Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@00:10:40 GMT

افزایش پلکانی عوارض صادراتی مواد معدنی خام

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۲۱۶۹۵

افزایش پلکانی عوارض صادراتی مواد معدنی خام

عوارض صادراتی مواد معدنی خام و دارای ارزش افزوده پایین از سال جاری تا سال ۱۳۹۹ به صورت پلکانی افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، این تصمیم در پی مصوبه شورای اقتصاد و در راستای اجرای مفاد ماده ۳۷ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور،   از سوی گمرک ایران به گمرکات اجرایی کشور ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این مصوبه تمامی مواد معدنی خام و موادی که ارزش افزوده پایینی دارند، در سال ۱۳۹۷ مشمول پنج درصد عوارض صادراتی می‌شوند و پس از آن، بسته به نوع ماده در دو سال آتی تا حداکثر ۱۰ درصد افزایش پیدا خواهند کرد.

به این ترتیب، عوارض صادراتی انواع سنگ آهن در سال دوم به هشت درصد و در سال پایانی به ۱۰ درصد افزایش پیدا می‌کند که در این میان تنها عوارض صادراتی گندله یا همان سنگ آهن بهم فشرده پنج درصد ثابت خواهد ماند.

اکسیدها و هیدروکسیدهای آهن، خاک رنگی، سنگ منگنز و کنسانتره‌های آن، دی‌اکسید منگنز، سنگ مس و سرب، کنسانتره‌ سرب اکسیدی و سولفیدی، سنگ روی، سنگ کنسانتره روی اکسیدی، کربناتی و سولفیدی، سنگ و کنسانتره کروم، تری اکسید و اکسید کروم و سنگ مرمر و تراورتن نیز وضعیتی مشابه سنگ آهن را در این زمینه دارند.

عوارض صادراتی اکسید و پراکسید روی، سنگ‌های موسوم به چینی و کریستال، مرمریت، اگوسین، سایر سنگ‌های آهکی، سنگ رخام، خارا، ماسه سنگ و سایر سنگ‌های تراش ساختمان نیز مشمول عوارض صادراتی پنج درصد به صورت ثابت خواهند بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: معدن صادرات مواد معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۱۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D

 

به گزارش تابناک، برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه ها می شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامدهای افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D