Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@12:34:46 GMT

اراک| رویکرد بازآفرینی شهری تغییر کرد

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۰۹۵۸۵

اراک| رویکرد بازآفرینی شهری تغییر کرد

معاون عمرانی استاندار مرکزی با بیان اینکه طرح‌های بازآفرینی شهری در استان مرکزی اجرا می‌شود گفت: رویکرد بازآفرینی شهری تغییر کرد.ش ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۹ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه‌وکیلی ظهر امروز در دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم بازآفرینی شهری، رویکردها و تجارب موفق اظهار داشت: مدتی است که موضوع بازآفرینی شهری در سطح ملی و استانی در ستادهای استانی و شهرستانی در دستور کار جدی دولت قرار گرفته و وظایفی  هم در این راستا مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای پیشبرد کار اجرایی باید مسائل آموزشی، افزایش آگاهی هم مورد توجه قرار بگیرد، در گذشته ستاد توانمندسازی بافت‌های فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیر رسمی را داشتیم.

معاون عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: دو شهر اراک و ساوه در استان مرکزی سکونت‌گاه‌های غیررسمی را داشتند و گستردگی آن به اندازه بافت‌های فرسوده نبوده و بافت‌های فرسوده فراگیرتر بود، در ستادهای توانمندسازی برنامه‌های مشترکی برای دستگاه‌های اجرایی تدوین می‌شد که از حیث هدفگذاری به گونه‌ای بود که محله‌های هدف مشخص و شناسایی شود.

زندیه‌وکیلی بیان کرد: رویکرد بازآفرینی شهری توجه به مفاهیم زندگی مناسب در یک محیط زیست مناسب شهری است که در ایبن رابطه هدف اصلی بازگشت به هویت شهری بسیار اهمیت دارد.

وی ادامه داد: در قانون پنجم توسعه رویکرد بازآفرینی شهری تغییر کرد و در قانون ششم در همین راستا تکالیفی برای دولت و دستگاه‌های اجرایی مشخص شده که همچنین افق روشنی هم در این رابطه دیده شده است.

معاون عمرانی استاندار مرکزی عنوان کرد: با توجه به اینکه بافت‌های فرسوده با بافت‌های تاریخی تداخل داشتند در نتیجه به حوزه تاریخی توجه کمتری داده شده و همچنین اقداماتی در راستای سکونت‌گاه‌های غیررسمی انجام شده که آنها نتایج خوبی را نداشته است.

زندیه‌وکیلی خاطرنشان کرد: تقاضای من این است که به طور جدید فرمانداران و شهرداران و شوراها در تشکیل جلسات ستاد بازآفرینی توجه ویژه داشته باشند و با توجه به اینکه یکی از برنامه‌های جدی دولت در بخش رویکردهای شهرسازی، مسکن و رویکردهای اجتماعی همین طرح است باید در راستا اهتمام ویژه ورزید، این موضوع یکی برنامه‌هایی است که در آینده به شکل جدی پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۹۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپیداج ؛ آیا تا کنون این جاندار که 3 قلب دارد را دیده اید؟! (+عکس)

عصر ایران - سپیداج (Cuttlefish) که ده‌پا نیز نامیده می شود، به رده سرپایان تعلق دارد و از استتارگران ماهر دریاست. صد و بیست گونه سپیداج وجود دارند که همه آنها دارای هشت بازو و دو شاخک قابل گسترش دارای دیسک های مکنده هستند.

سپیداج یکی از بزرگترین نسبت های مغز به بدن را در بین تمام بی مهرگان به خود اختصاص داده و هوش این حیوان از طریق توانایی آن در تمایز غذاها، توانایی محاسبه، و تقلید رنگ، بافت و الگوهای محیط اطراف خود مشاهده شده است.

سپیداج می تواند رنگ خود را با محیط اطرافش هماهنگ کند

به منظور ترکیب شدن با محیط اطراف خود، سپیداج ها می توانند رنگ پوست خود را در کمتر از یک ثانیه تغییر دهد. آنها می توانند رنگ خود را با الگوهای سریع تغییر دهند که در این شرایط به نظر می رسد موج های رنگی روی بدن حیوان حرکت می کند. این توانایی تغییر رنگ با توجه به این حقیقت که سپیداج موجودی کوررنگ است، چشمگیرتر می شود.

سپیداج سه قلب دارد

مانند تمام سرپایان، سپیداج نیز دارای سه قلب است. دو قلب از سه قلب برای پمپاژ خون به آبشش های بزرگ حیوان استفاده می شود و قلب سوم خون اکسیژن دار را به دیگر قسمت های بدن می رساند.

سپیداج دارای یک دستگاه گردش خون بسته است. خون پمپاژ شده از قلب این حیوان رنگی آبی-سبز دارد زیرا حاوی پروتئینی مبتنی بر مس به نام هموسیانین است.

سپیداج می تواند اشیا اطراف خود را تقلید کند

در تلاش برای پنهان شدن از دید شکارچیان، سپیداج می تواند شکل و بافت اشیا اطراف خود را تقلید کند. خویشاوند نزدیک آنها، یعنی اختاپوس نیز چنین توانایی دارد. سپیداج تغییر بافت را با باز یا جمع کردن برجستگی های کوچکی به نام پاپیلا (Papillae) انجام می دهد که در سراسر بدن حیوان قرار دارند. تغییر بافت به سپیداج اجازه می دهد تا بهتر با شن، سنگ های ناهموار یا سطوح دیگر جایی که پنهان شده است، هماهنگ شود.

سپیداج دید فوق العاده ای دارد

به عنوان موجوداتی کوررنگ، سپیداج ها قدرت بینایی چشمگیری دارد. آنها توانایی تشخیص نور پلاریزه را دارند که ظرفیت بیشتری برای تشخیص طعمه به آنها می دهد. به دلیل مردمک های دبلیو شکل، سپیداج ها می توانند با حرکت چشم های خود به راحتی همه جهات از جمله پشت سر را ببینند.

سپیداج می تواند بشمارد

سپیداج ها به دلیل هوش بالای خود شناخته شده هستند. یک مطالعه نشان داد که سپیداج یک ماهه می تواند تفاوت بین جعبه ای حاوی چهار میگو با جعبه ای حاوی پنج میگو را تشخیص دهد.

زمانی که جعبه ها حاوی میگوی بیشتری بودند، تصمیم گیری سپیداج برای این که از کدام جعبه غذا بخورد، زمان بیشتری طول می کشید. پژوهشگران آن را به عنوان شاهدی مبنی بر این که سپیداج شمارش میگوها را پیش از تصمیم گیری انجام می دهد، در نظر گرفتند.

آنها به این نتیجه رسیدند که توانایی سپیداج در مقایسه مقادیر با نوزاد یک ساله انسان و میمون رزوس قابل مقایسه است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ملیبه ویریدیس؛ یک جاندار عجیب با روشی متفاوت برای شکار و تولید مثل! (+فیلم و عکس)

دیگر خبرها

  • بازآفرینی ۵۰۰۰ مترمربع از میدان ساعت تبریز
  • ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد
  • سپیداج ؛ آیا تا کنون این جاندار که 3 قلب دارد را دیده اید؟! (+عکس)
  • اجرای ۳۰ پروژه بازآفرینی شهری در شهرکرد
  • بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت به کجا رسید؟
  • سرنوشت بلدیه تهران | آیا این بنا امسال افتتاح می شود؟
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت
  • اجرای ۱۲ طرح زیربنایی و بازآفرینی شهری در استان اردبیل
  • آغاز نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد در کشور
  • رویکرد تقویت و اصلاح نور و رنگ در راستای بهبود کیفیت منظر شهری