Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمال رحمتی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش بینی شده مهر امسال یکهزار و 569 دانش آموز دختر و پسر در رشته های تجربی، ریاضی و علوم انسانی دوره دوم متوسطه وارد مدارس تیزهوشان در استان زنجان شوند.
به گفته وی، از این تعداد، 112 نفر از طریق آزمون ورودی و 320 نفر نیز از پایه نهم مدارس استعدادهای درخشان وارد این مقطع تحصیلی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره استعدادهای درخشان اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان اضافه کرد: از 112 دانش آموزی که از طریق آزمون وارد پایه دهم می شوند، 76 نفر در ناحیه 1 و 2 شهرستان زنجان و 36 نفر نیز در شهرستان ابهر خواهند بود.
رحمتی ادامه داد: دانش آموزان شرکت کننده در این آزمون می توانند با مراجعه به سامانه همگام به نشانی http://azmoon.medu.ir/portal/sampad.php و وارد کردن کدملی و رمز عبور از نتیجه آن مطلع شوند.
وی افزود: دانش آموزان در صورت نداشتن رمز همگام به مدیر مدرسه یا کارشناس فناوری اداره آموزش و پرورش محل تحصیل خود مراجعه کنند.
رئیس اداره استعدادهای درخشان اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: زمان دریافت درخواست‌های تجدیدنظر برای پذیرفته‌ نشدگان در آزمون ورود به مدارس استعدادهای درخشان و غیردولتی دوره متوسط دوم، از طریق همین سامانه اطلاع رسانی خواهد شد.
به گفته رحمتی، به جز فهرست اصلی قبول‌شدگان، فهرست ذخیره‌ای‌ برای دبیرستان‌های دوره دوم استعدادهای درخشان اعلام نخواهد شد.
وی تاکید کرد: کارنامه فقط برای داوطلبانی صادر می‌شود که در هیچ یک از اولویت‌های انتخابی خود در هر سه نوع مدرسه (مدارس استعدادهای درخشان، دبیرستان و هنرستان نمونه دولتی) پذیرفته نشده باشند، زمان مشاهده و دریافت کارنامه برای این دسته از داوطلبان نیز اعلام می شود.
رئیس اداره استعدادهای درخشان اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: پایان مرداد و پس از ارسال اسامی پذیرفته شدگان، دانش آموزان پذیرفته شده باید برای ثبت نام با همراه داشتن مدارک مورد نیاز به مدرسه محل پذیرش مراجعه کنند.
رحمتی اظهار داشت: مراجعه نکردن به مدرسه محل پذیرش در مهلت تعیین‌شده، به معنی انصراف از تحصیل در آن مدرسه تلقی می شود.

** امسال 700 دانش آموز وارد پایه دهم مدارس غیردولتی استان زنجان می شوند
رئیس اداره آموزش دوره دوم متوسطه مدارس غیردولتی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان اعلام کرد: سال تحصیلی 97 – 98 حدود 700 دانش آموز دختر و پسر در شهرستان های ابهر، خرمدره، خدابنده و ناحیه 1 و 2 شهرستان زنجان در رشته های علوم انسانی، تجربی و ریاضی وارد پایه تحصیلی دهم مدارس غیردولتی می شوند.
جلیل آقاجانلو یادآوری کرد: استان زنجان 9 مدرسه غیردولتی در دوره دوم متوسطه دارد که از این تعداد 6 مدرسه شبانه روزی و مابقی نیز روزانه است.
به گفته وی، بر اساس پیش بینی های انجام شده سال تحصیلی 97 – 98 حدود پنج هزار و 362 دانش آموز وارد مدارس غیردولتی در پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم می شوند.
به گزارش ایرنا، 18 هزار و 398 دانش آموز طی سال تحصیلی 96 - 97 در 2 هزار و 391 مدرسه استان زنجان مشغول تحصیل بودند.
9505/6085
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت اداره آموزش و پرورش اداره کل آموزش و پرورش استان دانش آموز دانش آموزان فناوری رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۱۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند