Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@22:41:00 GMT

خبرنگاران نباشند، ما به خواب زمستانی می‌رویم

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۲۲۱۷۶

خبرنگاران نباشند، ما به خواب زمستانی می‌رویم

مدیرکل روابط عمومی استانداری همدان گفت: در شرایط امروز کشور باید نسبت به اطلاع رسانی و روابط عمومی بیشتر توجه داشت و یکی از عوامل موفقیت کشورهای توسعه یافته در این زمینه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع،  اسدالله ربانی در نشست هماهنگی روابط عمومی های دستگاهای اجرایی شهرستان اسدآباد با اشاره به نقش روابط عمومی‌ها در ادارات با اشاره به اینکه ما نسبت به اقدامات انجام شده دولت آقای روحانی غافل بوده و نتوانستیم به جامعه معرفی کنیم، گفت: اسدآباد در زمینه تشکیل مجمع روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی پیشتار است و البته در اطلاع رسانی نیز خوب عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل روابط عمومی استانداری همدان با اشاره به تشکیل شورای اطلاع رسانی، گفت: در این شورا بحث‌های مختلف مدیران، رسانه و روابط عمومی دیده شده است که تعاملی بین این سه قشر باشد.

 

وی با اشاره به روز خبرنگار، انتظار می‌رود که مسئولان روابط عمومی با ارتباط گیری بیشتر با رسانه‌ها و خبرنگاران برنامه‌هایی را برای این عزیزان داشته باشند و از زحمات یکساله انان قدردانی شود.

 

ربانی با بیان اینکه مسئول روابط عمومی که علاقه ای به فضای مجهزی ندارد و یا نیست، باید در گوشه دیگری از اداره مسئولیت بگیرد چرا که می‌توان از این فضا به نفع دولت و در ایجاد نشاط آفرینی و امید و البته اطلاع رسانی خوب از اقدامات دولت اقدام کرد.

 

وی از برگزاری دوره های آموزشی سواد رسانه ای، عکاسی، خبری تحلیلی برای روابط عمومی‌ها خبر داد و گفت: مسئول روابط عمومی باید به این امور مجهز باشد و 40 سالگی انقلاب را هرچه بهتر برجسته کند.

 

فرماندار شهرستان اسدآباد هم روابط عمومی را پیشانی و مغز متفکر ادارات خواند و گفت: کار روابط عمومی‌ها در جایگاه خود از کار فرماندار مهم‌تر است و مسئولان این حوزه‌ها می‌تواند با اطلاع رسانی خوب مردم را نسبت به جایگاه و برخورد و درخواست‌هایشان آشنا کنند.

 

کریم حمیدوند با اشاره به وجود تسهیلات اشتغال روستایی، گفت: روابط عمومی ها می‌توانستند با اطلاع رسانی خوب در این زمینه افراد سرمایه گذار و جویای کار با طرحهای مناسب را برای دریسافت تسهیلات معرفی کنند.

 

وی با بیان اینکه روابط دست راست مدیر است نه چپ؛ خاطرنشان کرد: مدیران روابط عمومی باید با ایجاد کانال‌های ارتباطی در پیام رسان های داخلی نسبت به خدمات انجام شده دولت اطلاع رسانی داشته باشند.

 

فرماندار شهرستان اسدآباد با تأکید بر اینکه روابط عمومی‌ها باید میز خدمت را در ادارات جدی بگیرند، گفت: باید نسبت به امور شهرستانی تعصب داشته باشید.

 

وی با تأکید بر اینکه مطبوعات مهم هستند، گفت: خبرنگاران نباشند، ما در خواب زمستانی می‌رویم  و آنان باید صدای مردم را به گوش ما برسانند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۲۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه به نمایشگاه کتاب برویم؟ | تدابیر حمل و نقل عمومی برای دیدار با یارمهربان

همشهری- زینب زینال زاده: دیروز (۱۹ اردیبهشت) درب سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در مصلای تهران باز شد و تا ۲۹ اردیبهشت هم دایر خواهد بود. پایتخت نشینان انتظار داشتند براساس مصوبه شورای شهر تهران مبتنی بر برگزاری نمایشگاههای پر مخاطب در مجموعه نمایشگاهی آفتاب، شاهد این رویداد بزرگ فرهنگی در شهر آفتاب باشند اما پیش از این علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران گفت بود که مساحت و امکانات موجود در نمایشگاه آفتاب پاسخگوی برگزاری نمایشگاه مهم و گسترده ای چون نمایشگاه کتاب نیست. از این رو بار دیگر مصلای تهران میزبان نمایشگاه کتاب با شعار «بخوانیم و بسازیم» شد. بنابراین شهرداری اکنون با تدابیری که در حوزه ناوگان حمل و نقل عمومی پیش بینی کرده است، سعی دارد تا عبور و مرور مراجعه کنندگان را به این نمایشگاه تسریع و تسهیل کند و بار ترافیک را کاهش دهد. براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، پایتخت نشینان امیدوارند امسال نمایشگاه کتاب، ترافیک ایجاد نکند و فرهنگ استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی برای حضور در چنین رویداد بزرگ فرهنگی بیش از بیش در میان شهروندان نهادینه شوند.

آمادگی ناوگان ریلی

ناوگان مترو برای تردد در مسیر نمایشگاه کتاب به لحاظ سرعت و مقرون‌به‌صرفه بودن، یکی از بهترین گزینه‌ها است. ایستگاه‌های مصلی امام خمینی (ره) در خط یک و ایستگاه شهید بهشتی در خط ۳ مترو نزدیکترین لوکیشن به نمایشگاه کتاب هستند که مراجعه کنندگان در کوتاهترین زمان می توانند از مبدا خود را به مقصد (نمایشگاه کتاب) برسانند. سرپرست شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از سرویس‌دهی حداکثری این ناوگان در روزهای برگزاری نمایشگاه کتاب خبر داده و گفته است به‌منظور خدمات‌رسانی هرچه‌بهتر به شهروندان و بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب، سرویس‌دهی در خطوط هفتگانه مترو با حداکثر ظرفیت انجام می‌شود. آن طور که رضا محمدنژاد بیدخت عنوان کرده: « ایستگاه‌های مصلی امام خمینی (ره) در خط یک و شهید بهشتی در خط ۳ مترو نزدیک‌ترین ایستگاه‌ها به محل برگزاری نمایشگاه هستند و شهروندان برای تسهیل تردد می توانند از این خطوط و ایستگاههای استفاده کنند. همچنین در روزهای پایانی هفته که بازدید از نمایشگاه افزایش می‌یابد، خدمت رسانی با حداکثر ظرفیت انجام می‌شود و آمادگی اعزام قطارهای فوق العاده برای رفاه مراجعه کنندگان و جلوگیری از ازدحام مسافران را داریم.» علاوه بر آن به گفته معاون امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری مترو همزمان با آغاز فعالیت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، برنامه‌هایی در ایستگاه‌های مترو پیش بینی شده است. سید محمد نقیب با بیان این که مترو موثرترین وسیله حمل و نقل عمومی برای افرادی است که قصد عزیمت به نمایشگاه کتاب را دارند، تاکید کرد: «برنامه‌هایی تدارک دیده شده تا بازدید کنندگان در طول مسیر هم خدماتی در ارتباط با کتاب و کتابخوانی دریافت کنند. اکران نمایشگاه عکس با موضوع کتاب، نصب برچسب عطف کتاب‌های منتخب در ایستگاه‌های شهید بهشتی و مصلی، فضاسازی و نصب سازه دروازه کتاب و اجرای طرح چیدمان پروازی کتاب در ایستگاه مصلی امام خمینی(ره) و ... از جمله موارد پیش بینی شده هستند.»

سایر برنامه‌های فرهنگی پیشخوان‌های مشاوره موضوعی کتاب در ایستگاه‌های مصلی و بهشتی پیش‌بینی‌شده است که کارشناسان با حضور در آنها آماده پاسخگویی به سؤالات شهروندان در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی خواهند بود. علاقه‌مندان به کتاب می‌توانند کتاب خریداری شده خود را در دست گرفته و با سازه کتاب طراحی شده در ایستگاه مصلی عکس یادگاری بگیرند و از معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری مترو تهران هدیه دریافت کنند. برای ترویج و توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی طرح «کتاب‌خوان» در مترو تهران اجرا می‌شود. در طرح کتاب‌خوان گزیده‌های بیش از چهل جلد کتاب منتخب از کتاب‌های چاپ شده توسط نویسندگان داخلی و خارجی در قالب کتاب‌های یک‌صفحه‌ای در ایستگاه شهید بهشتی در اختیار مسافران قرار می‌گیرد. اختصاص خطوط ویژه اتوبوس

