Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-04@00:22:52 GMT

انتقاد فلاحت‌پیشه از نگاه معجزه‌آمیز به برجام

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۱۸۱۴۸

صراط:

حشمت الله فلاحت پیشه نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسائل اقتصادی روز کشور اظهارداشت: دولت باید جلب اعتماد مردم و مبارزه با فساد را در دستورکار خود قرار دهد.

به گزارش فارس وی ادامه داد: ۸۰ درصد اقتصاد ما مربوط به مسائل داخلی است و تنها ۲۰ درصد آن جنبه خارجی دارد و تحریم تنها به ۲۰ درصد از اقتصاد کشور ما می‌تواند آسیب بزند که آن‌هم با ایجاد ارتباط با ۱۵ کشور همسایه و استفاده از بازار آن‌ها و مبادلات با این کشور‌ها می‌توان این تحریم‌ها را کم‌اثر و شاید هم بی‌اثر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: من از زمانی که به عنوان رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس انتخاب شدم هر هفته از یکی از مرز‌های کشور با کشور‌های همسایه بازدید دارم و ظرفیت‌هایی را در این مرز‌ها می‌بینم که وجود دارد و ما از آن‌ها استفاده نکرده‌ایم.

فلاحت پیشه خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های زیادی در کشور ما ازجمله در مناطق مرزی همچون قرابت‌هایی که با آن سوی مرز هست در کشور ما وجود دارد و هیچ‌وقت نمی‌توان کشوری را با این ظرفیت و توان تحریم کرد و به جای دلخوش کردن به یک سری روابط دیپلماتیک که از آن‌ها فقط تهدید بیرون می‌آید باید از ظرفیت‌های خودمان استفاده کنیم.

وی افزود: امروز وقت آن است که ما از این تنگنا‌های بیرونی برای سامان دادن به کشورمان و احیای فرصت‌هایی که به خاطر افکار لوکس برخی‌ها فعال نشده است، استفاده کنیم و با همدلی در میان آحاد مختلف مردم و جلب اعتماد آن‌ها بر مشکلات فائق آییم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان گفت: کشور ما بیش از حد به برجام نگاه معجزه‌آمیز داشت و این مسئله باعث شد تا ظرفیت‌های کشور فعال نشود و امروز وقت آن است تا در این باره دست به کار شویم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: فلاحت پیشه مجلس شورای اسلامی برجام امنیت ملی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۸۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: قانون نظام شورایی کشور نسبت به قوانین سایر ساحت‌های حکومتی خیلی جوان است و پس از وضع قوانین بالادستی نسبت به تصویب مفاد قانونی درباره شوراها اقدام شد. همین موضوع، تناقضاتی را رقم زده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مهدی چمران، شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی شوراها در مشهد با بیان اینکه شوراها نمایندگان صادق مردم در عرصه حکمرانی کشور هستند، اظهارداشت: اصول 101 و 106 قانون اساسی به طور محرز به ضرورت فعالیت نظام شورایی در کشور اشاره دارد و در بند 103 قانون اساسی هم تأکید می شود که مسئولان در بخش های حاکمیتی اعم از استاندار، شهردار و فرماندار، باید تابع قوانینی باشد که در شوراها به تصویب می رسند.

وی افزود: در این میان، اهمیت شوراهای محلی هم کم از مجلس شورای اسلامی نیست. شوراهای اسلامی شهر و روستا، پارلمان‌های محلی و انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند که ارتباط بی‌واسطه و تنگاتنگی با مردم در هر بخش، شهر و استان دارند. در قانون، نظارت در مقیاس محلی و ملی بر عهده شوراها گذاشته شده و در ساحت‌های گوناگون همچون فرهنگ، اقتصاد، اجتماع و سیاست، این منتخبان ملت در شوراهای محلی هستند که به‌عنوان ناظر شایسته از طرف قانون معین شده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: مدیریت یکپارچه، حلقه مفقوده‌ای است که امروزه ضرورت آن در سطح کلانشهرهای کشور بیش از پیش احساس می‌شود. مدیریت یکپارچه هم دو رکن اساسی دارند؛ یکی در گرو کار درست و منطقی نمایندگان شوراهای اسلامی است که جز خدمت به مردم دغدغه دیگری نداشته باشند و رکن دوم هم ناظر بر همکاری مسئولان دولتی و قضایی است که همراه و همگام با نمایندگان مردم باشند.

وی ادامه داد: قانون نظام شورایی کشور نسبت به قوانین سایر ساحت‌های حکومتی خیلی جوان است و پس از وضع قوانین بالادستی نسبت به تصویب مفاد قانونی درباره شوراها اقدام شد. همین موضوع، تناقضاتی را رقم زده که می‌توانست توسط نمایندگان مردم در نظام شورایی کشور اصلاح شود اما اکنون گرفتار این مسائل هستیم و باید این چالش برطرف شود.

چمران تصریح کرد: متاسفانه امروزه شاهدیم از بین 126 هزار نماینده‌ای که امروزه در سطح شوراهای اسلامی شهر و روستا فعالیت دارند، برخی افراد گاهی اوقات گرفتار هوا و هوس‌های نفسانی خود می‌شوند و دست به تخطی از قوانین و سرپیچی از سوگندی می‌زنند که با خدا، خون شهیدان و مردم دارند. بیش از دو دهه است که در نظام شورایی کشور در عرصه های مختلف فعالیت دارم و از روی تجربه مشاهداتی که به چشم دیده‌ام، این را به شما برادران و خواهران عزیز می‌گویم که اگر کار خالصانه و مخلصانه باشد، برکت الهی هم پشتیبان آن خواهد شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند
  • انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • تهران از استان‌های محروم کشور است
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