Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@09:34:04 GMT

گوشی‌های هوشمند معضلی برای یادگیری دانش‌آموزان

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۱۶۲۱۷

گوشی‌های هوشمند معضلی برای یادگیری دانش‌آموزان

گوشی‌های هوشمند در کلاس‌های درس گروهی مانعی برای یادگیری افراد می‌شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از هلث‌دی، به نظر می‌رسد امروزه یکی از بزرگترین چالش معلمان در کلاس درس، جلسات، گروه‌های یادگیری و آموزشی با استفاده از گوشی‌های همراه است.

امروزه گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها با سرگرمی‌های بی‌پایان، بازی‌ها و انواع کاربردهای خود به حواس‌پرتی دانش‌آموزان منجر می‌شوند و مانعی برای تمرکز در سخنرانی، جلسات و گروه‌های درسی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دانشگاه راتگرز در یک مطالعه جدید دریافتند که استفاده از این وسیله الکترونیکی در کلاس درس به یادگیری آسیب‌رسانده و مشکلاتی برای دیگر افراد شرکت‌کننده در این گروه‌ها نیز ایجاد می‌کند.

نتایج این بررسی نشان داد، دانش‌آموزانی که از گوشی‌های هوشمند استفاده نکرده بودند، اما در کلاسی بودند که استفاده از آن در این کلاس‌ها مجاز بود، این موضوع منجر به منحرف شدن تمرکز آن‌ها شد.

محققان این آزمایش را در بین 118 شرکت‌کننده انجام دادند و در نیمی از کلاس‌ها استفاده از لپ‌تاپ، تلفن و تبلت ممنوع  و در نیمی دیگر استفاده از این وسایل الکترونیکی مجاز بود.

پروفسور آرنولد گلاس، نویسنده اصلی این مطالعه اظهار کرد: این مطالعه برای اولین‌بار نشان داد که چگونه دستگاه‌های الکترونیکی باعث انحراف در یادگیری می‌شوند. این بررسی در مجله Educational Psychology ارائه شده است. 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام گوشی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۶۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضرغام پرنیان، مشاور وزیر آموزش و پرورش در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای درباره چگونگی وضعیت تحصیل دانش‌آموزان سیل‌زده، اظهار کرد: در سیل اول و دوم ۳۶۸ مدرسه در عرصه دیواره‌ها و بعضی از قسمت‌های مدارس دچار آسیب شدند.

وی با بیان اینکه ۳۶۸ مدرسه در طرح شهید عجمیان با مشارکت گروه‌های جهادی معلمان و دانش‌آموز و گروه‌های قومی بهسازی، مرامت‌سازی و شاداب‌سازی شد، تصریح کرد:، اما این امر به معنای این نیست که مشکلات اتفاق‌افتاده به‌طور کامل رفع شده است و بر اساس آمار کسب‌شده ۷ تا ۸ مدرسه به تخریب و بازسازی نیاز دارند.

اجرای ویژه طرح شهید عجمیان پس از پایان امتحانات خرداد

پرنیان با اشاره به اینکه هیچ‌گونه اختلالی به آموزش دانش‌آموزان وارد نشده است، ابراز کرد: آموزش دانش‌آموزان در مکان‌های عمومی از جمله مسجد انجام می‌شود؛ بنابراین هیچ مدرسه‌ای در این مناطق تعطیل نیست. مدارسی که به دلیل حجم بالای آب میسر به بازگشایی نباشند، به مکان‌های عمومی انتقال داده می‌شوند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پایان امتحانات خرداد دانش‌آموزان، تشریح کرد: پس از پایان امتحانات نهایی نوید می‌دهیم که طرح شهید عجمیان را در قالب ویژه‌تری جهت رفع این مشکلات اجرا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود