Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایش پسر جنگل کاری از رامین کهن با صداپیشگی افتخاری ژاله علو، مرضیه برومند، مریم سعادت، امیرحسین صدیق و محمد بحرانی در جشنواره نمایش عروسکی تهران ـ مبارک به صحنه می‌رود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا از روابط عمومی جشنواره نمایش عروسکی تهران ـ مبارک، رامین کهن کارگردان نمایش پسر جنگل نمایشی گفت: این اثر برای نخستین بار در ایران، توسط کمپانی تئاتر سایه در دست تولید قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طراحی و ساخت عروسک‌ها متفاوت و فانتزی انجام شده و از موسیقی و تکنیک‌های مدرن دیجیتال ویدئو مپینگ در فضاسازی نمایش بهره بردیم و صداپیشگان محبوب هم در نمایش حضور دارند.

کهن با این توضیح که قصه پسر جنگل نخستین‌ بار در سال 1967 توسط کمپانی دیزنی به صورت انیمیشن ساخته شد، یادآوری کرد: این اثر با توجه به استقبال چشم‌گیر در سراسر دنیا و محبوبیت نزد مخاطبان، در قالب سرگرمی و بازی‌های رایانه‌ای تولید شد و رپرتوارهای متعددی از اجرای تئاتر پسر جنگل در انگلستان و آمریکا اجرا می‌شود.

وی درباره شیوه اجرایی نمایش خود نیز توضیح داد: این نمایش ترکیبی از عروسک بونراکو، تن‌پوش، ماسک و عروسک‌هایی است که بخشی از آن به بدن بازی‌دهندگان متصل می‌شود. در اجرا تا حدودی به متن وفاداریم. تغییری در کلیات و جزئیات داده نشده ولی با توجه به شرایط فرهنگی دراماتورژی و تنظیم شده است.

در نمایش پسر جنگل می‌بینیم، باگیرا پلنگ سیاه مهربان در جنگل به کودک بی‌پناهی که تنها رها شده برمی‌خورد. پلنگ به دنبال پدر مادر واقعی نوزاد می‌گردد؛ اما آن‌ها را پیدا نمی‌کند. نوزاد را پیش گله گرگ‌ها می‌برد. گرگ‌ها سرپرستی او را قبول می‌کنند و نام او را موگلی می‌گذارند. موگلی با گرگ‌ها بزرگ می‌شود و زندگی می‌کند. اما ببرشاه سلطان جنگل است و کینه دیرینه‌ای از انسان‌ها دارد.

رامین کهن نویسنده، آهنگساز و کارگردان این نمایش است. الکا هدایت، محمدرضا مالکی، سعید ابک، کامیار محبی، هانی مقدم و آزاده مویدی‌فر صداپیشگان عروسک هستند و ژاله علو، مرضیه برومند، مریم سعادت، امیرحسین صدیق و محمد بحرانی نیز در این بخش حضور افتخاری دارند.

همچنین سعید ابک، پرستو آریاکیا، الهام ایروانی، علی باروتی، صدف بیگدلی، فاطمه پورهاشمی، هانی حسینی، مریم رحمانی، مهرنوش صادقیان، امیر عباسیان، حمیدرضا گودرزی، متین گودرزی و مرضیه نادری نیز به عنوان بازی‌دهندگان عروسک با اجرای این نمایش همکاری دارند. طراحی عروسک توسط علی پاکدست و مریم اقبالی انجام شده و طراحی اولیه عروسک به عهده امیر کاظمی بوده است. مریم اقبالی، علی پاکدست، حسین زینالی، مهرنوش صادقیان، سارا ولی، الهام وفایی، حجت هاشمی، قاسم رحمتی، امیر محمدی و امیر خلیق ساخت عروسک را انجام داده‌اند.

پهلوان کچل 18 عیاری در راه جشنواره تئاتر عروسکی

نمایش‌پهلوان کچل 18 عیاری به کارگردانی علی محمدی از تغییر شخصیت افراد در مواجه با مسائل مالی می‌گوید که ارزش و اخلاق را برای رسیدن به پول زیر پا می‌گذارند.

نمایش پهلوان کچل 18 عیاری درباره پهلوان کچلی است که سنگ کلیه دارد. او را مجبور می‌کنند به قبرستان برود تا بترسد و سنگ دفع شود. این اتفاق می‌افتد اما رخدادهای عجیبی را در پی دارد.

محمدی نکته مهم این نمایشنامه را پرداختن به مسئله روز و نوسان نرخ دلار و قیمت طلا دانست و گفت: بخشی از متن نیز به مشکلات ازدواج جوانان می‌پردازد. در کل موضوع اصلی نمایش تغییر شخصیت افراد در مواجه با مسائل مالی است که ارزش و اخلاق را برای رسیدن به پول زیر پا می‌گذارند.

وی با این توضیح که تکنیک اجرایی نمایش خیمه‌شب‌بازی به شیوه دست‌کشی است، افزود: متن ایده‌های اجرایی خاصی دارد. شاید در خیمه‌شب‌بازی درام به آن مفهوم وجود نداشته باشد ولی این اثر دارای درام است و تماشاگر را برای کشف اتفاقات مشتاق می‌کند.

کارگردان پهلوان کچل 18 عیاری ادامه داد: شیوه اجرایی این نمایش به گونه‌ای است که برای نخستین بار طراحی صحنه در آن وجود دارد. از طراحی عجیب خیمه گرفته تا طراحی پس‌زمینه‌هایی که درون خیمه وجود دارد. اصولا در خیمه‌شب‌بازی در پس زمینه، صحنه‌ای وجود ندارد و تنها پارچه مشکی آویزان می‌شود، اما در این نمایش با توجه به هر صحنه در پس زمینه تصاویر دو بعدی و سه بعدی دیده خواهد شد و عروسک‌ها در جلوی آن عروسک‌گردانی می‌شوند. در برخی قسمت‌ها نیز صحنه‌ها از داخل یک LCD پخش می‌شوند که از قبل با تکنیک کروماکی ضبط شده است.

محمدی اضافه کرد: در روزگاری که نمایش‌های مدرن و غربی فراوان شده و تئاترهای سنتی ایرانی به‌ویژه عروسکی نادیده گرفته می‌شوند، تصمیم گرفتم تا خیمه‌شب‌بازی را به گونه‌ای متفاوت به صحنه ببرم. نمایش خیمه‌شب‌بازی از قدیم جذابیت بصری به جز در دنیای عروسک‌ها نداشته و نمایشی برای سرگرمی و انتقاد محسوب می‌شده است. اگرچه اصولاً تاکید نمایش‌های خیمه‌شب‌بازی بر متن و دیالوگ‌ها بوده اما در پهلوان کچل 18 عیاری سعی بر ایجاد فضا و تصاویر جذاب شده تا مخاطبان را با نمایش‌های سنتی ایرانی از جمله خیمه‌شب‌بازی آشتی دهیم.

نمایشنامه پهلوان کچل 18 عیاری توسط سجاد طهماسبی نوشته شده و طراحی عروسک و ساخت عروسک را ندا وفایی انجام داده است.

طراحی دکور و ساخت دکور را سینا(محمدجواد)آقایانی، طراحی لباس خاطره عیسوند و طراحی نور را علی محمدی برعهده دارند.

محبوبه اعرابی، ندا وفایی، نیلوفر کمپانی، علیرضا فتح‌علیان، عرفان صفری و محسن نوروزی بازی‌دهندگان عروسک محسوب می‌شوند. امیرحسین انصافی ورامین عبدالهی بازیگران نمایش هستند.

هفدهمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران ـ مبارک با دبیری مرضیه برومند یکم تا هفتم شهریور ماه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/4031

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۷۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعجب بایرن مونیخ از اولی هونس؛ چرا در این مقطع حساس آن حرف‌ها را به توخل زدی؟

توماس توخل هنوز از رئیس افتخاری بایرن مونیخ عصبانی است.

طرفداری | در حالی که بایرن مونیخ سه‌شنبه شب و در حساس‌ترین بازی خود در این فصل در مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف رئال مادرید می‌رود، اظهارات رئیس افتخاری باواریایی‌ها برای آنها حاشیه‌ساز شده است.

به گزارش بیلد، توماس توخل هنوز از اظهارات اولی هونس ناراحت و عصبانی است. اولی هونس در یک مصاحبه مفصل، درباره توماس توخل گفت که او اعتقاد دارد اگر از بین بازیکنان جوان مانند جمال موسیالا، الکساندر پاولوویچ یا آلفونسو دیویس عملکرد خوبی نداشته باشند، بهتر است بازیکن دیگری به‌جای آن‌ها جذب شود تا اینکه روی پیشرفت آن‌ها وقت بگذارند.

سرمربی بایرن مونیخ در نشست خبری پس از پیروزی تیمش مقابل آینتراخت فرانکفورت هم گذری به صحبت‌های رئیس افتخاری بایرن زده و گفته بود:

من دیروز آن را خواندم و قبل بازی نیز درباره‌اش صحبت کردم. درک می‌کنم چنین سؤالی را بپرسید اما تمرکز من اکنون به‌طور کامل روی سه‌شنبه است. 10 روز آینده برای ما بسیار اهمیت دارد و هیچ زمانی بدتر از الان برای صحبت کردن درباره چنین موضوعاتی نیست.

بیش‌تر بخوانید: توماس توخل: چرا اولی هونس باید پیش از بازی با رئال مادرید چنین حرف‌هایی بزند؟

البته همانطور که گفته شد توخل هنوز از هونس عصبانی است و این عصبانیت را یک روز پس از آن هم در باشگاه نشان داده و سرمربی باواریایی‌ها معتقد است که رئیس افتخاری بایرن نباید در این مقطع حساس و پیش از بازی مقابل رئال مادرید این صحبت‌ها را بیان می‌کرد. افراد درون باشگاه سعی کردند تا توخل را آرام کنند تا عصبانیتش را به‌طور عمومی ابراز نکند، اما نتوانستند.

رابطۀ بین هونس و توخل چندین ماه است که پر تنش بوده است. در باشگاه بایرن مونیخ، همه متعجب شده‌اند که چرا هونس در چنین مقطع زمانی‌ای این صحبت‌ها را بیان کرده است؟ هدف رئیس افتخاری بایرن مونیخ چه بوده است؟ آیا او می‌خواهد خروج توخل را توجیه کند یا روی اهمیت پایه‌ها و استعدادهای جوان برای بایرن مونیخ تاکید داشته است؟

از دست ندهید ????????????????????????

محمد مورایس؛ نام جدید سرمربی سپاهان؟ هالند، خیلی پیشرفت کردی و در سطح چمپیونشیپ شدی! واکنش هوادار تاتنهام بعد از کری‌خوانی نافرجام برای رایس (فیلم) بنر توهین‌آمیز بازیکن اینتر علیه ستاره میلان 

دیگر خبرها

  • از فردریک تا بازگشت به خان نخست
  • تعجب بایرن مونیخ از اولی هونس؛ چرا در این مقطع حساس آن حرف‌ها را به توخل زدی؟
  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر ورزشکار در ویژه‌برنامه «ایرانی پهلوان»
  • آغاز بلیت‌فروشی «آن‌ها دروغ می‌گویند» از ظهر امروز
  • منتظر محمد مصدوم شد
  • بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی
  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه
  • دومین جشنواره «عروسک خونه» پایان یافت
  • جشنواره «عروسکخونه» برگزیدگان خود را شناخت/ تجلیل از حسن دادشکر و عادل بزدوده