه با اسکویی دوست بودیم، اما دو دهه با ایشان نزدیکتر بودیم. بعید می‌دانم در جامعه ورزش مربی ورزشی باشد که نگاه اسکویی به آنها پدرانه نباشد. در نقد و نوع بیانشان کسی را آزرده خاطر نمی‌کرد. با لحن تخریبی صحبت نمی‌کرد و همیشه تبسم داشتند. الگوی خوبی برای همه بودند و امیدواریم دیگران هم از این الگو برخوردار باشند.

وی او با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی مسعود اسکویی بیان کرد: در شادی‌ها و قصه‌ها کنار ما بود نه در شادی‌ها احساس غرور می‌کرد و نه در شکست‌ها احساس ناامیدی می‌کرد.



محمد جهانی، از پیشکسوتان رادیو و اولین مدیر رادیو ورزش در سخنانی گفت: از سال ۶۹ که رادیو راه اندازی شد از ابتدا جذب خصلت و ادب ایشان شدم و سپس در راه‌اندازی رادیو با حضور ایشان توانستیم این شبکه را به راه بیندازیم. مردی که در تمام این سال‌ها ندیدم با کسی کج خلقی کند. یک بار با تاخیر به استودیو نمی‌آمد. حتی در روز‌های برف و باران. از خداوند می‌خواهم روح ایشان را در آمش قرار دهد. کسانی که در رادیو کار می‌کنند یاد او را اینگونه نگه دارند که رفتار و کار حرفه‌ای او زبانزد همه بود.

جهانی در پایان خطاب به اهالی ورزش گفت: آقای اسکویی حق زیادی بر گردن ورزش این مملکت دارد، پشنهاد می‌کنم یکی از مکان‌های ورزشی را به نام او کنید.

در ادامه فاطمه نجفیان، همسر مسعود اسکویی متنی را به عنوان قدردانی از اهالی رسانه قرائت کرد و گفت: مسعود در همه زندگی، حرفه و کارش از هیچ تلاشی برای آموزش و ارتقای خود و شاگردانش فروگذاری نکرد انقدر رادیو را دوست داشت که با کمترین توان پشت میکروفن حاضر شود و آغاز سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.

پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما در سخنانی با اشاره شخصیت بزرگ مسعود اسکویی گفت: این جلسه امروز در تکریم ایشان رحمت و مغفرت الهی را در بر خواهد داشت چرا که تک تک حاضران شهادت می‌دهند که غیر از بزرگ منشی او چیزی ندیدند. جدای از کار حرفه ای، بزرگ‌منشی اخلاق و تواضع از ویژگی‌های ایشان بود. هیچ گاه چیزی را برای خود نخواست و همیشه در راستای ارتقاء دانش و کار حرفه‌ای قدم برمی داشت.

جبلی بیان کرد: همانطور که از صدای جوان ایشان برمی‌آمد مصداق امیدبخشی و نماد شادی و نشاط بود. از آنجا که آنچه که باقی می‌ماند صداست. صدای ایشان سال‌ها خواهد ماند. در ۸۵ سالگی برنامه تحویل سال را اجرا کردند در ماه‌های آخر سال که در بیمارستان بودند احساس امیدواری می‌کرد که حالش خوب است. علیرغم پیشکسوتی در کنار جوانان کار می‌کرد او که اسوه اخلاق بود.



در پایان پیکر مسعود اسکویی بر دوش اهالی رسانه و ورزش تشییع و به سمت قطعه نام‌آوران بدرقه شد.

مسعود اسکویی، گوینده و مجری کارشناس پیشکسوت شبکه رادیویی ورزش که چندی پیش به دلیل شکستگی ناحیه لگن و پا در بیمارستان بستری بود، صبح روز چهارشنبه (١٢ اردیبهشت ماه) در بیمارستان دار فانی را وداع گفت.

دوستداران ورزش از نسل قدیم گزارش‌های مسعود اسکویی پیشکسوت رسانه‌های ورزشی را در برنامه «ورزش از نگاه دو» تلویزیون از جمله فوتبال به یاد دارند. وی از سال ۶۰ به بعد به رادیو رفت و مسابقات ورزشی را گزارش می‌کرد. مسعود اسکویی قدیمی‌ترین مجری کارشناس و گوینده ورزشی صداوسیما بود که دوره تهیه‌کنندگی برنامه‌های تلویزیونی را در تلویزیون آلمان گذراند و یک سال در شهر‌های زونه گورگ و ماینس با تلویزیون همکاری کرد.

یکی از شاخصه‌های او در اجرا، ارائه گزارش مسابقات ورزشی بدون داشتن نگاه جانبدارانه بود. او همیشه در مصاحبه‌هایش با اهالی رسانه به ریشه‌اش در ایران و عشق به کارش تاکید می‌کرد و همین عشق به مردم باعث شد با اینکه حال مساعدی نداشت، اما سال تحویل پشت میکروفن رادیو نشست تا شنوندگان رادیو ورزش بخش‌هایی از برنامه سال تحویل را با اجرای او بشنوند.

دیگر خبرها

  • هنری که لاکچری شده!
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد
  • ادامه پیشروی های گسترده ارتش روسیه با تصرف یک شهر دیگر/ پیش بینی روزهای سخت در انتظار ارتش اوکراین
  • عمو مسعود باشکوه بدرقه شد
  • فیلم| اسرائیل در دو راهی آتش‌بس یا ادامه جنگ
  • جام جهانی تیراندازی| ادامه ناکامی‌ها را نکونام و نوروزیان رقم زدند
  • چهره‌هایی که برای بدرقه گزارشگر سرشناس ورزشی آمدند | از حمید استیلی تا مهدی تاج و...|‌ تصاویر
  • روزهای سختی در انتظار استقلال است
  • درگذشت خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی در یک حادثه رانندگی