Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که قیمت ارز بالا رفته و واردات لوازم خانگی خارجی محدود شده است، افزایش قیمت لوازم خانگی داخلی نیز بر مشکلات افزوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج ، با بالا رفتن قیمت دلار و کاهش واردات لوازم خانگی به یکباره قیمت لوازم خانگی و برقی افزایش یافت، اتفاقی که قرار بود باعث رونق تولید داخلی شود تهدیدی شد برای بازار لوازم خانگی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر در چند ماه گذشته مشغول خرید لوازم خانگی باشید به خوبی می‌دانید که قیمت‌ها نه چندان افسار گسیخته اما با شیبی تند در این بازار در حال افزایش است و نکته جالب اینجاست که این افزایش نه تنها فقط شامل لوازم خانگی خارجی نمی‌شود بلکه بازار داخلی را هم در بر گرفته است.

سری که به بازار لوازم خانگی می‌زنیم سراغ اجناس ایرانی را می‌گیریم اما هر چقدر که بیشتر می‌پرسیم کمتر نتیجه می‌گیریم. جای اجناس ایرانی با برندهای مشهور را کالاهای خارجی با مارک‌های ناشناس گرفته است و انواع و اقسام برندهای خارجی در بازار لوازم خانگی جولان می‌دهند.

ایرانی نمی‌صرفد،خارجی می‌فروشیم

از یکی از مغازه‌دارها سراغ جایی را می‌گیرم تا بتوانم تمام لوازم خانگی مورد نیاز را از کالاهای ایرانی تهیه کنم که پاسخ می‌دهد:" من هم کالای ایرانی دارم آبمیوه‌گیری، زودپر و... اما خیلی از لوازم آشپزخانه را نمی‌توانی با مارک ایرانی پیدا کنی، یعنی هست ولی مغازه‌های خیلی کمی جنس ایرانی می‌فروشند."

با تاسف ادامه می‌دهد:" فروش جنس ایرانی نمی‌صرفد هم گران است هم مشتری‌ها خیلی طالب جنس ایرانی نیستند و در این بین فقط فروشنده‌ها ضرر می‌کنند در عوض اجناس خارجی زیادی وجود دارد که قیمتشان هم پایین است و کیفیتشان هم بد نیست تنها عیبی که دارد این است که گارانتی و ضمانتی ندارد."

درباره افزایش قیمت لوازم خانگی ایرانی می‌پرسم که توضیح می‌دهد:" من که جنس جدیدی نیاورده‌ام اما بقیه کسبه می‌گویند جنس ایرانی به بازار عرضه نمی‌شود و به همین دلیل هم قیمت‌ها بالا رفته است، حکمت این گرانی را هم خدا می‌داند می‌داند حتی اگر قیمت مواد اولیه بالا رفته باشد هم مگر تولیدکنندگان دلار دولتی نمی‌گیرند؟"

دستی به اجناس مغازه می‌کشد و با حسرت ادامه می‌دهد:" بازار خوابیده و خرید و فروشی وجود ندارد در این وضعیت که شما دنبال جنس ایرانی می‌گردید ضرر می‌کنید بهتر است به دنبال لوازم خارجی با مارک‌های کمتر شناخته شده بروید تا هم ارزان‌تر تمام شود و هم کالای خوبی خریده باشید!"

لوازم خانگی خارجی جای کالای ایرانی را تنگ کرده است

برای پیدا کردن جنس ایرانی به چندین مغازه دیگر هم سر می‌زنم اما به ندرت و به تعداد انگشتان دست هم لوازم برقی ایرانی به ویژه لوازم کوچکتر آشپرخانه پیدا نمی‌شود اما تا دلتان بخواهد لوازم خانگی خارجی در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف وجود دارد و گویی هنوز حتی شعار حمایت از کالای ایرانی هم به این بازار نرسیده که چنین خالی از جنس ایرانی است.

از بسیاری از کسانیکه به دنبال مارک‌های خارجی هستند وقتی که می‌پرسیم چرا جنس ایرانی نمی‌خرید از کیفیت صحبت می‌کنند، حال آنکه بسیاری از برندهای لوازم خانگی ایرانی سابقه‌ای نزدیک به پنجاه سال دارند و بیشتر کالاهایشان حتی از اجناس خارجی نیز کیفیت بهتری دارند و ضمانت پس از فروششان تضمین کننده‌ی کالای فروخته شده است.

در این بازار آشفته لوازم خانگی تولیدکنندگان داخلی راه را گم کرده‌اند و به جای آنکه از این فرصت برای چیره شدن بر بازار لوازم خانگی استفاده کنند با افزایش قیمت باز هم مشتریان را به سمت لوازم خانگی خارجی و به ویژه قاچاق سوق می‌دهند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۷۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)

اگر بخواهید یک تبلیغ برای کسب‌وکار خود منتشر کنید، چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب می‌کنید؟ در این مقاله راهنمای کامل انتخاب بهترین‌ها ارائه می‌شود.

اگر بخواهید یک تبلیغ برای کسب‌وکار خود منتشر کنید، چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب می‌کنید؟ سایت‌های زیادی هستند که پذیرش تبلیغات دارند و شما می‌توانید تبلیغات بنری و کلیکی در آن‌ها بخرید. انتخاب بین انبوه سایت‌ها کار آسانی نیست. ولی در این مطلب با برخی از بهترین سایت‌های تبلیغ کسب‌وکار آشنا می‌شوید.

بهترین سایت‌های ایرانی برای تبلیغ کسب و کار

شما گزینه‌های زیادی بین سایت‌های ایرانی برای تبلیغ کسب‌وکار خود دارید. برخی از این سایت‌ها بر پایه سئو و نتایج گوگل بازدید بالایی دارند، برخی دیگر به صورت اختصاصی برای تبلیغ کسب‌وکارها طراحی شده‌اند و برخی دیگر در واقع جایگاهی برای معرفی محصول دارند که از آن طریق می‌توانید کسب‌وکارتان را معرفی کنید.

تبلیغات کلیکی و بنری

در بسیاری از سایت‌های پربازدید ایرانی مثل ورزش ۳ و سایت‌های خبری مثل ایسنا و اقتصاد آنلاین، شما می‌توانید با پرداخت هزینه به ازای هر کلیک یا به ازای نمایش بنر، اقدام به تبلیغ کسب و کار خود کنید. معمولاً تبلیغ در سایت‌های پربازدید از طریق واسطه‌هایی مانند یکتانت انجام می‌شود. هزینه هر کلیک بسته به میزان بازدید سایت و روزهایی که می‌خواهید تبلیغ بروید متفاوت است.

بهترینو؛ بهترین سایت تبلیغ کسب و کار

یکی از پلتفرم‌هایی که امکان تبلیغ کسب‌وکارتان را به شما می‌دهد، سایت بهترینو است. در بهترینو می‌توانید با ثبت کردن کسب‌وکارتان، به بهتر دیده شدن آن کمک کنید. برای مثال، اگر یک رستوران در مرکز شهر دارید، وقتی رستوران خود را در بهترینو ثبت کنید، از چند طریق دیده می‌شوید: زمانی که افراد به دنبال بهترین رستوران‌ها می‌گردند، رستوران شما هم نمایش داده می‌شود. همچنین زمانی که فردی در منطقه کسب‌وکار شما به دنبال یک رستوران باشد، می‌تواند آدرس و مشخصات رستوران شما را روی نقشه مشاهده کند.

ثبت کسب و کار در بهترینو فقط ۵ دقیقه از شما زمان می‌گیرد و هزینه‌ای هم ندارد اما با این کار در معرض دید ۵ میلیون بازدیدکننده ماهانه قرار می‌گیرید. همچنین می‌توانید بدون نیاز به داشتن سایت، در نتایج اول گوگل هم دیده شوید. برای همین است که تاکنون ۱۵۰ هزار کسب‌وکار به بهترینو اعتماد کرده‌اند.

دیوار و شیپور

دیگر سایت‌های ایرانی که می‌توانند میزبان تبلیغات کسب‌وکار شما باشند، دیوار و شیپور هستند. درست است که دیوار یا شیپور جایی برای تبلیغ محصولات به حساب می‌آیند، اما شما می‌توانید از این قابلیت برای نمایش کسب‌وکارتان استفاده ببرید. شما با معرفی و تبلیغ کسب و کار خود در این دو پلتفرم می‌توانید در معرض دید افراد بیشتری قرار بگیرید. از سایت های زیر نیز برای تبلیغ کسب و کار خود می‌توانید استفاده کنید :

ایستگاه کتاب اول میدانه آچاره نیازمندی‌ها ایفروش ایران تجارت بالون آگهی ۱ اشاره آگهی‌چی جویشگر شهر ۲۴ نیازمندی‌های اینترنتی نیازپرداز لوکوپوک شهرآگهی پیام سرا نیازمندی سانیاز سامانه بازارها مشاغل جو نیاز روز بهترین سایت تبلیغات کسب و کار در خارج از ایران

اگر بخواهید از بین گزینه‌های غیرایرانی به دنبال سایتی برای تبلیغ کسب و کار خود باشید، باید به اعتبار، میزان بازدید و همچنین هزینه سایت برای انجام تبلیغ توجه داشته باشید. در ادامه با برخی از مشهورترین و معتبرترین سایت‌های خارجی برای تبلیغ آشنا می‌شوید.

یوتیوب ادز

ویدئوهای یوتیوب بازدید بالایی دارند. استفاده از یوتیوب ادز و تبلیغات در یوتیوب می‌تواند نتایج بسیار خوبی برای کسب‌وکار شما داشته باشد. مخصوصاً اگر بتوانید یک سناریوی تبلیغاتی جذاب بنویسید و از پس هزینه‌های آن بربیایید، می‌توانید بازدهی خوبی بگیرید. همچنین شما می‌توانید با تعیین ویدئوهایی که بازدیدکننده ایرانی بالایی دارند، احتمال دیده شدن تبلیغات خود را افزایش دهید.

گوگل ادز

با گوگل ادز می‌توانید در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های پربازدید تبلیغات بنری و ویدئویی بروید. از آنجایی‌که گوگل در بسیاری از سایت‌ها اجازه پخش تبلیغ دارد، استفاده از گوگل ادز می‌تواند نرخ تبدیل بالایی داشته باشد. مخصوصاً اگر اپلیکیشن یا سایت موردنظر خود را برای تبلیغ هدفمند و با دقت انتخاب کنید.

Yelp

وبسایت Yelp یک سایت تخصصی برای معرفی و بررسی کسب‌وکارهاست. شما می‌توانید با ثبت کسب‌وکار خود در Yelp.com به بیشتر دیده شدن وبسایت‌تان کمک کنید. البته نوع کسب‌وکارتان در اینکه از Yelp نتیجه خوبی بگیرید یا نه، بسیار اهمیت دارد. اگر مشتریان خارجی دارید یا قصد دارید یک تجارت بین‌المللی داشته باشید، این سایت می‌تواند کمک خوبی برای کسب‌وکار شما باشد تا خودتان را به افرادی خارج از ایران معرفی کنید.

Locanto

یکی دیگر از انواع سایت تبلیغ کسب و کار، سایت لوکانتو است. در این سایت می‌توانید ضمن ثبت و معرفی کسب‌وکارتان، آن را به صورت رایگان تبلیغ کنید. همچنین این امکان را دارید تا درباره وبسایت و کسب‌وکار خود بنویسید و مخاطبان بیشتری را جذب کنید. استفاده از سایت Locanto برای بیزینس‌های بین‌المللی پیشنهاد می‌شود.

شبکه‌های اجتماعی

لینکدین، اینستاگرام و توییتر از جمله شبکه‌های اجتماعی هستند که می‌توانند به عنوان سایت تبلیغ کسب و کار هم شناخته شوند. بسیاری از بیزینس‌ها با داشتن شبکه‌ای از مخاطبان در این بسترها، توانسته‌اند به افزایش آگاهی برند خود کمک کرده و نام برندشان را به تعداد بیشتری از افراد معرفی کنند. استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تمامی صاحبان کسب و کار توصیه می‌شود. چراکه مخاطبان ایرانی نیز استفاده گسترده‌ای از شبکه‌های اجتماعی خارجی دارند و به نوعی شما می‌توانید با استفاده از این پلتفرم‌ها، کسب‌وکار خود را به رایگان تبلیغ کنید.

چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب کنیم؟

فاکتورهای مختلفی برای انتخاب بهترین سایت تبلیغات کسب و کار وجود دارد. برخی از آن‌ها به نوع کسب‌وکار شما برمی‌گردد: شما یک کسب‌وکار بین‌المللی و با مشتریان بین‌المللی هستید یا اینکه یک کسب‌وکار محلی با مشتریان ایرانی؟ در راه اول استفاده از سایت‌های خارجی توصیه می‌شود که البته هزینه بسیار بیشتری هم دارد.

درغیراین‌صورت، استفاده از سایت‌های ایرانی کارآمدتر است. چراکه تبلیغات شما در این سایت‌ها به صورت مستقیم به مشتریان بالقوه شما نمایش داده می‌شود؛ بدون اینکه هزینه تبلیغات شما به مسیر اشتباهی برود. در میان سایت‌های ایرانی هم، آن‌هایی که می‌توانند نام کسب‌وکار شما را در نتایج گوگل بیاورند در اولویت قرار دارند. برای مثال، یک تبلیغ بنری در یک وبسایت خبری، هرچقدر هم که بازدید بالایی داشته باشد، احتمال تبدیل شدن آن کم است. ولی یک تبلیغ در وبسایت بهترینو، می‌تواند پاسخ جستجوی یک کاربر و در نتیجه تبدیل آن به مشتری باشد.

جمع‌بندی

ثبت کسب‌وکار در سایت‌های درج آگهی می‌تواند به افزایش دیده شدن شما در اینترنت کمک کند. شما می‌توانید با این روش با کمترین هزینه، برای برند خود تبلیغ کنید. در این مطلب بهترین‌ سایت‌های تبلیغات کسب و کار به شما معرفی شده‌اند تا از این سرویس‌ها برای بیشتر دیده شدن کسب‌وکار خود استفاده کنید.

سوالات متداول ۱- بهترین سایت تبلیغ کسب و کار کدام است؟

بهترین سایت تبلیغات سایتی است که هزینه‌ای پایین و بازخوردی بالا داشته باشد. شما می‌توانید به ثبت رایگان کسب و کار در سایت بهترینو، کسب‌وکار خودتان را تبلیغ کنید.

۲- آیا تبلیغات در سایت‌های خارجی هزینه دارد؟

بله. تبلیغات در سایت‌های خارجی، چه با استفاده از واسطه‌هایی مثل یوتیوب ادز و گوگل ادز و چه بدون واسطه، هزینه‌هایی دارد. البته سایت‌هایی هم هستند مانند لوکانتو که امکانات تبلیغات رایگان را هم فراهم کرده‌اند.

کد خبر 751037

دیگر خبرها

  • معامله گران محتاط شدند / بازار طلا به کف حمایت برگشت
  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • خرید ویپ و پادهای اورجینال از برند ووپو VOOPOO در فروشگاه ویپ ایران
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه