Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آب منطقه ای هرمزگان با اشاره به کاهش ۸۰ درصدی بارندگی های در سال جاری، تصریح کرد: سدهای این استان در حال خشک شدن می باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، هوشنگ ملایی در نشست شورای حفاظت از منابع آب ظرفیت سد استقلال میناب را ۲۴۰ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: هم اکنون تنها شش میلیون مترمکعب آب این سد، قابل استفاده است که به آن حجم مرده گفته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اذعان به اینکه حجم مرده سد در شرایط عادی قابل استفاده نیست، افزود: در حال حاضر با توجه به بحران آب، مجبور به استفاده از سطح آب مرده می باشیم.


 

ملایی همچنین با اشاره به اینکه خشک شدن کامل سد نیان، عنوان کرد: سد شمیل نیز حداکثر تا ۲۰ روز دیگر آب دارد.
 

 

وی از سدجگین به عنوان یکی دیگر از سد مهم هرمزگان نام برد و بیان کرد: این سد با ظرفیت ۲۱۰ میلیون مترمکعب هم اکنون ۱۱۰ میلیون متر مکعب آب دارد که آب آشامیدنی مردم شهرستان جاسک و بخشی از شهرستان بشاگرد را تامین می‌کند.
 

 

مدیر عامل آب منطقه ای هرمزگان، آب مصرفی شهروندان بندرعباس و بندرخمیر را  یکهزار و ۸۵۰ لیتر در ثانیه اعلام کرد و گفت: این میزان آب از سد استقلال میناب، چاه‌های زیردشت سد نیان، چاه‌های حاشیه سد شمیل، چاه قنات سد شمیل و سیستم جمع آوری آب نشتی سد شمیل تامین می‌شود.
 

 

ملایی به اجرای پروژه سد سرنی در شهرستان میناب با سرمایه گذاری بانک توسعه اسلامی، اضافه کرد: این سد هم اکنون پیشرفت ۹۰ درصدی دارد و در صورت بارندگی در فصل پاییز قابل آبگیری است.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه منابع تامین آب شرب تا پایان آذرماه جوابگوی مصرف مردم خواهد بود، تصریح کرد: با اهتمام و صرفه جویی شهروندان می توانیم از این شرایط سخت عبورنماییم و به رحمت الهی و بارش ها در فصل پاییز و زمستان امیدوار باشیم.

 

وی افزود: فاز نخست آب شیرین کن بندرعباس نیز با ظرفیت 20 هزار متر مکعب آب تا پایان مرداد ماه جاری افتتاح و آب تولیدی آن وارد شبکه آب شرب بندرعباس می شود.

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه مجلس اقتصاد مقاومتی عملیات مرصاد سردار سلیمانی دهه کرامت شانزدهمین جشنواره امام رضا ع مراسم اختتامیه مشهد گردشگری دریایی خشکسالی هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در نشستی، مسائل و چالش‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس را بررسی کرد.

امروز جمعه (۱۴ اردیبهشت ماه) نشست بررسی مسائل و چالش‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس در محل پروژه، به ریاست مهدی دوستی استاندار هرمزگان و با حضور مدیرعامل آبفا، مدیران و کارشناسان اجرایی پروژه برگزارشد.

استاندار هرمزگان پروژه تصفیه فاضلاب را یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس دانست و گفت: پیشرفت پروژه قابل قبول است و سه فاز از پروژه به پایان رسیده است، سه فاز دیگر هم پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند. به مردم قول دادیم، امسال پایان این پروژه و تحقق مطالبه به‌حق‌شان باشد، در این جلسه با جزییات مراحل فازهای اجرایی بررسی شد، یکسری مشکلات هم وجود دارد، از جمله ثبت سفارش و مسائل ارزی که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: فاز چهارم طرح به‌عنوان فاز اصلی در حوزه مهندسی، برق، تامین ابزارهای دقیق چند مسأله دارد که در این جلسه مشترک درباره چالش‌ها بحث و بررسی خوبی انجام شد و تصمیم‌ها هم برای تأمین برق این پروژه گرفته شد. چون پروژه در انتهای کار قرار دارد باید شبکه انتقال قدرتش دیده شود که با تعریف مسیر دسترسی بدون معارض می‌توانیم برق را تا محل پروژه تامین کنیم. 

دوستی به سه مسأله مهم فاضلاب بندرعباس اشاره و تاکید کرد: ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی، مسائل مهم ساماندهی فاضلاب هستند که در این جلسه مشترک بحث و مصوب شد از ۱۳۰ کیلومتر لوله و شبکه فرسوده، در فاز اول ترمیم و نوسازی ۳۸ کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی که فاضلاب‌شان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب هم دیده نشده‌، با تأمین اعتبار از محل مولدسازی املاک دولت به سرعت آغاز خواهد شد تا بتوانیم ۱۸ ماه آینده بخش عمده‌ای از فاضلابی را که به خورها ریخته می‌شود جمع‌آوری کنیم.

استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت ساماندهی فاضلاب شهرک پیامبر اعظم بندرعباس، گفت: در ماه‌های آینده این پروژه ازطریق سرمایه‌گذار با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومان شروع می‌شود تا پرونده فاضلاب شهر بندرعباس برای بلندمدت بسته شود. 

وی با اشاره به افتتاح ۳۰۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال و بهره‌برداری از ۱۵۰۰ واحد دیگر در سال ۱۴۰۴ در شهر بندرعباس، توضیح داد: با توجه به پروژه ۱۵ هزار واحدی شهر بندرعباس و برخی شهرک‌های مسکونی و اضافه شدن حجم فاضلاب، افق طرح تصفیه فاضلاب، بلندمدت و جامع دیده شده است. 

استاندار هرمزگان پیش از این نشست، با حضور در تصفیه‌خانه شهر بندرعباس از طرح فاز یک، فاز دو و فاز چهار این پروژه بازدید و به‌مناسبت روز کارگر از کارگران این مجموعه با اهدای گل تجلیل کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف ۲۲ کیلوگرم شیشه در میناب
  • شناسایی و انهدام باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان
  • مدرسه پسرانه سما شعبه یک بندرعباس، روز معلم را جشن گرفت
  • کشف ۱۸۵ کیلو مواد افیونی در دو عملیات ضربتی پلیس هرمزگان
  • کشف ۱۸۵ کیلوگرم مواد مخدر در هرمزگان
  • پیست موتورسواری غیراستاندارد بندرعباس، چالشی جدی
  • پیست موتورسواری بندرعباس غیراستاندارد و حادثه‌آفرین ‌است
  • برگزاری جشنواره سیلینگ در ساحل جزیره هرمز
  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود