Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش از بکارگیری ۳۲ هزار نیروی حق‌التدریس در سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، اسفندیار چهاربند (رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش)  درباره علمی‌تر شدن سطح آزمون‌ استخدامی گفت: آزمون استخدامی شامل چهار بخش علمی، مصاحبه، معاینات پزشکی و در نهایت گزینش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر کدام از این مراحل برای هدفی خاص تعیین شده‌اند، به طور مثال آزمون علمی صلاحیت‌ها و شایستگی‌های علمی فرد را مرتبط با رشته مورد نظر و نیز دانش شغل معلمی به ویژه ابعاد روانشناسی را مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: زمانی که فرد در آزمون علمی شرکت و امتیازی را کسب کند، بر اساس آن امتیاز در صورتی که حد نصاب را کسب کند، وارد مرحله مصاحبه می‌شود.

او ادامه داد: در مصاحبه کشف شخصیت و هویت فرد مهم است که از طریق آزمون علمی امکان‌پذیر نیست و باید از طریق سوال و پرسش‌های پی در پی مشخص شود. مثل تاریخچه زندگی افراد، نوع علاقه و انگیزه‌شان که به شکل مصاحبه حضوری انجام می‌شود از این جهت این مصاحبه حضوری انجام می‌شود تا مشخص شود آیا این فرد علاقه، انگیزه و یا تعهد کافی را دارد یا خیر؟

چهاربند بیان کرد: آن چیزی که محور همه این چهار مساله است و در واقع علمی‌تر شدن آزمون‌ها را به دنبال دارد، روش‌ها و معیارهایی است که بر اساس آن آزمون، مصاحبه، معاینه و گزینش انجام می‌شود که باید منطبق با شایستگی‌های شغل معلمی باشد. هرچه این شایستگی‌ها با آن معیار‌هایی که برای آزمون انتخاب می‌کنند، تناسبش بیشتر باشد، این آزمون علمی‌تر محسوب می‌شود.

وی همچنین با اشاره به جبران کمبود معلم از طریق بکارگیری حق‌التدیسی‌ها گفت:‌ سال گذشته حدود ۶۰ هزار نیروی حق‌التدریس یا نیروی شاغل غیرموظف را به کار گرفتیم. امسال پیش‌بینی ما این است که این تعداد به عددی معادل ۹۰ هزار نفر برسد، یعنی ۳۰ هزار نفر دیگر را برای جبران کمبودها بکار می‌گیریم.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش تصریح کرد: از طریق روش‌های مختلف مثل خرید خدمات یا افزایش ساعت تدریس معلمان شاغل غیرموظف (حق‌التدریس) کمبود نیرو را جبران می‌کنیم.

او افزود: سال گذشته حدود ۳۰ هزار نفر از معلمان رسمی به صورت حق‌التدریس نیز کار کردند که طبیعتا امسال این رقم افزایش خواهد یافت. علاوه بر آن تلاش می‌کنیم با روش‌های دیگری برخی از کمبودهایمان را تامین کنیم، مثل برون سپاری در شاخه کار دانش از طریق سازمان فنی وحرفه‌ای که در این راستا حدود ۵۰ هزار دانش آموز به این مرکز اعزام خواهند شد. همچنین برون سپاری در جهاد کشاورزی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و... نیز صورت خواهد گرفت.

چهاربند در پاسخ به این سوال که چه قانون و ضابطه‌ای برای بکار گیری نیروهای حق التدریس در نظر دارید، گفت: تنها مجوزی که به ما اجازه گرفتن حق التدریس آزاد را می‌دهد، مصوبه مجلس در سال ۹۴ و ۹۵ است، به این صورت که این افراد باید مدرک تحصیلی شان متناسب با رشته‌ای باشد که قرار است در آن جذب شوند، ضمن اینکه باید تمام مراحل گزینشی را طی کنند تا صلاحیت‌هایشان تایید شود.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش در پایان با اشاره به  دانشجویان تربیت معلم که در مهرماه تدریس را آغاز می‌کنند، گفت: این‌ها فارغ‌التحصیل نیستند، اما بخش قابل توجهی از دروس معلمی را گذرانده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: این را باید بگویم که تدریس آنها اختیاری و داوطلبانه است، ضمن اینکه حتما باید واحدهای مورد نظر را گذرانده باشد تا وقتی که به کلاس وارد می‌شوند از یک آگاهی و مهارت نسبی برای کلاس‌داری برخوردار باشند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش فرهنگیان معلمان اخبار فرهنگیان اخبار استخدامی آموزش و پرورش اخبار معلمان خبرگزاری فرهنگیان اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار آموزش و پرورش حق التدریس آخرین اخبار فرهنگیان اخبار استخدام آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۵۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

ایسنا/کردستان جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریسته شود و خانواده‌ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

در همین راستا رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگاران گفت: دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی از ۱۵ اردیبهشت تا پایان خرداد جاری برای ثبت نام اقدام کنند.

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

وی افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن در سامانه سیدا است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز، تایید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی اضافه کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب کنند، یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر می روند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ارزیابی هوشی و روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام می شود و با توجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

وی تاکید کرد: در این برنامه به دانش‌آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

محمدی در ادامه با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • افشای نمرات تحصیلی رائفی پور؛ نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی
  • برگزاری ۲ آزمون استخدامی جذب معلم در اردیبهشت
  • استخدام ۲۰۲ نفر نیروی در دهیاری‌های استان بوشهر
  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های استان بوشهر استخدام می شوند
  • برنامه آزمون‌های نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • واریز ۳ مطالبه معلمان تا پایان اردیبهشت