Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به عنوان اصلی‌ترین متولی تئاتر شهرداری نزدیک به ۵ ماه است در بلاتکلیفی کامل به سر می‌برد. وضعیت تئاتر شهرداری بسیار بغرنج شده است. ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۶ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، ماجرا از رفتن شهرام کرمی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آمدن اوحدی از سازمان حج و زیارت به این سازمان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوحدی که جزء آخرین مدیران دوران مدیریت نجفی بود، این روزها برخلاف آنچه که انتظار می‌رفت عمل کرده است و دقیقاً در یکی از مهمترین بخش‌های فرهنگ و هنر یعنی تئاتر، توقفی کامل داشته است. اتفاقی که شاید یکی از دلایل اصلی آن عدم‌شناخت و اشراف کامل  وی به این حوزه بوده است. تا جایی که حتی گزینه‌های مطرح شده برای بخش تئاتر شهرداری افرادی بودند که بیشتر طی سالیان مختلف تنها حرف‌های جذاب از آنان شنیده‌ایم تا مدیریت کردن.

به هر حال باید گفت تهران 18 میلیونی علاوه بر اینکه نهادهایی هم چون ارشاد و حوزه هنری برای آن برنامه‌های تئاتری دارند؛ اما تنوع مکانی شهرداری تهران با توجه به در اختیار داشتن فرهنگسراها و پردیس تئاتر خاوران - که برای صجبت کردن از آن بسیار حرف برای گفتن وجود دارد مستلزم وقت بیشتری است - اولویت بیشتری برای تهرانی‌ها دارد. آنچه در عملکرد تا به امروز اوحدی به چشم می آید این است که او حتی نتوانسته یا شاید نگذاشته اند که مدیر پردیس تئاتر خاوران را انتخاب کند.

اوحدی البته در گفتگو های مختلفی همواره ابراز امیدواری کرده است که تکلیف مرکز تئاتر این سازمان مشخص می‌شود و از آن مهمتر سالن‌های خاوران؛ اما ماجرا این است که ابراز امیدواری هیچگاه کاری را جلو نبرده است و هیچ اقدام عملی نیز در این باره صورت نگرفته است.

گفتنی است در 6 ماه گذشته هیچ نمایشی در خاوران روی صحنه نرفته است و حتی طبق گفته کارمندان این مجموعه، عبدالحسینی، مسئول مجموعه خاوران از زمستان سال گذشته هیچ بازدیدی از مجموعه تحت امر خود نداشته است. امیر عبدالحسینی سال گذشته از برنامه‌های بزرگی سخن می‌گفت که هیچگاه جامه عمل به خود نپوشاند. البته شایعاتی مبنی بر رفتن عبدالحسینی از ساختمان بلوار کشاورز شنیده می‌شود؛ اما آنچه به نظر می‌رسد اوحدی قصدی برای ایجاد تغییرات در دستگاه هنری خود ندارد. تغییراتی که حتی پای اهالی سینما را نیز به منازعات باز کرده است.

وضعیت برای دستگاه فرهنگی اوحدی نیز سخت شده است. جنجال بر سر مسجد ولیعصر (عج) در چهارراه ولیعصر و در مجاورت تئاتر شهر نیز موردی است که با وجود وعده‌های اوحدی به یک نقطه روشن نرسیده است. در حالی که خبر گشایش این مسجد در عید فطر منتشر شده بود؛ اکنون این مدیر از گشایش در عید قربان سخن می‌گوید، گشایشی که با توجه به شرایط موجود بعید به نظر می‌رسد.

انتهای پیام/

R1369/P1010114/S4,34/CT4 واژه های کاربردی مرتبط پردیس تئاتر تهران تئاتر سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پردیس تئاتر تهران تئاتر سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران پردیس تئاتر تهران تئاتر سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۶۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: امیدواریم این مراحل کنترل و نظارتی تا اوایل خردادماه انجام شود که بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی با بیان اینکه از شهریور 1401 بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، تصریح کرد: این مهم با مکاتبات وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رئیس جمهوری محقق شد و نهایتا در بهمن 1402 با دستور اکید رئیس جمهوری بیمه 10 هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که از این تعداد 8 هزار نفر هنرمند صنایع دستی و 2 هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، در دستور کار قرار گرفت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید، گفت: از بهمن سال 1402 به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، لیست اسامی افراد واجد شرایط را جمع‌آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد.

او با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از 50 سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما 40 تا 50 سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند.

بازدید 2 میلیون نفر از کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود.

او با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند. همچنین این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان ها پایش می‌شوند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل یک ماهه به سازمان آرامستان‌های شهرداری سنندج برای ساماندهی قطعه هنرمندان
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • کاظم نظری از اداره کل هنرهای نمایشی به دانشگاه رفت
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • (ویدیو) تعبیر خواب شهرداری زاکانی برای پارک‌های تهران