Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ طرح رونق تولید بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط برای نخستین بار در نیمه نخست سال ۱۳۹۵ اجرا شد تا در ابتدا پرداخت تسهیلات ۱۶ هزار میلیارد تومانی به ۷۵۰۰ واحد تولیدی کوچک و متوسط در دستور کار قرار گیرد، طرحی که یکی از پروژه‌های اقتصادی کشور به شمار می‌آمد و از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در کنار 6 برنامه دیگر برای وزارت صنعت، معدن و تجارت تعریف شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آن سال برای این طرح حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به ۲۴ هزار واحد تولیدی، صنعتی و کشاورزی تخصیص یافت.

با آغاز سال ۱۳۹۶ طرح رونق تولید دوباره در دستور کار قرار گرفت تا چنانچه بنگاهی درخواست وام داشته و موفق به اخذ آن نشده باشد، از تسهیلات بهره مند شود.

براساس این طرح قرار شد تا ۲۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به ۱۰ هزار واحد صنعتی در چارچوب بهبود وضعیت فعلی و نیز ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پنج هزار واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ با هدف نوسازی و بهسازی پرداخت شود.

به گزارش پنجشنبه بانک مرکزی، مقرر شده است امسال تامین سرمایه در گردش بنگاه‌های‌ اقتصادی و اصناف و تسهیلات مورد نیاز طرح‌های نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی دستکم 60 درصد و همچنین طرح‌های بازسازی و نوسازی در اولویت شبکه بانکی کشور قرار گیرد.

بر پایه این گزارش، انتظار می رود با توجه به پیش‌بینی ها، حدود 300 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای امسال تخصیص یابد.

تامین مالی واحدهای صنفی همانند 2 سال گذشته در چارچوب ضوابط و مقررات جاری در اولویت تامین مالی قرار دارد اما شامل استثناهایی می شود.

در دستورالعمل جدید برای اجرای این طرح، با بهره‌گیری از نتایج پیشین و شرایط کنونی نظام بانکی تغییرهایی صورت گرفته است.

برای نمونه، متقاضیانی که تاکنون از تسهیلات طرح رونق تولید استفاده نکرده اند می توانند از امکان زیر استفاده کنند که مبلغ بدهی‌های غیرجاری بنگاه‌های کوچک و متوسط آنان نباید از 25 درصد تسهیلات‏/تعهدات درخواستی بیشتر باشد.

برای کمک با تسهیلات گیرندگان، در مورد برخی از معدود واحدهای تولیدی که دوره بازگشت سرمایه در گردش آنها بیش از یک سال است بانک‌ها اختیار دارند به تشخیص مدیر عامل یا اعضای هیات مدیره، مدت بازپرداخت تسهیلات را از ابتدای تصویب تسهیلات و انعقاد قرارداد با مشتری از یک سال به 2 سال افزایش دهند و در پایان سال اول چنانچه بنگاه اقتصادی قادر به بازپرداخت تسهیلات خود نبود، تسهیلات با حفظ منافع بانک، حداکثر تا یک سال دیگر تمدید شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست بنگاه کوچک وام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۰۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری باهدف ایجاد فضای رقابتی برای تعالی بنگاه‌ها و سازمان‌های حوزه گردشگری، تشویق بنگاه‌ها برای شناخت نقاط قوت و زمینه‌های قابل‌بهبود و اجرای پروژه‌های بهبود، ایجاد فضای مثبت، توأم با خلاقیت و نوآوری و تبادل تجربیات موفق بنگاه‌های گردشگری، ارج‌نهادن به کارکنان سازمان‌های متعالی و بهره‌ور صنعت گردشگری و به‌رسمیت‌شناختن بهترین سازمان‌ها اعم از خصوصی، دولتی یا غیرانتفاعی در زمینه گردشگری است، تابستان امسال برگزار می‌شود.

برگزاری جایزه ملی تعالی گردشگری با بهره‌گیری از مدل‌های علمی روز دنیا، خطوط راهنمایی برای سازمان‌های گردشگری ایجاد می‌کند تا پیشرفت‌ها و عملکرد خود را در زمینه کیفیت و سرآمدی سازمانی اندازه‌گیری کند.

جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری بر مبنای ارزیابی خبرگان صنعت گردشگری و اساتید دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ، به بنگاه‌ها و نهادهایی اعطا می‌شود که در کسب نتایج مطلوب در صنعت گردشگری توانمند هستند. کلیه بنگاه‌ها و شرکت‌های فعال در صنعت گردشگری در بخش‌های مختلف اعم از اقامت، حمل‌ونقل، تفریح و سرگرمی، آژانس‌های مسافرتی، رستوران و خدمات غذایی و… می‌توانند متقاضی جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری باشند.

همچنین اطلاعات کامل برگزاری سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری متعاقباً اعلام می‌شود.

کد خبر 6090092 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی
  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند