Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@21:31:32 GMT

اقامه ۴۸نماز جمعه در مازندران

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۱۶۳۰۴

اقامه ۴۸نماز جمعه در مازندران

معاون اجرایی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه مازندران به اقامه ۴۸ نماز جمعه در استان اشاره کرد و گفت: ۱۴نماز از این تعداد در مصلی و مابقی نماز جمعه ها در مساجد، تکایا و در برخی از امام زاده ها اقامه می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازساری، مهدی مستشرق، مسئول ستاد نماز جمعه ساری شب گذشته در مراسم تجلیل از خادمین  نماز جمعه مرکز استان، اظهار داشت: اولين نماز جمعه بعد از پيروزى انقلاب اسلامى 5مرداد58 به امامت مرحوم آيت الله سيد محمود طالقانى در دانشگاه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: مراسم هفتگی و اجتماعی مسلمین، « نمازجمعه» جایگاه والایی دارد و نه تنها یک عبادت، بلکه مظهر وحدت مسلمین و شکوه و عظمت اسلام است . 

 

مستشرق گفت: 900 نماز جمعه در سراسر کشور و 48 نماز جمعه در استان مازندران اقامه می شود.

 

وی به اقامه نماز جمعه در 14 مصلای استان مازندران اشاره کرد و افزود: مابقی نماز جمعه ها در مساجد، تکایا و در برخی از امام زاده ها اقامه می شود.

 

مستشرق گفت: 88 نفر از اعضای ستاد نماز جمعه در هشت سال دفاع مقدس و تعدادی هم به دست منافقین به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

 

وی با بیان اینکه اعضای ستادهای نماز جمعه بازوان توانمند برای امامان جمعه محسوب می شوند، افزود: دوهزار و 700خواهر و برادر به عنوان خادم در امر برگزاری نمازجمعه  شهرستان ها و بخش های استان فعالیت دارند.

 

معاون اجرایی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه مازندران با بیان اینکه اینکه بیش از 50 درصد از خادمین نماز جمعه را جوانان تشکیل می دهند، گفت: این جوانان با نهایت اخلاص مجاهدت می کنند.

 

وی بیان کرد: این مراسم در راستای تجلیل و تکریم از زحمات این افراد برگزار شده و فقط ترجمان گوشه ای از قدر شناسی ما نسبت به زحمات این عزیزان است.

 

مستشرق در بخش دیگر از سخنانش افزود: نماز جمعه که نمایشی از قدرت سیاسی و اجتماعی اسلام است؛ باید هر چه شکوهمندتر و پر محتواتر اقامه شود.

 

وی ادامه داد:  نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب همواره محلی برای هوشیاری و آگاهی بخشی به مردم و نیز مکانی برای تزکیه نفس و خشوع و خضوع در برابر ذات خداوندی بوده است.

 

مستشرق تصریح کرد: مهمترین مولفه خادمان نماز جمعه ساری خدمت بی ریا به مردم است که فارغ از همه مناصب و جایگاه های دنیوی صورت می گیرد.

 

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس نماز جمعه دهه کرامت خبرگزاری شبستان امام رضا ع شانزدهمین جشنواره امام رضا ع مراسم اختتامیه شورای شهر تهران آمریکا شیراز اولین نماز جمعه خادم نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۶۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا وضو یا تیمم با وجود آرایش و لاک ناخن صحیح است؟

امام خامنه‌ای به استفتاء درباره « وضو با وجود مانع» پاسخ گفتند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، متن پاسخ آیت الله العظمی خامنه‌ای به استفتاء درباره «وضو و غسل با وجود مانع» پاسخ گفتند.

متن پرسش و پاسخ عنوان‌شده به این شرح است:

پرسش: اگر خانمی از لاک ناخن استفاده کند که پاک کردن آن برای وضو و غسل مشکل است، آیا می‌تواند وضو و غسل جبیره‌ای انجام دهد یا تیمم کند؟

پاسخ: در اعضای وضو یا غسل نباید عمداً و بدون ضرورت مانعی ایجاد کرد و اگر چنین کند و مانع را برطرف نکند، گناه کرده است و باید علاوه بر وضو یا غسل جبیره‌، تیمّم نیز انجام دهد و بعد از برداشتن مانع بنا بر احتیاط واجب، قضای نمازها را نیز بخواند. در ضمن آنچه عرفاً زینت محسوب می‌شود باید از نامحرم پوشانده شود.

 

استفتاء از امام خامنه‌ای؛ حکم وضو با وجود درد چیست؟

 

تیمم به دلیل آرایش صورت

برخی فتوای دیگر از سوی آیت‌الله خامنه‌ای درباره وضو با وجود مانع به این شرح است:

پرسش: اگر از جهت تنگی وقت نماز، فرصت پاک کردن مواد آرایشی و غیره برای وضو و غسل نباشد، وظیفه چیست؟

پاسخ: اگر وقت نماز تنگ باشد و وضو و غسل موجب می‌شود، که همه نماز یا قسمتی از آن در خارج وقت واقع شود، باید به جای وضو و غسل، تیمم کند.

 

استفتاء از امام خامنه‌ای؛ آیا بر ولیّ لازم است کودک را از مشاهده تصاویر مبتذل حفظ کند؟

 

پرسش: خانم‌هایی که برای مجلس عروسی و مانند آن آرایش می‌کنند؛ آیا جایز است به جای وضو، تیمم کنند؟

پاسخ: خیر، باید موانع وضو را برطرف کنند و وضو بگیرند، مگر آنکه عمداً تأخیر بیندازد تا وقت نماز تنگ شود؛ در این صورت گرچه معصیت کرده، ولی می‌تواند با تیمّم نماز بخواند.

پرسش: اگر عروس در صورتش آرایش داشته باشد و نخواهد آرایش را موقع نماز پاک کند، و از طرفی با توجه به فرهنگ امروزه عروس خانم از صبح به آرایشگاه می‌رود و تا آخر شب نیز باید آرایش بر روی صورتش باشد، معمولاً نیز نگه داشتن وضو در این زمان طولانی بعید است آیا می‌تواند تیمم کند؟ یا اینکه نماز را آن قدر به تأخیر بیاندازد، که دیگر فرصت وضو نداشته باشد و تیمم کند؟

پاسخ: در فرض مذکور نمی‌تواند تیمم کند، مگر آنکه عمداً تأخیر بیندازد تا وقت نماز تنگ شود، در این صورت گرچه معصیت کرده، ولی می‌تواند با تیمّم نماز بخواند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • امام صادق (ع) در پی کسب و حفظ قدرت با هر شرایطی نبود
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از تریبون نماز جمعه /مشاوران شما بیت هایی بهتر از شاهنامه را می توانستند پیدا کنند
  • حکم نماز و استفاده از غذا در خانه کسی که خمس نمی‌دهد
  • آیا وضو یا تیمم با وجود آرایش و لاک ناخن صحیح است؟
  • اقامه نماز بر پیکر مطهر شهید «مرتضی غلامی» در گناوه
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو