Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد نادر قاضی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با انتقاد از میزان پایین تولیدات پارچه چادری، اظهار کرد: بر اساس اعلام نیازی که از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شده است با توجه به استفاده حدود 30 میلیون بانوی ایرانی از چادر، رقمی معادل 90 میلیون متر مربع پارچه چادری نیاز کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: از سوی دیگر بر اساس اعلام  انجمن صنفی کارفرمایان نساجی، نیاز کشور به پارچه چادری 68 میلیون متر مربع  است که در هر صورت و صحیح بودن هر یک از این آمار تولیدات کشور به هیچ عنوان کفایت نمی‌کند.
وی تصریح کرد: متأسفانه در حال حاضر تولیدات پارچه چادری کشور حدود 5 میلیون متر مربع است که بسیار کمتر از نیاز کشور است که با این حساب تقریبا حدود 90 درصد تولیدات پارچه چادری توسط کشورهای خارجی انجام می‌گیرد.
قاضی‌پور با تأکید بر اینکه دستگاه‌ها باید برای ترویج پوشش ملی باید زمینه‌های استفاده از این پوشش را فراهم کنند و اجازه ندهند بازار این محصول به دست کشورهای دیگر بیفتد، عنوان کرد:متأسفانه بیشتر تولیدات این محصول در کشورهای چین، تایوان و آسیای شرقی انجام می‌گیرد که این مسئله جای تأسف دارد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با یادآوری اینکه از وزارت صنعت، معدن و تجارت در این باره گزارشی خواسته‌‎ایم که برنامه‌ای جامع درباره وضعیت تولید پارچه ارائه کند، افزود: همه دستگاه‌ها باید در این زمینه تولید کنندگان چادر را یاری کنند تا تولیدات این محصول به دست کشورهایی مانند چین نیفتد و حتی در زمینه صادرات این محصول نیز گام برداریم./ برچسب ها: قاضی پور ، چادر ، چین

منبع: خرداد

کلیدواژه: قاضی پور چادر چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۶۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین امروز در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی و بعد اقدام به صادرات کالا کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای باکیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین افزود: چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده است. چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی، روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی تصریح کرد: ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده است، بنابراین چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشور ما متعلق به عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارها با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

کد خبر 6094263 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد