Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بهروز نعمتی در ارتباط تلفنی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: بخش بازرگانی و توسعه تجارت موضوع مرتبطی با همه آحاد است و نمی‌توانیم متولی آن را به تنهایی وزارت صنعت و معدن معرفی کنیم، زیرا جهاد کشاورزی هم از این بین نفع می‌برد، اما به عنوان سیاستگذار نیازمند مجموعه‌ای هستیم که کار‌های ما را انجام و سیاست گذاری در بخش تجارت را به درستی انجام دهد اگر تفکیک وزارتخانه‌ها در صحن مجلس رای می‌آورد حتما رویکرد صادرات محوری داشت و به اینگونه تولید داخل هم تقویت می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: در دولت کوچک سازی انجام نشده و تعداد ساختمان‌ها همان قبلی هاست، نفرات و افراد هم همانند سابق است قبلا پنج معاونت به چشم می‌خورد، اما حالا در هر وزارت خانه حدود ۱۰ معاون دیده می‌شود هیچ اتفاقی برای کوچک سازی دولت رخ نداده است.
نعمتی گفت:: ادغام وزارتخانه‌ها به چابک سازی دولت کمک نکرده است متاسفانه وقتی وزیر ما نگاه بازرگانی چی بودن دارد همه چیز به سمت بازرگانی شدن می‌رود یا وقتی وزیر نگاهش به صنعت و معدن باشد بخش بازرگانی کل فراموش می‌شود.
قادری از نمایندگان ادوار مجلس نیز در این برنامه گفت: هدف از ادغام باید تکمیل زنجیره تولید و تجارت، کوچک سازی دولت، کارآمد کردن فعالیت‌های دولت در حوزه‌های گوناگون بوده است.
او ادامه داد: آنچه صورت گرفته ادغام نیست و فقط تجمیع به چشم می‌خورد این امر سبب شده که هزینه‌های جاری دولت در ماه‌های اخیر افزایش یابد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کوچک سازی دولت توسعه تجارت تفکیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۳۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است

به گزارش خبرنگار مهر، طاها سمیعی ظهر دوشنبه در کمیته پالایش کارت‌های بازرگانی اظهار کرد: طی سال گذشته در مجموع از ۳۳۴ کارت بازرگانی فعال در حوزه تولیدی و غیر تولیدی در استان کردستان استفاده شده که مجموع ارزش بازگردانده شده حاصل از فعالیت این کارت‌ها، ۲۰۰ میلیون و ۷۳ هزار و ۱۶۴ یورو بوده است.

وی با بیان اینکه در این مدت بازرگانان با استفاده از کارت‌های بازرگانی، ۱۵۵ میلیون و ۴۴ هزار و ۳۴۴ یورو در بخش تولید و یک میلیارد و ۷۰۴ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۵۲۴ یورو نیز در بخش غیر تولیدی تعهد سررسید شده ارزی ایجاد کرده‌اند، افزود: اما تنها در بخش تولیدی ۹۲ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۹۵۷ یورو و در بخش غیر تولیدی نیز ۱۰۷۴ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۲۰۷ یورو ارز بازگردانده شده است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه در سال گذشته ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است، بیان کرد: در این مدت ۲۷۹ کارت بازرگانی نیز تمدید شده است.

سمیعی ادامه داد: از مجموع ۳۵۶ کارت صادر شده، ۳۴۲ مورد در حوزه بازرگانی، ۶ مورد در حوزه صنعت، ۲ مورد در حوزه معدن و ۶ مورد نیز در حوزه کشاورزی صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، از نظر تعداد صدور ۴۰ درصد رشد داشته است.

وی به وضعیت کلی کارت‌های بازرگانی دارای اعتبار و فاقد اعتبار در کردستان اشاره کرد و یادآور شد: در بخش اتاق بازرگانی ۸۰۸ کارت دارای اعتبار و ۳ هزار و ۳۲۶ کارت فاقد اعتبار وجود دارد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در بخش اتاق تعاون نیز ۶ کارت بازرگانی فعال و ۱۳۵ کارت بازرگانی فاقد اعتبار وجود دارد و در مجموع از ۴ هزار و ۲۷۵ کارت موجود در هر ۲ بخش، ۸۱۴ کارت فعال و ۳ هزار و ۴۶۱ کارت نیز غیرفعال است.

کد خبر 6092099

دیگر خبرها

  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود