Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکار نیوز فرشاد مهدی‌پور روزنامه‌نگار و فعال سیاسی در گفت و گو با افکارنیوز پیرامون برخی از مواضع اصلاح‌طلبان در اتهام زنی های گسترده و بدون سند علیه شهردار سابق تهران گفت: ما در کشور اصل مبارزه با فساد را به عنوان یکی از اصول اساسی همیشه داشتیم و به‌نظر می‌رسد که همه جناح‌ها فقط درحد حرف مایل به مبارزه با فساد بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مسئله این‌ است که دروقت مبارزه چه وضعیتی پیدا می‌کنند و چه تصمیمی می‌گیرند. معمولاً جناح دوم خرداد ی حامی دولت تلاش دارد که با کم‌کردن فسادهای مرتبط با حوزه دسترسی خودش به دیگران حمله کند و آنها را دلیل فساد بداند. علت هم این است‌که حجم تخلفات و کم‌کاری و ناکارآمدی در مجموعه‌ای که توسط آقایان اداره می‌شود، آنقدر زیاد است و نسبت آن قابل سنجش با فساد در سایر حوزه‌ها نیست. 

وی افزود: حتی به‌نظر می‌رسد که کل بودجه عمرانی و بودجه هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ دولتی در تامین اجتماعی یا وزارت نیرو حداقل 5 تا10 برابر کل منابعی است که خارج از حوزه دولتی وجود دارد. چرا هیچ‌وقت درمورد موضوعات مرتبط با حکومت یا مسائلی که به خودشان ارتباط دارد این دغدغه را ندارند و اگر قرار به وزن‌کشی باشد، میزان و حجم آن ده‌ها برابر آن چیزی است که خارج از حوزه اجرایی صورت می‌گیرد.

مهدی‌پور با برشمردن مصادیق منتقدان گفت: در نمونه اخیر آن می‌توان گفت که 6هزار خودروی لوکس وارد کشور و ثبت سفارش شده است. حال این میزان از خودروی لوکس را چه کسی و چگونه وارد کشور کرده است و یا اینکه صدها و هزاران گوشی تلفن همراه با ارز 10هزار تومانی وارد بازار شده است. چه کسی این اطلاعات را در اختیار داشته که این میزان گوش خریده و وارد بازار کرده است. چرا زمانی‌که باید با مفسدان برخورد شود، گزینشی برخورد می‌شود و از قول اقایان یک جمله هم درمورد ناکارآمدی سازمان‌های دولتی نمی‌شنویم. اگر در ستاد اجرایی خلافی صورت گرفته، کدام بخش از جریان سیاسی ورود پیدا کرده و پیگیر آن می‌شود؟ آیا جریان حامی دولت این کار را می‌کند؟ معمولا اینطور نیست و حتی در بخش مربوط به جایی که آقایان اصطلاح شوآف را استفاده می‌کنند، در آن هم عملیاتی نکرده و فقط حرف می‌زنند.

این فعال سیاسی در ادامه صحبت‌های خود با انتقاد از برخی اصلاح‌طلبان چون صادق زیباکلام و انتقادات او به اصولگرایان و شخص شهردار سابق نیز گفت: آقای زیباکلام 25 تا 26 سال است سخنوری داشته و در این سه دهه مکرراً بدون سند و منبع روشن مطالبی را مطرح می‌کنند و چندین بار هم در محاکم محکوم شدند و ازاین جهت سابقه دارند که ادعاهایی را مطرح می‌کنند که ریشه‌دار نیست. ثانیاً ایشان با برخی جریانات نسبت دارند که فرایندهایی نسبت به یک چهره سیاسی شکل دهند و قبل از آنکه اتفاقی بیافتد به آن ضربه بزنند. ولی برخورد گزینشی که صورت می‌گیرد همیشه باید ریشه آن را درجایی دیگر جستجو نمود. در مقطع و زمانی دیگر حتما پای آقایان گیر افتاده است. در یک صندوق مالی وقتی تمام سهامداران خرد آن پاسخگو بوده و کار به جایی می‌رسد که باید تسهیلات بگیران بزرگ پاسخگو باشند، متوجه یک عملیات و حمله بزرگ رسانه‌ای می‌شویم. در آن حمله نیز ظاهراً برخی افراد همان جناح سیاسی که تا امروز نسبت به همان جنس مطالبات سکوت داشتند، حال وارد سخن می‌شوند. اگر از این سنخ خبرها شنیدیم باید ریشه حمله را درجایی دیگر جستجو کنیم.

