Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از  روابط عمومی اتاق یاسوج ، در اولین همایش مشترک سفراء و روساء نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران با فعالین اقتصادی بخش خصوصی کشور که با حضور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه برگزار شد، سفرا و فعالان بخش خصوصی در قالب ۵۱ کارگروه به بررسی مسائل مرتبط با تجارت با ۵۱ کشور هدف پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارگروه بررسی مسائل مرتبط با تجارت ایران و کشورهای اتریش و اسلواکی نیز با حضور عبادالله مولایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتریش و آکرودیته اسلواکی، جبار کیانی پور رئیس کمیته مشترک بازرگانی ایران و اسلواکی و پدرام سلطانی رئیس اتاق مشترک ایران و اتریش برگزار شد.


در این نشست چنگیز هاشمی نائب رئیس اتاق یاسوج، نمایندگان سندیکای شرکت های تاسیساتی ایران، اتحادیه صادرکنندگان خدمات مهندسی مشاوران، اتحادیه واردکنندگان مکمل های غذایی، کانون طراحی مهندسی و طراحی مونتاژ ایران، انجمن صنعت موتور سیکلت و انجمن صنایع و معادن گچ ایران نیز حضور داشتند.


جبار کیانی پور (رئیس اتاق یاسوج) رئیس کمیته مشترک بازرگانی ایران و اسلواکی در این نشست با تشکر از همکاری های سفیر جمهوری اسلامی ایران با فعالین اقتصادی اظهار کرد: نگاه ویژه سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در اتریش به دیپلماسی اقتصادی، باعث خرسندی و رضایت فعالین اقتصادی بخش خصوصی شده است.


کیانی پور با اشاره به مشکلات سد راه ایرانیان برای افتتاح حساب بانکی در کشور اسلواکی، افزود: در راستای حل مشکلاتی که برای فعالین اقتصادی ایرانی در این کشور بوجود آمده است، مقرر شد کمیسیون مشترکی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شود، وی افزود: اگر این کمیسیون در سطح کمیته مشترک و با حضور وزرای دو طرف تشکیل شود مسائل و مشکلات فی مابین بهتر قابل حل خواهند بود که درخواست داریم هرچه سریعتر این کمیسیون مشترک تشکیل گردد.


رئیس اتاق یاسوج ادامه داد: ما برای اینکه بتوانیم حوزه فعالیت و ارتباطات میان فعالین اقتصادی دو کشور را گسترده تر کنیم نیازمند این هستیم که اتاق های مشترک یا اتاق های معین در کشورهای ایران و اسلواکی ایجاد دفاتر کنند تا دو طرف بتوانند از ظرفیت ها و پتانسیل های یکدیگر استفاده کنند.


کیانی پور در ادامه این نشست بیان کرد: برای گسترده تر کردن مذاکرات و مراودات در حوزه کسب و کارهای کوچک و متوسط، نیاز است که ارتباطات از طریق کمیته ها، اتاق های مشترک و اتاق های معین استان ها افزایش یابد و امید است که این مراکز از طریق اتاق ایران و نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران حمایت شوند.


وی افزود: سفارت اسلواکی در ایران با توجه به رایزنی کمیته مشترک بازرگانی ایران - اسلواکی قول داده است که جهت اعطای روادید به فعالین اقتصادی ایرانی درصورت تایید این کمیته همکاریهای لازم را داشته باشند.


رئیس کمیته مشترک بازرگانی ایران و اسلواکی تصریح کرد: ما مصمم هستیم که ارتباطات تجاری و اقتصادی خود را با کشور اسلواکی گسترش دهیم و لازمه این امر اینست که کارکنان محترم در سفارت جمهوری اسلامی ایران همکاری لازم را با فعالین اقتصادی داشته باشند.


چنگیز هاشمی نائب رئیس اتاق یاسوج ( اتاق معین ایران و اسلواکی) نیز در این نشست اظهار کرد: ما فعالین بخش خصوصی چشم انداز روشنی را در حوزه سیاست های خارجی در مقابل خود نمی بینیم. و به همین دلیل نمی توانیم برنامه های خود را با توجه به برنامه ریزی های مدون و مشخص سیاستهای اقتصادی وسیاست خارجی تدوین کنیم.


هاشمی افزود: بدون داشتن برنامه های مشخص نباید انتظار داشت که فعالین بخش خصوصی و تولید کنندگان این پیچ خطرناک را بدون هزینه رد کنند.


نائب رئیس اتاق معین اسلواکی در ایران با اشاره به سیاست های موازی در حوزه سیاست خارجی و مسائل اقتصادی درکشور افزود: این موازی کاری ها باعث سردرگمی مردم بخصوص تجار و فعالین بخش خصوصی خواهد شد.


رئیس اتاق مشترک ایران و اتریش نیز در این نشست اظهار کرد: مدل اتاق پایاپای را باید در کشور ایجاد کنیم که لازمه آن ایجاد ارتباط و هماهنگی بین بانک های مرکزی اتریش و ایران می باشد.


پدرام سلطانی بیان کرد: باید از ظرفیت اتاق بازرگانی اروپا استفاده کنیم و میان صنایع کوچک و متوسط خودمان با این اتاق نیز ارتباط برقرار کنیم.


نائب رئیس اتاق ایران تصریح کرد: از سفارت ایران در اتریش تقاضا داریم که اطلاعات دسته اول اقتصادی و تجاری کشور اتریش را در اختیار اتاق های مشترک جهت انتشار و اطلاع رسانی به فعالین اقتصادی، قرار دهند.

عبادالله مولایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتریش و آکرودیته اسلواکی در این نشست گفت: جای امیدواری است که فضای خوبی در روابط کشورمان با کشورهای اتریش و اسلواکی حاکم است، چرا که برای پیش برد اهداف اقتصادی باید فضای مطلوب سیاسی نیز با کشورها داشته باشیم.


مولایی ادامه داد: اتریش یکی از فعال ترین اعضای اتحادیه اروپا می باشد و به زودی رئیس دوره ای اتحادیه اروپا نیز خواهد شد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: با توجه به فدرال بودن کشور اتریش ظرفیت های کلانی را در استان های این کشور داریم که جهت استفاده از این پتانسیل نیازمند فعال شدن مراودات و ارتباطات استان های خودمان نیز می باشیم.


مولایی افزود:ایجاد مراودات و ارتباطات بین استان های ایران و اتریش و اسلواکی می تواند به افزایش مبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور کمک کند.


وی بیان کرد: در زمینه انرژی های تجدید پذیر همکاری های خوبی با کشورهای اتریش و اسلواکی داشته ایم، همچنین یکی دیگر از اقدامات خیلی خوبی که در اتریش انجام گرفته است همکاری های بانکی بوده است به طوری که اکنون اتریش یکی از اولین کشورهایی است که همکاری های بانکی را با ایران داشته است.


عبادالله مولایی در ادامه این نشست گفت: اتاق های بازرگانی می توانند به تنوع بخشی شرکای تجاری ما در اروپا کمک کنند، چرا که اجماع اروپایی ها به نفع و حمایت از ایران است.


سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتریش و آکرودیته اسلواکی تصریح کرد: با کشور اسلواکی ارتباطات گسترده ای داریم، ولی متاسفانه حجم مبادلات تجاری بسیار پایین است، مشکلات اصلی ما در کشور اسلواکی مشکلات بانکی است.


مولایی ادامه داد: اسلواکی می تواند دروازه ورود به اروپای شرقی و مرکزی باشد، کشورهای اتریش و اسلواکی نسبت به تحکیم روابط سیاسی و اقتصادی به ایران اهتمام ویژه دارند، باید از ظرفیت سیاسی این دو کشور برای گسترش و تقویت روابط مان با دیگر کشورهای اروپایی استفاده کنیم.


سفیر جمهوری اسلامی ایران افزود: ظرفیت های بالقوه ای در این دو کشور وجود دارد که به فعل درآمدن آنها همت بخش خصوصی کشورمان را می طلبد، بنگاههای کوچک و متوسط می توانند نقش آفرینی موثری در حوزه ارتباطی شرکت های اتریش و اسلواکی داشته باشند.


مولایی در پایان بیان کرد: ارتباطات بین دانشگاهی نیز می تواند به شناسایی ظرفیت های جدید همکاری، کمک به سزایی داشته باشد.

