Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

حجت الاسلام و المسلمین نصرالله پژمانفر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش مجلس شورای اسلامی برای جوان سازی سیستم مدیریتی کشور گفت: موضوع استفاده از نیرو‌های جوان در امور اجرایی کشور موضوعی منطقی و قابل دفاع است که این مسیر در تمام دنیا به صورت روالی عادی و مورد تایید و قبول جامعه و همه ارگان‌های حکومتی دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه جوانان در امور مهم کشور شرکت داده شوند و حضور آن‌ها در مراکز مهم تصمیم ساز و تصمیم گیر در کنار مدیران بازنشسته‌ای که کوله باری از تجربه دارند موضوعی کار شده در تمام دنیاست در حالی که متاسفانه استفاده مکرر از بازنشستگان در مصادر مهم کشور و عدم توجه به جوانان به امری عادی در ایران تبدیل شده است.

وی بستن قرارداد با حقوق و مزایای بالاتر را با بازنشستگان فاجعه آور عنوان کرده دراین باره گفت: اینکه بعد از سی سال همچنان مدیران سابق به کار گرفته می‌شوند و موضوع بازنشستگی مدیران چندان جدی گرفته نمی‌شود به روالی عادی درایران تبدیل شده است. بستن قرار داد با مدیران بازنشسته با حقوق و مزایای بالاتر فاجعه‌ای درمدیریت کشور و در رشد و شکوفایی عرصه‌های مختلف مدیریتی است که متاسفانه چندان توجهی بدان نمی‌شود.

پژمانفر ماحصل اعتماد به جوانان را اینگونه توضیح داد: تداوم رویه غلط و بی پایه و اساسی که تا کنون رواج داشته منجر به بی اعتمادی نسل جوان به بدنه مدیریتی کشور می‌شود. جوانان ایرانی ثابت کرده‌اند بزرگترین مسائل کشور را به بهترین شکل ممکن حل و به سرانجام رسانده‌اند از این رو اعتماد به جوانان وبه کارگیری آن‌ها درامور مختلف سرآغاز ایجاد رشد و شکوفایی کشور خواهد بود.

وی اظهار داشت: بی تردید مصوبه اخیر مجلس در عدم به کارگیری بازنشستگان پیامی بود که از آحاد مردم به نمایندگان رسید و یقینا این پیام در قالب این مصوبه به تمامی مسوولین داده شده که باید از نیروی‌های خوش فکر جوان استفاده کرد. باید از ظرفیت جوانانی بهره‌مند شد که با توسل به راهکار‌های جدید می‌توانند مشکلات کشور را حل کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدیران پیر برای شهر تهران راهکاری ندارند اظهار داشت: امروز بسیاری از مسائل شهر تهران همچنان خوابیده، روی زمین مانده و حل نشده است چرا که مدیران بازنشسته و پیر هرآنچه داشته اند در طبق اخلاق گذاشته و دیگر چیزی غیر از این برای عرضه به شهروندان تهرانی ندارند لذا هر چند تجربه و دانش آن‌ها قابل احترام است، اما با اتکا به دانش‌های قدیمی نمیت وان منتظر فرصت سازی و شکوفایی شهر تهران بود. 

وی خاطر نشان شد: بنده معتقدم در حوزه مدیریت شهری باید به جوانان اعتماد کرد و به آن‌ها فرصت داد تا مسائل شهر بخصوص کلانشهری مثل تهران را حل کنند و با چاره اندیشی‌های تفکر جوان خود پایتخت جمهوری اسلامی را شکوفا‌تر از قبل به جهان عرضه کنند و در اختیار شهروندان قرار دهند. 

پژمانفر در پایان با اظهار امیدواری برای ورود جوانان به مدیریت شهر تهران گفت: نه تنها نیروی جوان در بخش‌های دولتی باید به کار گرفته شود بلکه بخش‌های خصوصی نیز خارج از این قاعده سود آور نیست و حضور جوانان در بخش خصوصی می‌تواند منجر به نوآوری‌های جدید و حل بسیاری از مشکلات و مسائل کشورشود. امید می‌رود با جدی گرفتن جوانان در همه حوزه‌ها ودر مدیریت شهری مانع از موج مهاجرت‌ها وآسیب‌هایی شویم که تا کنون به شهر وکشور تحمیل شده است. آنچه موجب سرخوردگی و بی اعتمادی نسل جوان به مدیریت جامعه شده بازخورد همان بی اعتمادی است که مدیران مسن به جوانان دارند بنابراین جدی گرفتن جوانان در مدیریت‌های کلان از جمله مدیریت شهری الزامی و بسیار حیاتی است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی جامعه ایران بازنشستگی نسل جوان مشکلات مجلس شورای زمین اخلاق جمهوری اسلامی جهان بخش خصوصی پایتخت جهان حقوق رشد شهر تهران پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۳۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انصراف بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس عوام انگلیس از انتخابات آینده

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ۱۰۲ نماینده کنونی مجلس عوام انگلیس اعلام کردند که در انتخابات آتی این کشور نامزد نخواهند شد.

بیشتر این نمایندگان، از حزب حاکم محافظه کار انگلیس هستند. پس از حزب حاکم محافظه کار، بیشتر انصراف دهندگان از حزب کارگر هستند.

مجلس عوام انگلیس هم اکنون ۶۵۰ نماینده دارد که ۳۶۵ نفر آنها از حزب محافظه کارند.

بر اساس نتایج نظر سنجی اخیر شرکت تحقیقاتی ایپسوس، محبوبیت حزب حاکم انگلیس به کمترین میزان در ۴۶ سال اخیر رسیده است. کار شناسان پیش بینی می کنند در صورت برگزاری انتخابات در این کشور, حزب حاکم انگلیس شکست خواهد خورد.

نتایج نظرسنجی جدید موسسه افکارسنجی آپی نیوم (Opinium) هم درباره دیدگاه مردم انگلیس درخصوص دولت و دولتمردان این کشور نشان می دهد که میزان محبوبیت حزب محافظه کار حاکم در مقایسه با سال ۲۰۱۹ به صورت قابل توجهی کاهش یافته است.

در این نظرسنجی مشخص شد از هر ۱۰ رای‌دهنده انگلیسی فقط چهار نفر از «ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس و رهبر حزب محافظه کار حمایت و اعلام کردند حاضرند در انتخابات سراسری بعدی به این حزب رای بدهند.

کد خبر 6084642

دیگر خبرها

  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • خبر مهم وحیدی درباره مرحله دوم انتخابات مجلس
  • کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب‌های زیرزمینی در افق ۱۴۲۰
  • نهایت تاثیر گذاری را در اجرای شعار سال خواهیم داشت
  • پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است
  • دریاچه آزادی، میزبان آب های‌آرام بانوان قهرمانی کشور جوانان
  • کنایه تند نماینده مجلس به مراسم ازدواج دختر یک مسئول در هتل اسپیناس پالاس
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا / تاراج منابع نفتی توسط مدیران حکومتی
  • انصراف بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس عوام انگلیس از انتخابات آینده
  • مدیران پروازی از سراسر کشور حذف شوند