مهدی‌پور گفت: وقتی اصلاح طلبان تصور می‌کنند اقای قالیباف وضعیتی برای حل مشکلات و کارآمدی برای کشور دارد، به هر نحو ممکن می‌خواهند که او را تخریب کنند و وقتی عملکرد جناح رقیب تاحدودی مناسب‌تر بوده و جناح حاکم آن عملکردها را نداشته، این هجمه بیشتر می‌شود. فرق اصلاح‌طلبان و اصول‌گرایان هم در این نکته است که اصول‌گرایان وقتی نقد می‌کنند کلیت جمهوری اسلامی و دولت و حکومت را زیرسوال نمی‌برند. اما اصلاح‌طلبان چون دنبال مخدوش کردن کلیت روندها هستند بی‌محابا حمله می‌کنند. اصول‌گرایان در این مقطع زمانی سعی می‌کنند که انتقادات خود را کاهش دهند و سکوت کنند. اما برخلاف آنها اصلاح‌طلبان و عناصر حامی دولت و دوم خردادی بی‌هیچ تدبیری حملات خود را زیاد کرده و مشکلات کشور را هم در عامل خارجی و دشمن نمی‌دانند و در ریل گفتار دشمن ایده و حملات خود را ساماندهی می‌کنند. مثلاً اگر وزیر خارجه امریکا درباره یک نهاد اقتصادی سخن بگوید، آنها هم همان نهاد را محکوم می‌کنند و این جنس هماهنگی با جریان ضدانقلاب و برانداز نکته قابل توجهی می‌باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دولت بودجه تامین اجتماعی وزارت نیرو تلفن همراه ارز صادق زیباکلام اصولگرایان اصلاح طلبان مشکلات جمهوری اسلامی وزیر خارجه اصلاح طلبان دلار دولت گرانی ناکارآمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۳۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم

مصطفی صفاری گفت: اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی که از عوامل خارجی است کاهش پیدا کند می‌توان پیش‌بینی کرد، امسال شاهد بهبود شاخص‌ها در بورس خواهیم بود.

مصطفی صفاری کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: شوک‌های سیاسی کوتاه مدت هستند و سریعا از بین می‌روند. اما شوک‌های اقتصادی اینطور نیستند و اثر بلند مدت دارند، گرچه اگر شوک سیاسی تبدیل به شوک اقتصادی شود، اثر آن بلند مدت می‌شود.

صفاری در ادامه بیان کرد: مرداد سال ۹۹ که ارزش بازار ۴۳۰ میلیارد دلار شده بود، سقوط وحشتناکی را تجربه کرد. پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری ارزش بورس به ۲۲۰ میلیارد دلار رسیده بود و آقای رئیسی قول دادند که به این وضعیت رسیدگی کنند. اما به دلیل برخی سیاست‌های اقتصادی که در این دولت انجام شد و شوک‌های سیاسی که اتفاق افتاد، ارزش بورس به ۱۲۰ میلیارد دلار رسید.


این کارشناس اقتصادی درباره وضعیت آینده بازار بورس گفت: هرچقدر که حوادث سیاسی کمتر اتفاق رخ دهد، طبیعی است که انتظار داشته باشیم بازار سرمایه جاماندگی خود را برطرف کند. دو سال است که شاخص بورس جا مانده است. پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران این است که اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی صورت نگیرد، امسال شاهد افزایش شاخص بورس خواهیم بود. البته در قانون بودجه امسال مواردی ذکر شده بود که مخالف صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های بورس است امیدواریم مجلس جلوی آن‌ها را بگیرد.


وی درخصوص اعتراض شرکت‌های تامین سرمایه درباره بند ۳ بودجه ۱۴۰۳، گفت: قانون بند ۳ این بود که افراد حقیقی تا ۵۰ میلیارد و افراد حقوقی تا ۵۰۰ میلیارد مشمول معافیت‌های مالیاتی می‌شوند و بیش از این مقدار باید مالیات بپردازند. واقعیت این بود که اکثر صندوق‌های سرمایه‌گذاری، نهاد‌های مالی و هزار فعال بازار گفتند که این قانون مخالف سرمایه‌گذاری غیرمستقیمی است که قانونگذار تعیین کرده بود. در واقع قرار بود که این قانون کمک‌کننده باشد و این موضوع را برای بازار سرمایه مستثنی کنند.

وی در پایان گفت اگر بازار بورس مثبت شد، مردم مانند سال ۹۹ سریعا سرمایه خود را وارد بازار نکنند و از طریق سبدگردان‌های یا سرمایه‌گذاری غیرمستقیم وارد بازار سرمایه شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عضو حماس: نتانیاهو به دنبال توافق نیست
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • واکنش عباس عبدی به سخنان مهدی نصیری: اصلاح‌طلبی و براندازی دو راهبرد غیر قابل جمع است
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • برگزاری همایش بزرگ عقیدتی سیاسی در بافق
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی