Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی پولیتیکو در مطلبی با عنوان «چگونه جان کلی فقط اسماَ رئیس دفتر کارکنان ترامپ شد؟» نوشت: جان کلی خبر رسمی ارتقای سمت خود را سال قبل و به همان شیوه ای کسب کرد که برخی افراد برگزیده خاص در دولت ترامپ به دست می آورند یعنی از طریق توییت رئیس جمهور.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلی که در آن زمان وزیر امنیت داخلی آمریکا بود با رئیس جمهور درباره پیوستن به دولت ترامپ به عنوان رئیس دفتر کارکنان کاخ‌ سفید صحبت کرده بود ولی قرار بود این دو درباره زمان بندی اعلام این مسئله صحبت کنند که ترامپ به یکباره از داخل هواپیمای شخصی رئیس جمهور آمریکا این پیام توییتری را نوشت: «مفتخرم اعلام کنم که من ژنرال جان اف کلی را به عنوان رئیس کارکنان کاخ سفید معرفی کرده ام.

زمان بندی غیرمنتظره اعلام این خبر و شیوه غیرمعمول آن دقیقا یکی از ویژگی های دوره ریاست جمهوری ترامپ است که کلی زمانی که این سمت را عهده‌دار شد به دنبال عادی سازی آن بود ولی این امیدها محقق نشده است. (یکی از سخنگویان زن کاخ سفید در زمان توییت ترامپ گفت کلی رسما پیشنهاد این شغل را دریافت کرده بود و اطلاع داشت که این مسئله در روزهای آینده اعلام می شود.)

در حالی که یک سال از مسئولیت کلی می گذرد بنا به گفته دوازده نفر در داخل و بیرون دولت آمریکا، تلاش های وی برای اجرایی کردن روندهای سنتی در کاخ سفید کنونی که کاملا غیرسنتی است بی نتیجه مانده است با این حال همه این افراد اذعان می کنند که روند گردش امور در آنجا بهتر شده است.

دستیاران کلی می گویند وی این سمت را از روی حس وظیفه بر عهده گرفت و غیرمستقیم نیز گفته است که از این کار چندان لذتی نمی برد. وی بارها به دستیاران خود گفته است که دیدار قصد ندارد به سر کار برگردد ولی فردا بار دیگر سر کار حاضر شده است. جلسات ورزش در باشگاه بدنسازی جای حضور سر صبح در محل کار را گرفته است.

بسیاری از دوستان و مشاوران ترامپ به این نتیجه رسیده اند که ترامپ واقعا نیازی به رئیس دفتر کارکنان ندارد و برخی از افراد نزدیک نیز به وی گفته اند بدون رئیس دفتر به کار و فعالیت های خود ادامه دهد. ولی برای رئیس جمهور کنونی آمریکا نگه داشتن کلی در این سمت دو مزیت عمده دارد: اول اینکه وقتی امور دچار بی نظمی شد یک نفر باشد که وی را سرزنش کرد و دوم اینکه هیچکس نتواند آزادی اقدام رئیس جمهور را محدود کند.

افراد نزدیک به کلی می گویند وی دیگر تلاش نمی کند تمرکز ترامپ و یا پایبندی وی به اصول حزبی را حفظ کند. حتی یک جمهوری خواه نزدیک به کاخ سفید گفت که جان کلی «فقط اسماً رئیس دفتر کارکنان است.»

لیندسی والترز، معاون سخنگوی کاخ سفید گفت: «رئیس جمهور می داند داشتن یک رئیس دفتر که به وی اجازه می دهد کارهایی را انجام دهد که صرفا وی به عنوان رئیس جمهور قادر به انجام دادن آنهاست، ضرورت دارد.»

با این حال همه نشانه های مربوط به یک رژیم دقیق و سختگیرانه ای که کلی در ابتدا به دنبال ایجاد آن بود از میان رفته است. تلاش های وی برای مرکزیت دادن به مسئله انتشار اخبار به حاشیه رانده شده است؛ وی حتی از ایوانکا دختر ترامپ نیز خواسته بود به خود وی گزارش دهد.

در شرایطی که ترامپ رئیس دفتر خود را دور می زند نگه داشتن ترامپ در یک مسیر ثابت به چالشی بزرگ تبدیل شده است. ترامپ در یک دفترچه سیاه رنگ برنامه دیدارهای روزانه خود را یادداشت می کند و با کمک مادلین وسترهوت، دستیار شخصی خود دیدارهای برنامه ریزی شده هر روز خود را یادداشت می کند. یکی از سخنگویان کاخ سفید گفت وسترهوت این دیدارها را از طریق دفتر کارکنان هماهنگ می کند.

کلی مسئله حضور ناخوانده دستیاران کاخ سفید را در نشست های برنامه ریزی شده کنار گذاشته است. با این حال وی نتوانسته است به تمایل ترامپ برای کم و زیاد کردن مشاوران در نشست های روزانه یا تبدیل کردن نشست های برنامه ریزی شده به محلی برای بحث آزاد درباره موضوعاتی که وی به آنها علاقمند است پایان دهد. برخی از این موضوعات را گروه مشاوران خارج از کاخ سفید ترامپ از جمله شان هنیتی، مجری فاکس نیوز به ترامپ توصیه می کنند.

یک مقام سابق کاخ سفید گفت: «وی هر روز هر چیزی را که در برنامه «فاکس و دوستان» شبکه فاکس نیوز دیده باشد نشست ها را بر پایه آن برنامه‌ریزی می کند. اگر بحث ایران باشد، وی می گوید «جان بولتون را وارد بحث کنید!» اگر هم برنامه ای را در تلویزیون دیده و یا شب قبل با هنیتی صحبت کرده باشد درباره درخواست های این فرد انعطاف زیادی دارد.»

کلی اولین ژنرال بازنشسته ای است که سمت رئیس دفتر کارکنان کاخ سفید را عهده دارد می شود البته در دولت فورد نیز الکساندر هیگ این سمت را در اختیار داشت.

کلی زمانی که وزیر امنیت داخلی بود به سبب اعتقادی که به سیاست های مهاجرتی ترامپ و رویکرد جدی وی در بحث تامین امنیت مرزهای جنوبی آمریکا داشت توانست اعتماد ترامپ را جلب کند. با این حال از زمان انتصاب به سمت رئیس دفتر کارکنان کاخ سفید این دو روابطی پرتنش داشته اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمریکا کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۹۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد

یک پایگاه آمریکایی به نقل از منابع مطلع ادعا کرده دولت جو بایدن ارسال محموله‌های حاوی دو نوع از بمب‌های هدایت‌شوند ساخت بوئینگ به اسرائیل را معلق کرده است.

به گزارش فارس، پایگاه پولیتیکو با گزارش این خبر به نقل از یک مقام آمریکایی و ۶ منبع مطلع دیگر مدعی شد که هدف از این اقدام ارسال پیام سیاسی به رژیم اسرائیل بوده است.

۶ منبع از جمله منابعی در کنگره آمریکا به پولیتیکو گفته‌اند واشنگتن هنوز با فروش «مهمات تهاجم مستقیم مشترک» و «بمب‌های کوچک‌قُطر» به رژیم اسرائیل موافقت نکرده است.

«مهمات تهاجم مستقیم مشترک» ابزارهایی برای تبدیل بمب‌های گرانشی غیرهدایت‌شونده به بمب‌های هدایت‌شونده هستند.

یک مقام دولت آمریکا گفت با آنکه دولت جو بایدن هنوز به طور رسمی فروش احتمالی این تسلیحات به اسرائیل را لغو نکرده اما با عدم انجام اقدامات لازم برای پیشبرد فروش آن قصد ارسال پیامی سیاسی به اسرائیل دارد.

رسانه آمریکایی مدعی شده که این نخستین بار از زمان آغاز جنگ غزه است که دولت بایدن فروش احتمالی سلاح به اسرائیل را به تأخیر انداخته است.

آمریکا از زمان آغاز جنگ در غزه اصلی‌ترین حامی اسرائیل بوده و به طرق مختلف از جمله از طریق ارسال کمک‌های تسلیحاتی به اقدامات جنگی رژیم مستقر در تل‌آویو کمک کرده است.

دولت بایدن علی‌رغم آنکه به شدت مورد انتقاد افکار عمومی قرار گرفته ترجیح داده به حمایت‌های خود از اسرائیل ادامه دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پولیتیکو: محبوبیت جهانی آمریکا رو به افول است
  • تعویق زمان برگزاری دادگاه دونالد ترامپ
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • آخرین تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • تعویق محاکمه ترامپ/ بنویسید اطلاع ثانوی بخوانید بعد از انتخابات!
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد
  • محورهای رایزنی «بایدن» و «نتانیاهو»
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