Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور غلامی، وزیر علوم گفت: اعطای بورس تحصیلی خارج از کشور کاهش یافته است.

ایران آنلاین / منصور غلامی در حاشیه همایش پارک‌های علمی فناوری در جمع خبرنگاران گفت: از دانشجوها در دانشگاه حمایت می‌کنیم و قطعا دانشگاه‌ها برای دانشجویان تاسیس شده است.  دانشجویان به دانشگاه می‌آیند تحصیل می‌کنند و بعد در سطح جامعه منشا برنامه‌های اجرایی و مدیرتی می‌شوند و بعد انتظار داریم این چرخه به دانشگاه‌ها کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من فکر می‌کنم تا هر جا که لازم بوده و توانسته‌ایم کمک کرده‌ایم و باز هم هر کمکی از دستمان بر بیاید انجام خواهیم داد.

او افزود: یکی از وظایف مهم دانشگاه‌ها، ورود به مسائل و مشکلات جامعه و حمایت از تولید داخلی است. اما با توجه به شرایط خاص کشور، من به روسای دانشگاه‌ها نامه‌ای نوشتم و در آن تأکید کردم که برنامه ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌ها با هدف کمک به تولید ملی کشور و اقتصاد کشور باشد. بنابراین از دانشگاه‌ها انتظار می‌رود به حل مسائل و مشکلات پیش روی نهادها، دستگاه‌های اجرایی، وزارتخانه‌ها و... بپردازند.

غلامی بیان کرد: در حال حاضر دانشگاه‌های کشور پروژه‌های تحقیقاتی و فناوری‌های متعددی با وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف دارند که بسیاری از این پروژه‌ها آغاز شده و اکنون وسعت و گسترش بیشتری پیدا کرده است. توانمندی موجود دانشگاه ها می تواند بسیاری از مسائل و مشکلات کشور را حل کند.

وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری گفت: علاوه بر نامه‌ به روسای دانشگاه‌ها به تمام مسئولین اجرایی کشور نیز نامه ارسال شده  که در آن عنوان کردیم دانشگاه‌ها متخصصان و اساتید کشور، این قابلیت و توانایی را دارند که مشکلات موجود در این نهادها و سازمان‌ها را برطرف کنند. ما توان علمی برای حل بسیاری از مسائل را در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی خود داریم.

وزیر علوم با اشاره به پرهزینه بودن کشور گفت: امیدواریم با توسعه فرهنگ مدیریت سبز در تمامی اجزای کشور به خصوص دانشگاه‌ها بتوانیم فرهنگ توسعه بهره‌وری با حداقل هزینه را پیاده‌سازی کنیم.

وی در خصوص اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان نیز گفت: بورس تحصیلی خارج از کشور تنها به دانشجویان دکترا و برای رشته‌های خاص صورت می گیرد. با توجه به اینکه طی سال‌های گذشته دانشگاه‌ها توانایی آموزش در اکثر تخصص‌ها را دارند میزان اعطای بورس خارج از کشور کاهش یافته است.

وزیر علوم گفت: اما به دانشجویان دوره دکترا فرصت مطالعات خارج از کشور ۶ تا ۹ ماهه اعطا می شود که این افراد بتوانند در دیگر دانشگاه‌های جهان فعالیت مطالعاتی داشته باشند و ارتباط علمی ایران و دیگر کشورها افزایش یابد./ ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۰۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟

آفتاب‌‌نیوز :

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‌شنبه می‌روند که دیروز شاخص کل بورس تهران برای دومین روز متوالی ریزش کرد. برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل ۳ هزار و ۷۳۷ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۶۷۱ واحد نزول کرد. همچنین شاخص کل فرابورس کمتر از یک واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس ریزش ۳۷۲ واحدی داشت. 

روز دوشنبه در بورس شرکت داروسازی کوثر (دکوثر)، شرکت توسعه شهری توس گستر (وتوس) و شرکت آبسال (لابسا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان (فجهان)، شرکت پگاه فارس (غفارس) و شرکت مجتمع صنعتی آرتا ویل تایر (پارتا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

در بورس نماد‌های سدشت (شرکت سیمان دشتستان)، شگل (شرکت گلتاش) و سقاین (شرکت سیمان قائن) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت آ س پ (آ. س. پ)، شرکت توکا ریل (توریل) و شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش (تاپکیش) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

در معاملات دوشنبه، ۶۶ نماد صف خرید داشتند و ۴۳ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۲۵ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۵ درصدی به ۱۹۹ میلیارد تومان رسید.

دیروز شاخص بورس برای دومین روز ریزش کرد و فاصله خود با محدوده ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی را زیاد کرد. نماد‌های فولاد، فملی، کچاد و کگل بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص داشتند. 

به علاوه، برای دومین روز متوالی پول حقیقی از بازار خارج شد. نماد‌های خودرو، خبنیان، تاصیکو، آریا، وپاسار، شستا، کماسه، پارسان، شتران، وبصادر و شبریز بیشترین خروج سرمایه را داشتند. 

همچنین دیروز عرضه بر تقاضا غلبه داشت و ارزش صف‌های فروش بیش از صف‌های خرید بود. برخی تحلیلگران تکنیکی نوسان کوتاه بازار را یک تعدیل کوتاه مدت می‌دانند و معتقدند شاخص کل که در نزدیکی سقف کانال است برای بازگشت به محدوه بالاتر به یک نیروی محرک نیاز دارد. در مقابل برخی ناظران معتقدند سیاست‌های ارزی دولت و مداخلات آن در بازار‌ها ریسک بازار‌های متشکل را افزایش داده و فعالان اقتصادی را به سرمایه گذاری در بازار‌های غیرمتشکل و بازار‌هایی که خارج از کنترل دولت است سوق داده، از سوی دیگر همسو با موج مهاجرت به خارج از کشور برخی نیز سرمایه خود را از ایران خارج کرده‌اند. در چنین شرایطی دولت باید در سیاست گذاری خود تجدید نظر کند و به راه‌حل‌های سیاسی برای برقراری ارتباط تجاری با جهان بیندیشد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • اعلام همبستگی دانشگاهیان  دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اساتید و دانشجویان ِ آزادی خواه ِ حامی فلسطین
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی کردستان در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • آمادگی دانشگاه یزد برای جذب دانشجویان بین‌الملل
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله