Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی گفت: در پی شکایت بکی از شهروندان مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی وی توسط فردی ناشناس، موضوع شناسایی سارق یا سارقان احتمالی در دستور کار پلیس فتا این فرماندهی قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه شاکی بعد از دریافت یک پیامک هزار ریالی متوجه برداشت 100 میلیون ریال از حسابش شده، افزود: پس از انجام تحقیقات فنی و تخصصی پیرامون دسترسی غیرمجاز به حساب بانکی شاکی توسط کارشناسان پلیس فتا استان، سرنخ‌هایی از کلاهبرداری با عنوان فیشینگ مشاهده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی افزود:کارشناسان پلیس فتا با اقدامات صورت گرفته پس از هماهنگی قضائی متهم را در یکی از استان‌های شمالی کشور شناسایی کردند و با توجه به محل مخفیگاه متهم، با دستور مرجع قضائی، پرونده جهت دستگیری متهم به صورت نیابتی به دادسرای مربوطه ارسال شد.

سرهنگ جهانشیری در رابطه با شگرد کلاهبرداری با عنوان فیشینگ عنوان کرد: دستیابی به اطلاعات حساب بانکی افراد در کلاهبرداری که اصطلاحا " فیشینگ "نام دارد منوط به فریب کاربر بوده و در واقع مجرم با گذاشتن تله، کاری می‌کند که کاربر، درگاه بانکی اصلی از فرعی را تشخیص نداده و با همین شگرد اطلاعات حساب بانکی قربانی را بدست می‌اورد.

وی در تشریح این روش کلاهبرداری افزود:در این کلاهبرداری مجرمان با گذاشتن لینک‌هایی از وعده‌های واهی در سایت‌ها وشبکه‌های اجتماعی از کاربر می‌خواهند با کلیک روی لینک از برنامه‌ای که وعده اش را داده اند استفاده کند.   رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی  گفت: با اتصال فرد به درگاه بانکی جهت واریز مبلغ ناچیزو پس از وارد کردن مشخصات حساب بانکی کارت عابر بانک خود، وی قربانی این کلاهبرداری می‌شود.   سرهنگ جهانشیری گفت: شهروندان جهت پیشگیری از دسترسی‌ها و برداشت‌های غیرمجاز هرگز بر روی لینک‌های ناشناس در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی نکرده و برنامه‌های خود را از سایت‌های آشنا و معتبر دانلود کنند.

گفتنی است پلیس فتا از کلیه کاربران می‌خواهد در صورت مشاهده موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی آن را ثبت کنند و از آخرین رویداد‌ها از جمله اخبار و حوادث سایبری مطلع شوند.

انتهای پیام //م. ص   دستگیری عامل برداشت غیرمجاز از حساب بانکی از حساب شهروند مشهدی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس فتا کلاهبرداری اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۲۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، مهدی طغیانی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری افزود:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

مصوبه جدید مجلس درباره مالیات بر عایدی سرمایه | چه دارایی‌هایی شامل این نوع از مالیات می‌شوند؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

کد خبر 847417 برچسب‌ها خبر مهم مالیات سازمان امور مالیاتی کشور مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