Web Analytics Made Easy - Statcounter

سینما و تلویزیون > رادیو و تلویزیون - همشهری آنلاین:
ژیلا امیرشاهی درباره جایگاه مجریان در تلویزیون می‌گوید: تصور می‌کنم حاشیه برای بعضی از مجریان جذاب است؛ چیزی که سازمان صداوسیما به دنبال آن نیست و باعث می‌شود یک عده کم‌کار یا پرکار شوند.

البته این مورد جدای از مسائل سیاسی است که ممکن است هر کسی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ايسنا؛ این مجری قدیمی صداوسیما که اجرای برنامه «به خانه برمی‌گردیم» را سال‌هاست برعهده دارد، درباره وضعیت مجریان تلویزیون و ممنوع‌الکاری برخی از آنها، اظهار کرد: سازمان صداوسیما مثل هر ارگان دیگری یکسری قوانین دارد و به نظرم تلاش می‌کند از همه نیروهای خود استفاده کند. البته شاید برخی از مجریان خودشان نمی‌خواهند با صداوسیما همکاری کنند که بحث دیگری است. به طور کلی تصور می‌کنم بعضی از افراد اهل حاشیه هستند و حاشیه برایشان جذاب است. در صدا و سیما نیز مثل هر ارگان دیگری یک سری قوانین باید رعایت شود. من که بیش از ۲۰ سال است کار می‌کنم اگر یک مقدار از بعضی از قوانین تخطی کنم، به من گوشزد می‌شود. می‌خواهم بگویم من هم باید با قوانین صداوسیما سازگار باشم وگرنه طبیعتا آن امنیت شغلی از دست می‌رود.

این مجری تلویزیون گفت: یک وقتی هست شما عاشق کار رسانه و کار هنری هستید. کار ما همان طور که جذابیت‌هایی دارد، در کنارش سختی‌های خودش را هم دارد. شاید خیلی‌ها فکر کنند اجرای برنامه خیلی آسان است در حالی که اصلا کار آسان و کار هر کسی نیست. شما باید خیلی از خصوصیات اخلاقی، دانش و آگاهی کامل، مطالعه و ساختار میمیک صورت و بدنتان با ساختار تلویزیون هماهنگ باشد که در این کار موفق شوید. در دوره‌ای که ما به تلویزیون وارد شدیم اصلا به این معنا نبود که معلم داشته باشیم بلکه خودمان دنبال کار می‌رفتیم. هر کسی را که می‌پسندیدیم برای خودمان الگو قرار می‌دادیم. صداها را گوش می‌کردیم، اول تقلید می‌کردیم تا صدای خودمان را به دست بیاوریم. شاید آماده نبودن این راه‌ها برای خیلی از خانم‌ها و آقایان مجری این تفاوت را ایجاد می‌کند. چون هر چیزی ساده به دست بیاید ساده هم از دست می‌رود.

امیرشاهی با بیان اینکه تاکنون حاشیه‌ای در تلویزیون برایش پیش نیامده است، گفت: چیزی که در صداوسیما کمرنگ می‌بینم، احترام نابی است که ما در گذشته به اساتیدمان می‌گذاشتیم. به نظرم آن احترام در کنج ذهن برخی‌ها نیست. ولی به هر حال مجریان جوان باید اشتباه کنند، تعلیم ببینند و اشتباهاتشان رفع شود. این عرصه هم مثل عرصه‌های دیگر باید به جوان‌ترها سپرده شود.

او در پاسخ به این پرسش که چه عواملی باعث می‌شود یک مجری در صداوسیما بماند و همیشه اجرا کند؟ گفت: یادم می‌آید خیلی سال پیش من در هفته‌نامه سروش از سوی مردم به عنوان مجری برتر انتخاب شدم. در این نظرسنجی از شهرت به عنوان ویژگی مهم یک مجری یاد کرده بودند. این صاحب‌نامی و حفظ نام خیلی کار سختی است. شما باید بسیاری از نکته‌های ریز را رعایت کنی تا مردم همچنان تو را بخواهند و شما روی آنتن تلویزیون بمانید. در ارتباط با کارم، من واقعا مطالعه می‌کنم، تلاش می‌کنم خودم را به‌روز نگه دارم. این چیزی است که مردم می‌خواهند و فکر می‌کنم سازمان صداوسیما هم مجریانی را که برای مردم حس خوبی ایجاد می‌کنند نگه می‌دارد.

امیرشاهی با بیان اینکه مجریان در مقابل حاشیه باید خودشان را حفظ کنند، گفت: من خودم جزو بی‌حاشیه‌ها بوده‌ام و هیچ‌گاه اجازه ندادم کسی برایم حاشیه درست کند و وارد حریم زندگی‌ام شود و سَرک بکشد. برای همین بی‌حاشیه ماندم. نمی‌دانم که چه دلیل دارد که برخی دنبال حاشیه‌اند. شاید حاشیه دنبال آن‌هاست. من خیلی از حاشیه‌ می‌ترسم و هیچ‌گاه سمت آن نرفتم. سعی کردم همیشه حجاب درونم را که نصیحت پدرم بوده است، حفظ کنم. حجاب نه به چادر است که البته برای آن احترام قائلم و نه ظاهر، بلکه حجاب باوری درونی است که سعی کردم آن را داشته باشم.

این مجری که همچنان در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» حضور دارد، در این باره توضیح داد: من در هفته دو روز برنامه «به خانه برمی‌گردیم» را اجرا می‌کنم. از سال ۹۰ دو برنامه در شبکه سلامت داشتم. برنامه «به خانه برمی‌گردیم»‌ هم نزدیک ۲۰ سال است ساخته می‌شود. این برنامه کار نویی در سازمان صداوسیما بود. اغلب برنامه‌های خانوادگی تقلیدی از این برنامه است جز «سیمای خانواده» که سابقه آن بیشتر است. این برنامه یک دایرة‌المعارف سیار است و به همین دلیل هر کدام از آیتم‌هایش خیلی زود تمام می‌شود. من شخصا به عنوان یک مجری قدیمی این برنامه را خیلی دوست دارم؛ مثل یک بچه‌ای می‌ماند که آن را بزرگش کردم.

امیرشاهی که کارش را از رادیو شروع کرده است، درباره همکاری‌اش با رادیو گفت: زمانی که آقای خجسته مدیریت رادیو را بر عهده داشتند، به چندین و چند سال پیش برمی‌گردد که ایشان دستور دادند که افرادی که هم مجری تلویزیون هستند هم گوینده رادیو، یکی را انتخاب بکنند که شامل من هم می‌شد. من هم رادیو را انتخاب کردم و به رادیو برگشتم ولی خود مدیران تصمیم گرفتند که من به تلویزیون برگردم. رادیو خانه اول من است. من سال ۷۳ رادیو وارد شدم و شروع کارم با یک برنامه علمی در رادیو به نام «جهان دانش» بود که آن را گویندگی می‌کردم. به دنبال آن برنامه‌ای به نام «گل گشت» بود که برنامه کاملا ادبی بود که از گروه ادب و هنر آن زمان هر روز به روی آنتن می‌رفت. همچنین برنامه «خانه و خانواده» رادیو را هم اجرا می‌کردم. برنامه دفتر ادب را هم با استاد امیر نوری اجرا می‌کردیم. صد سال ادبیات و هنر را با آقای معینی اجرا می‌کردم.

این مجری تلویزیون در پایان گفت: تلویزیون خانه دوم من است. آن را دوست دارم و نسبت به آن تعصب دارم. جایگاه من به واسطه تجربیاتی که در تلویزیون داشتم می‌تواند جایگاه دیگری باشد اما این جایگاه را به من نمی‌دهند و این تنها گله‌ای است که از سازمان صداوسیما دارم. می‌توانم در بسیاری از بخش‌های اجرایی برنامه صاحب‌نظر باشم و بدرخشم اما این فرصت به من داده نشده است. امیدوارم تجدید نظری در برنامه‌ریزی‌های سازمان انجام شود.

در همین زمینه: ادامه تصویربرداری ستایش ۳ دنیای مردمان ایل در مستند آرنگ کوچ پرویز ربیعی | خاطراتی از زبان دوبلور پدر پسر شجاع سیما ۲ | علی پروین در یک برنامه صبحگاهی دوبلورها حسین عرفانی را غافلگیر کردند

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۰۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«به افق فلسطین» به عبارتی برنامه جبهه فلسطین بود

صبح امروز نشست خبری عوامل برنامه به افق فلسطین در اداره کل سازمان صدا و سیما برگزار شد که گنجی مدیر گروه سیاسی شبکه افق، حسین قاسمی تهیه‌کننده، سید حسین حسینی مجری، مهدی آقا موسی تهدانی مجری، مرتضی مقیمی سردبیر، حمید انصاری و سعید زاهدی برادر شهید محمدرضا زاهدی از حاضران این نشست خبری بودند‌.

حسین قرایی مدیر کل روابط عمومی رسانه ملی گفت: ضمن تشکر از اهالی رسانه، در این نشست خبری دوست داشتیم برادر شهید زاهدی حضور داشته باشد. دربرنامه به افق فلسطین حدود ۱۹۰ روز روی آنتن بود و این نشان از توانمندی کارگردان و تهیه‌کننده و مجریان کار است. همچنین تماس‌هایی که در این چند ده روز داشتیم می‌توانیم در اختیار شما قرار دهیم. در خصوص برنامه به افق فلسطین باید بگویم در روز بین ۴هزار الی ۷ هزار تماس با ۱۶۲ گرفته می‌شود و بنظرم این آمار جذابیت متفاوتی برایمان دارد که در دو الی سه ماه اخیر سال ۱۴۰۳ قفل محرمانگی آن‌ها را شکستیم.

زاهدی برادر سردار شهید محمدرضا زاهدی گفت: بنده به نوبه خودم از عوامل شبکه افق، صداوسیما، خبرنگاران و عموم ملت تشکر می‌کنم و عرض خاصی ندارم.

علی گنجی مدیر گروه سیاسی شبکه افق گفت: برنامه به افق فلسطین اساسا یک تجربه شیرین برای فعالان رسانه‌ای سازمان داشت و ما یک شبکه تلویزیونی را به یک شبکه خبری فعال کردیم. علاوه بر اینکه یک سری زیر ساخت‌ها در شبکه خبری فعال نبود صفر تا صد آنچه پس از طوفان الاقصی اتفاق افتاد را در برنامه از یک شب به هر شب تغییر دادیم.

وی ادامه داد: ما برای یک مجموعه تلویزیونی هر شب آنتن رفتن آن هم در یک برنامه تحلیلی کار سخت و طاقت فرسایی است و ما تقریبا تمام شبکه‌ها را درگیر کردیم. تغییر و تحولات کار طبیعی است و مهم این بود که فلسطین را برای گوش و چشم مردم خود به تصویر بکشیم و هم برای دیگر کشورها. خیلی از برنامه‌های ما برای شبکه‌های دیگر ترجمه و بازنشر می‌شد؛ مخصوصا شبکه که عملیات وعده صادق اتفاق افتاد برای اولین بار در شبکه افق اتفاق افتاد که بچه‌های شبکه افق توانستند حدود ۷ ساعت برنامه تحلیلی سیاسی را به طور زنده نگه دارند.

وی تاکید کرد: برنامه به افق فلسطین به عبارتی برنامه جبهه فلسطین بود. ما تلاش می‌کردیم اثر گذار باشیم اما از من برنامه ساز تلویزیونی به همراه همکاران تلاشمان این بود که مظلومیت فلسطین را تا جایی که توانایی داریم نشان دهیم.

سید حسین حسینی مجری برنامه به افق فلسطین بیان کرد: نقد منصفانه شاید یکی از بهترین راه ها برای بهتر کردن کیفیت برنامه است. ما امروز در مرکز یک ساعت پاسخگوی روابط عمومی بودیم و از افراد می‌پرسیدم که از کجا تماس می‌گرفتند. در بخش‌هایی از برباره اینکه چقدر موفق شدیم به شبهات پاسخ دهیم صحبت کردیم و تلاش کردیم بی طرفانه با مخاطب صحبت کنیم. سعی کردیم هر آنچه که رخ داده است را از مهمانان سوال کنیم و برخی از آن‌ها هم در شبکه معاند پخش شد اما قصد و نیتمان این بود که اگر مخاطب در معرض شبکه‌های معاند هست این طرف را هم ببنید و سعی کردیم منبع اخبارمان هم بی طرفانه باشد اما از طرفی باید از مخاطب سوال کنیم که این برنامه چقدر کافی بود.

وی درباره غیبت شریفی مقدم مجری این برنامه گفت: خانم شریفی مقدم چون برنامه صبح‌گاهی شبکه دو داشتند برایشان سخت بود که سر برنامه بمانند، مخصوصا زمانی که سه ساعت برنامه داشتیم.

گنجی مدیر گروه سیاسی شبکه افق گفت: خیلی از حواشی ‌ای که حول کار ما شکل می‌گرفت طبیعی ما کسی را داشتیم که جای دیگر مدیر بود اما از جایی به بعد گفت می‌شود همکاری نداشته باشیم؟ خیلی این حواشی دخلی به ما نداشت زیرا یک کار حرفه‌ای بود. برنامه به افق فلسطین تقریبا جهادی بود برای مثال کسی که جزء عوامل نبود به ما کمک می‌کرد و در تلاش بود.

وی ادامه داد: در برنامه آیتم‌ها و ارتباطات اسکایپی که می‌گرفتیم متفاوت بود. واقعا بچه‌ها صبح تا شب تلاش می‌کردند و ما درگیر کار هستیم و تلاش کردیم مردم را راضی کنیم ک تحلیل دقیق داشته باشیم. زمانی که تیم جابه‌جا شد خانم شریفی یک هفته ده روز همکاری داشتند اما پس از آن شرایطشان تغییر کرد و نتوانستند حضور داشته باشند.

حسین قاسمی تهیه‌کننده به افق فلسطین گفت: ارتباطات کارشناسان حاضر در برنامه از طریق خود شبکه انجام می‌شد. شبکه افق بچه‌های سیاسی دارد و ارتباط خوبی با کارشناسان سیاسی دارد و از این جهت ممنوعیتی نداشتیم. درباره عملیات وعده صادق بله از قبل اطلاع داشتیم و آن شبی که قرار بود عملیات را داشته باشیم به ما اطلاع دادند که آماده باشید و همه شبکه‌ها حاضر شدند.

گنجی مدیر گروه سیاسی شبکه افق بیان کرد: تیم به افق فلسطین پنج بار تغییر داشت اما کسی متوجه آن نشد و بچه‌ها همان بچه‌های قدیم هستند. ما از بازیگران و هنرمندان و چهره‌های‌مختلف میهمان داشتیم تا بگوییم شرایط فلسطین دغدغه افراد مختلف است‌. 

در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛ 

باشگاه خبرنگاران جوان: با توجه به توضیحاتی که داده شد و هفت ساعت پای کار بودن عوامل برنامه، کنداکتور برنامه برای آینده چیست؟ آیا برنامه همچنان ادامه دار خواهد بود؟ 

علی گنجی مدیر گروه سیاسی شبکه افق گفت: تلاشمان بر این است که آنچه بر کف میدان رخ می‌دهد را تحلیل کنیم و زمانی که به عنوان برنامه ساز گفتیم برنامه بس است ضبط را متوقف می‌کنیم. همچنین از ریاست عالی سازمان و معاونت سیما تشکر می‌‌کنم زیرا به شدت تلاش می‌کردند کار باشد و استدلال‌هایی داشتند که خیلی خوب بود و شاهد جریانات درست پس از آن بودیم.

وی ادامع داد: قصد داریم برای آینده برنامه آیتمی داشه باشیم و شاید آیتمی با نام به افق مقاومت داشته باشیم که به مقاومت در عراق و دیگر مکان‌های دیگر بپردازیم. همچنین تا زمانی نه اطلاع رسانی که برای عام مردم باشد برنامه خواهد بود.

در ادامه این نشست خبری سید حسین حسینی مجری برنامه به افق فلسطین بیان کرد: آقای جبلی مجوز ویدئوی وایرالی را دادند اما نه به هر قیمتی. برخی از برنامه‌های سیاسی موسمی هستند و زمانی که شرایط تغییر می‌کند این برنامه‌ها هم تغییر می‌کنند. بنابراین حضور مجری سیاسی هم کمتر می‌شود لذا همکاران من که در حوزه فرهنگی و اجتماعی دارند شانس بیشتری برای حضور در برنامه‌های تلویزیونی دارند. پس تنها فصلی بودن برنامه‌ها می‌تواند دلیلی بر حضور مجریان سیاسی باشد.

 

مهدی آقا موسی تهرانی مجری برنامه به افق فلسطین گفت: تماس‌هایی که در روابط عمومی داشتیم دور از تصور من بود، ریز بینی به شدت بالا است و حتی واکنش‌های رفتاری و بدنی‌ای که داریم هم دقت می‌شود. روایت میدان برای شخص خودم دوست داشتنی و جذاب است و سعی می‌کنم مدل یک قصه و دراماتیک که جاهایی نقطه فراز و فرود داشته باشد به مردم منتقل کنم.

وی ادامه داد: تعدادی از کنش‌ها و وضعیت‌هایی که در رسانه‌ها رخ می‌دهد از من سوال می‌پرسند و باید بگویم رفقا ما می‌توانستیم زمانی که چنین وعده‌ای رخ می‌دهد صبر کنیم و فردا صبح راجع به این موضوع صحبت کنیم. در به افق فلسطین لحظه زنده ماجرا را نشان می‌دادیم و این رکایت زنده کاملا واضح بود و چیزی که فردا می‌خواستیم راجع به آن صحبت کنیم سخت بود.

وی درباره تصویر ریزش ساختمان پلاسکو گفت و ادامه داد: این‌ها مواردی است که بهتر است در لحظه نشان داده شود.

حمید انصاری دبیر برنامه به افق فلسطین گفت: از دوستان متشکرم که در این ۲۰۰ روز پای کار بودند. یکی از مزیت‌هایی که به افق فلسطین داشته است این پای کار بودن رسانه‌ها در برنامه به افق فلسطین بود.‌ شاید یک دیتا بیس از افراد و کارشناسان و نمایندگان مجلس داشتیم اما پشتوانه همکاران رسانه‌ای در این برنامه کاملا مشهود بوده است. تفاوتی که 

وجه کارشناسی میهمان پررنگ‌تر شده است و در ماه‌های ابتدایی کمتر کسانی که خودشان میدان را لمس کرده اند را مشاهده می‌کردیم و بعد کارشناسی و تحلیلی آن متفاوت بود.

وی ادامه داد: این را هم بگویم که ادعای بزرگی است اینکه برنامه به افق فلسطین بتواند بگوید ما بازوی رسانه‌ای بوده‌ایم. مسائلی که داشتیم بدون هیچ محدودیتی از کارشناسان پرسیده می‌شد. درباره پرداختنن برنامه به مناسب‌های روز بسته به روز و کارشناس دارد زیرا ممکن است کارشناسی داشته باشیم که برای مثال نتوانیم به یک جنگ آنقدر بپردازیم

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • ببینید | ردپای آبی
  • شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟
  • ببینید | تاثیر رادیو در افزایش مخاطبان صداوسیما
  • برنامه‌های تولیدی رادیو بوشهر کیفی شود
  • تصاویری از حضور مجری سرشناس در چایخانه حرم امام رضا(ع) و خدمتگزاری به زائران
  • مردم پنج دهه از صدای اسکویی خاطره دارند
  • چرا «نون خ» و «زیرخاکی»، «پایتخت» نشدند؟!
  • «به افق فلسطین» به عبارتی برنامه جبهه فلسطین بود
  • چند نکته درباره رادیو در ۸۴ سالگی
  • تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!