برخی از شهروندان تمایل دارند از ناوگان اتوبوسرانی برای رفتن به نمایشگاه کتاب استفاده کنند. ازاین‌رو به گفته مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، ۳ خط ویژه اتوبوسرانی برای خدمت‌رسانی و جابه‌جایی بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب پیش‌بینی‌شده است. مهدی علیزاده با بیان این که هدف ما خدمت‌رسانی مطلوب به مراجعه‌کنندگان و کاهش بار ترافیک و جلوگیری از ایجاد گره‌های ترافیکی در معابر منتهی به مصلی و شهر تهران است، تأکید کرد: «حسب دستور ویژه علیرضا زاکانی، شهردار تهران، برای مردمی که از سراسر کشور و بخصوص تهران در نمایشگاه شرکت می‌کنند خطوط خاصی اختصاص‌یافته و تا روز آخر و در تمام ساعات برگزاری نمایشگاه (ساعت ۹ تا ۲۱) در خدمت مردم خواهیم بود.» او در ادامه گفت که علاوه بر ۳ خط اختصاصی، برای رفاه حال بازدیدکنندگان، خطوط عبوری و منتهی به محل نمایشگاه تقویت شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی انجام شده سرفاصله حرکت اتوبوس‌های خط ۵ تندرو، از مبدأ پایانه علم و صنعت به پایانه بیهقی، کاهش‌یافته و خدمت‌رسانی بهینه و مطلوبی در ناوگان اتوبوسرانی خواهیم داشت. علیزاده از شهروندان تقاضا کرد برای بهبود کیفیت خدمات و رفع نواقص، با ارائه پیشنهادها و انتقادات از طریق سامانه ۱۳۷، اتوبوسرانی تهران را یاری کنند.

مبدأ ۳ خط اتوبوسرانی میدان صنعت فلکه سوم تهرانپارس پایانه آزادی خدمت‌رسانی با تاکسی در محوطه داخلی

سازمان تاکسیرانی هم برای رفاه حال مراجعه‌کنندگان به نمایشگاه کتاب تدابیری پیش‌بینی کرده است. سرپرست این سازمان از ارائه خدمات رایگان خبر داد و گفت که ۶۰ دستگاه تاکسی ون و شاتل سرویس در محوطه داخلی مصلی مستقر و به مراجعه کنندگان خدمات رایگان داده می شود. آن طور که شادی مالی عنوان کرده: «۲۰ دستگاه شاتل سرویس و ۴۰ دستگاه تاکسی ون از درب های مصلی کار خدمات رسانی به بازدیدکنندگان را برعهده دارند.»

جزئیات محل استقرار ۱۰ دستگاه تاکسی درب شمالی ۵ دستگاه تاکسی درب خیابان خرمشهر ۱۰ دستگاه تاکسی درب ورودی شماره۴ ۳۵ دستگاه تاکسی ورودی اصلی مصلی (مترو شهید بهشتی)

کد خبر 850436 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شهردارى تهران تهران کتابخانه، کتابخوانی، کتابداری

دیگر خبرها

  • چگونه به نمایشگاه کتاب برویم؟ | تدابیر حمل و نقل عمومی برای دیدار با یارمهربان
  • قم آماده استقبال از رئیس‌جمهور / نصب بیش از ۳۰۰۰ متر مربع بنر در ۲۵۰ نقطه شهر
  • توزیع کارت تردد خبرنگاران برای پوشش خبری انتخابات استان تهران
  • اسرائیل تنها بیمارستان رفح را هدف قرار داد
  • حماس: اشغالگران تنها بیمارستان رفح را هدف قرار دادند
  • ساکنان رفح به هشدارهای تل آویو درباره تخلیه وقعی ننهادند
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • ماجرای خواب هولناک هاشمی، ۶ ماه قبل از فوتش
  • خواب عجیب آیت الله هاشمی، ۶ ماه قبل از فوتش