 

46

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت اتریش ایران صنایع کوچک صنایع و معادن کشورهای اروپایی رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۴۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا

ضیغمی، معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: یکی از افتخارات بزرگ نظام ج. ا ایران و دولت سیزدهم این است که تحت منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری سیاست توجه به آفریقا را در کانون توجه سیاست‌های خارجی کشور به‌ویژه در حوزه تجاری قرار داده است.

وی با خطاب قرار دادن رئیس جمهور، افزود: موفقیت‌های اولین اجلاس ایران و کشورهای غرب آفریقا در سال گذشته منجر به توافقات خوب در تجارت بین‌المللی شد؛ آن موفقیت انگیزه‌ای شد تا شما دستور بفرمایید اجلاس ایران و قاره آفریقا ادامه پیدا کند. مفتخر هستم که اعلام کنم ابتکار شما منجر به بزرگترین رویداد همکاری‌های اقتصادی ایران و قاره آفریقا شده است.

به گفته معاون وزیر، در این اجلاس، ج. ا ایران میزبان بیش از 30 کشور آفریقایی است و وزرات صمت به عنوان سیاست‌گذار و سازمان توسعه تجارت ایران به عنوان متولی برگزاری این اجلاس در تعامل نزدیک با وزارت امور خارجه کشور، سفرای محترم کشورهای آفریقایی در ایران و نمایندگان ایران در قاره آفریقا، برنامه‌ریزی گسترده‌ای را برای برگزاری هدفمند این اجلاس انجام داده است. همانگونه که مستحضرید این رویداد همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در حال اجرا است.

ضیغمی با بیان اینکه آشنایی با بخشی از توانمندی‌های صادراتی ایران در دستور این اجلاس است، افزود: دستگاه‌های تخصصی، اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی طی جلسات مکرر و نشست‌های تخصصی نسبت به ارتباط تجاری و اقتصادی با همتایان خود تبادل نظر خواهند کرد و سعی کردیم در این اجلاس در قالب 12 کمیته تخصصی نسبت به همکاری‌های مشترک تبادل نظر کنیم.

وی با تاکید بر لزوم افزیش سطح روابط اقتصادی ایران با قاره آفریقا، گفت: اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای آفریقایی مکمل یکدیگر هستند و به راحتی می‌توان از مسیر تجارت آزاد دوطرفه نسبت به جهش در مناسبات تجاری اقدام کرد. در همین راستا سازمان توسعه تجارت در نظر دارد با همراهی و همفکری معاونت دیپلماسی وزارت امور خارجه تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از 3 نفر به 14 نفر افزایش دهد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ضمن برشمردن موانع توسعه اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی، گفت: شناخت از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های طرفین محدود است؛ امیدواریم از مسیر این اجلاس و نمایشگاه ایران اکسپو 2024 و نشست‌های فراوانی که برنامه‌ریزی کردیم این نقیصه را برطرف کنیم. همچنین حل این مسائل زیرساختی که به آنها اشاره می‌کنم، از جمله ضرورت راه‌اندازی خط منظم هوایی به ویژه به غرب و جنوب آفریقا، ( توافقنامه‌ای در این زمینه امضا شد اما اجرایی نشده است) و ضرورت راه‌اندازی خط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا الزامی است. وی ادامه داد: همانگونه که می‌دانید ما به شرق و شمال آفریقا خط منظم کشتیرانی راه‌اندازی کردیم  و با دستور  رئیس جمهوری در سفر به الجزایر موضوع کشتیرانی به غرب آفریقا نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: موضوع بعدی زیرساخت‌ها در تبادلات مالی و بانکی است که ابتکارات خوبی را در این اجلاس با همتایان آفریقایی خود به اشتراک خواهیم گذاشت و امیدواریم این سه موضوع اصلی در اجلاس بعدی حل و فصل شوند.

ضیغمی در پایان پیشنهاد داد با توجه به دستاوردها و توافقات این اجلاس، همزمان با ایران در دبیرخانه اتحادیه آفریقا نیز ساز و کاری برای حفظ، توسعه و این ارتباطات شکل بگیرد. امروز ضمن رونمایی از تندیس و لوح یادبود دبیرخانه دائمی ایران و آفریقا در این زمینه با مقامات آفریقایی مذاکراتی خواهیم کرد؛ امیدواریم این اجلاس نقطه عطف جهش روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی ایران با کشورهای قاره بزرگ آفریقا باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور داریم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه از دید نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران