Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی فضای مجازی از کم‌کاری یک ماهه وزارت ارتباطات در بستن فیلترشکن‌ها خبرداد.به گزارش بلاغ، سیدابوالحسن فیروزآبادی در حاشیه نمایشگاه الکامپ در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که به نظر می‌رسد برخورد نکردن وزارت ارتباطات با فیلترشکن‌ها با هدف حمایت از نسخه‌های فارسی تلگرام انجام می‌شود و در این باره به وزارت ارتباطات بابت کم‌کاری انتقاد وارد است، گفت: طرح مرکز ملی فضای مجازی درباره خروج از انحصار تلگرام بود که برای برخی سازمان‌ها تکالیفی تعیین شده بود و تقریباً تمامی دستگاه‌ها در کشور همکاری خوبی در مرکز ملی فضای مجازی داشتند و از همه تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: بحثی تحت عنوان کمک به نسخه‌های فارسی تلگرام وجود ندارد، ممانعت از فعالیت فیلترشکن‌ها در کشور برعهده شرکت زیرساخت است و شرکت ارتباطات زیرساخت باید برای ایمن‌سازی و شبکه مخابراتی کشور با دقت بیشتری کار انجام دهد که این اواخر مقداری در این رابطه نقص‌هایی دیده می‌شود و امیدواریم وزارت ارتباطات مانند گذشته به شرایط قبل از یک ماه اخیر برگردد و به همان میزانی که باید جلوی فیلترشکن‌ها را می‌گرفت بگیرد.
به گزارش فارس، فیروزآبادی گفت: در رابطه با هاتگرام و تلگرام طلایی از ابتدا سیاست‌های خروج از انحصار تلگرام برای دوره گذار روی این برنامه‌ها حساب شده بود و پذیرفتیم که تلگرام‌های فارسی چند ماهی فعال باشند اما آخرین مهلتی که به آقایان دادیم 15 شهریور است و باید به یک پیام‌رسان صددرصد بومی تبدیل شوند.

توجیهات آذرمی جهرمی
در همین حال محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به سؤالی درباره عدم برخورد کافی و جدی با فیلترشکن‌ها به وزارت ارتباطات انتقاد می‌شود و می‌گویند وزارت ارتباطات در تکلیف بستن فیلترشکن‌ها به وظیفه خود عمل نمی‌کند و پای کار نیست؟ گفت:‌ اینکه پای کار هستیم یا نیستیم، مکانیسم و تصمیم‌گیری آن‌جای دیگری است، درباره فیلترشکن‌ها موضوع خودتحریمی نیز داریم، آقایان بیایند پای میز بنشینند و نیاز مردم را ببینند.

وی افزود: در کشور برای ارزیابی عملکردها سیستم، سامانه و جایگاهی وجود دارد و آن جایگاه برای ما مرکز ملی فضای مجازی است. شورای عالی فضای مجازی مصوبه‌ای در رابطه با پیام‌رسان‌ها داشته است و مرجع نظارت بر انجام شدن یا نشدن یا پای کار بودن یا نبودن وزارت ارتباطات برعهده مرجعی است که مسئولیت نظارت دارد.

وی ادامه داد: اینکه هر کس به سلیقه خود بگوید کار انجام شده یا نشده بحث دیگری است. همین گروه بعد از اینکه پیام‌رسان‌های داخلی بیانیه دادند و گفتند وزارت ارتباطات به تکالیفش عمل کرده خیلی راحت گفتند خیر! وزارت ارتباطات عمل نکرده است، در حالی که وقتی خود پیام‌رسان‌ها می‌گویند عمل کرده شما چه مکانیزمی را مدنظر دارید که می‌گویید عمل نکرده است؟ جهرمی تأکید کرد: البته همواره معتقدیم که باید حمایت جدی‌تری از پیام‌رسان‌ها صورت گیرد و از ظرفیت‌های داخلی باید حمایت کنیم و پای کار هم حتما هستیم.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۳۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۵ درصدی جابه‌جایی کالا در استان کرمانشاه

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه، گفت: در ۱۲ ماهه سال گذشته بیش از ۱۱ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل کالای استان جابه‌جا شده است که نسبت به سال قبل افزایش ۲۵ درصدی دارد. - اخبار استانها -

سید شهرام کهریزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: در 12 ماهه سال گذشته 11 میلیون و 761 هزار تن کالا از استان کرمانشاه به اقصی نقاط کشور جابه‌جا شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشدی 25 درصدی روبه‌رو است.

وی افزود: استان کرمانشاه موفق شده است در سال گذشته با رشد 70 درصدی سرفصل درآمدی عوارض جابه‌جایی کالا مقام سوم کشوری رو به خود اختصاص دهد. 

کهریزی درباره تعداد بارنامه صادره، گفت: در 12 ماهه سال گذشته 662 هزار بارنامه برای جابه‌جایی کالا صادر شده است که نسبت به سال گذشته صدور بارنامه افزایش 11 درصدی دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه عنوان کرد: 665 هزار حوله حمل و نقلی نیز در سال گذشته صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش 13 درصدی دارد.

وی گفت: 10 کالای اصلی جابه‌جا شده استان کرمانشاه مازوت، سیمان کیسه‌ای، سیمان فله‌ای، کلینگر، چغندر، کنجاله، سنگ سنگبری، گازوئیل، پلی اتیلن، خاک معدنی است.

کهریزی، افزود: استان کرمانشاه دارای 211 هزار راننده فعال حوزه حمل و نقل کالا، 22 هزار ناوگان وانت باری فعال و 15 هزار کامیون حمل و نقل کالای برون شهری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان حضور در دومین دوره کاری حرفه‌ای رایان
  • دولت از بخش خصوصی حمایت کند/ تعویق ۸ ماهه مطالبات واردکنندگان برنج
  • خاندوزی چند هفته قبل از وزیر شدن: شش ماهه مشکل گرانی‌ها حل می‌شود
  • مدیر عامل تلگرام : اپل با حذف تلگرام از اپ استور، گل به‌خودی زد
  • پاول دورف: اپل با حذف تلگرام از اپ استور، گل به‌خودی زد
  • دارایی کاربران ایرانی در کیف پول تلگرام مسدود شد؟
  • بهره مندی دو روستای شهرستان تفت از اینترنت پرسرعت
  • برقراری پوشش موبایل و اینترنت پرسرعت ۴G در روستا‌های دشتک سفلی و علیای تفت
  • زنگ خطری بزرگ برای کاربران تلگرام
  • رشد ۲۵ درصدی جابه‌جایی کالا در استان کرمانشاه