Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران با اشاره به اینکه سالانه بیش از 2 میلیون نفر در کشورخون اهدا می‌کنند؛ گفت: استان قزوین در 4 ماهه ابتدای امسال بیشترین رشد اهداکننده مستمر را در کشور داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ دکتر بشیر حاجی بیگی مدیرکل روابط عمومی و سخنگوی سازمان انتقال خون ایران ظهر امروز(دوشنبه) در مراسم افتتاحیه اولین تلویزیون شهری سازمان انتقال خون ایران در قزوین اظهار کرد: سازمان انتقال خون ایران پس از گذر از مرز 40 سالگی در واقع به بلوغ فکری و عملیاتی و اجرایی رسیده است؛ چراکه اقداماتی که در این سازمان انجام شده جای تقدیر و تشکر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی افزود: سازمان انتقال خون ایران پیشرفت‌های قابل توجهی داشته و همیشه در مسیر رشد و تعالی قرار داشته است.    رشد 12 درصدی آمار اهداکنندگان مستمر در استان قزوین
مدیرکل روابط عمومی و سخنگوی سازمان انتقال خون ایران تصریح کرد: رشد و پیشرفت سازمان وابسته به حضور اهداکنندگان خون است؛ چراکه اهداکنندگان خون با روحیه ایثارگری و بدون چشمداشت عصاره وجودی خود را برای کمک به بیماران نیازمند اهدا می‌کنند.

وی بیان کرد: همه این اقدامات برای کمک به بیماران انجام می‌شود که امیدواریم هیچ بیماری دغدغه تامین خون و فرآورده‌های خون نداشته باشد.

حاجی بیگی با اشاره به عملکرد مطلوب انتقال خون استان قزوین عنوان کرد: طرح تکریم ارباب رجوع با همکاری پرسنل انتقال خون استان قزوین بسیار خوب اجرا شده، به طوری‌که در بیشتر سال‌ها رتبه بالایی در بین استان‌ها کسب کرده است. 

وی ادامه داد: راه‌اندازی اولین سردخانه مکانیزه در قزوین و انجام بسیاری از طرح‌های تحقیقاتی در استان قزوین از جمله موفقیت‌های استان قزوین به شمار می‌آید. 

مدیرکل روابط عمومی و سخنگوی سازمان انتقال خون ایران بیان کرد: در دوره مدیریتی دکتر برادران نیز اقدامات بسیار زیادی در حوزه فنی انجام شد؛ به طوریکه استان قزوین در بخش فنی، تضمین کیفیت و کنترل کیفی یکی از شاخص‌ها بوده است که جای تقدیر و تشکر دارد. 

وجود 500 هزار اهدا کننده مستمر در کشور
وی با اشاره به رشد 12 درصدی آمار اهداکنندگان مستمر در استان قزوین عنوان کرد: استان قزوین در 4 ماهه ابتدای امسال بیشترین رشد اهداکننده مستمر را در کشور داشته است و شاخص اهدای مستمر یکی از شاخص‌های ارتقای مراکز انتقال خون در دنیا است.

حاجی بیگی با اشاره به وجود 500 هزار نفر اهدا کننده مستمر در کشور عنوان کرد: سالانه 2 میلیون و 500 هزار نفر برای اهدای خون به مراکز انتقال خون در سراسر کشور مراجعه می‌کنند که از این تعداد 2 میلیون و 100 هزار نفر موفق به اهدای خون می‌شوند. 

وی تصریح کرد: اهدا کننده مستمر یک ارزش برای سیستم انتقال خون به شمار می‌آید زیرا این افراد با توجه به اهمیت اهدای خون، همواره خودمراقبتی کرده و از رفتار پرخطر پرهیز می‌کنند. 

مدیرکل روابط عمومی و سخنگوی سازمان انتقال خون ایران عنوان کرد: استان قزوین سال گذشته پس از استان گیلان بیشترین میزان رشد اهدای خون در کشور را داشت. 

وی تصریح کرد: ما چیزی به عنوان صادرات و واردات خون در کل دنیا نداریم؛ بلکه فقط پلاسمای ایرانی ارسال می‌شود و به شکل داروی ایرانی به کشور برمی‌گردد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۶۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟

سهمیه حج کشورها هر سال براساس جمعیت ساکن مسلمان در آن کشورها تعیین می‌شود. با این حال، عوامل دیگری هم تاثیر دارد، آنچنان که اندونزی، پاکستان و هند به ترتیب بیشترین سهمیه حج را به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش ایسنا، هر سال صدها هزار نفر مسلمان در شهر مکه گردهم می‌آیند و مهمترین زیارت‌ مسلمانان را انجام می‌دهند. مناسک اصلی حج حدود یک هفته طول می‌کشد و در آن زمان صدها هزار نفر مسلمان از کشورهای مختلف جهان به شهر مکه سفر می‌کنند.

عربستان سعودی هر سال بر اساس میانگین جمعیت مسلمانان مقیم کشورها، سهمیه حج را اختصاص می‌دهد. به عبارتی هر چه تعداد مسلمانان ساکن در یک کشور بیشتر باشد، احتمال دارد آن کشور سهم بیشتری به دست آورد. با این حال، عوامل دیگری می‌تواند بر سهمیه یک کشور تأثیر بگذارد. نگاهی به سهمیه برخی کشورها نشان می‌دهد، سطح روابط دیپلماتیک با عربستان به عنوان کشور میزبان، در سال‌های گذشته بر تعیین این سهمیه بی‌تأثیر نبوده است.

در سال‌های اخیر براساس آمارهای عربستان، بیشترین تعداد زائران حج به کشور اندونزی تعلق داشته است و در سال گذشته، پاکستان و هند نیز به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار داشتند.

نام کشور تعداد سهیمه حج (۲۰۲۳ - ۱۴۰۲)
۱.اندونزی    ۲۲۱.۰۰۰ نفر
۲.پاکستان ۱۸۰.۰۰۰
۳.هند ۱۷۵.۰۲۵
۴.بنگلادش ۱۲۷.۱۹۸
۵.نیجریه ۹۵.۰۰۰
۶.ایران ۸۷.۵۵۰
۷.الجزایر ۴۱.۳۰۰
۸.ترکیه ۳۷.۷۷۰
۹.مصر ۳۵.۳۷۵
۱۰. سودان ۳۲.۰۰۰
۱۱.مالزی ۳۱.۶۰۰
۱۲.روسیه ۲۵.۰۰۰
۱۳. سوریه ۲۲.۵۰۰
۱۴. اتیوپی ۱۹.۶۱۹
۱۵. مراکش ۱۵.۳۹۲
۱۶.عراق ۱۵.۲۵۲
۱۷.عمان ۱۴.۰۰۰
۱۸.افغانستان ۱۳.۵۸۲
۱۹.سنگال ۱۲.۸۰۰
۲۰.انگلستان ۱۲.۳۴۸


حج اگرچه سهمیه‌بندی شده است و این سهم گاه سال به سال متفاوت است، اما بنا بر نظر کارشناسان حج، اعمال آن مزایایی دارد؛ از جمله اینکه اختصاص یک سهمیه به هر کشور به تسهیل عدالت کمک می‌کند، زیرا هر مسلمان تشویق می‌شود در مقطعی از زندگی خود، صرف نظر از اینکه در کجا زندگی می‌کند، این زیارت را انجام دهد. این سهمیه‌ها همچنین کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که زائران هر سال می‌توانند سفر خود را با خیال راحت انجام دهند. سهمیه‌ها به جلوگیری از احتمال ازدحام بیش از حد نیز کمک می‌کند.

ایده کلی میزبان این بوده است که تا حد امکان از زائران استقبال و در عین حال تدارکات مدیریت شود و بر این اساس، سالانه به صدها هزار نفر اجازه می‌دهد در مدت زمان کوتاهی به مکه و خارج از مکه سرازیر شوند.

بر این اساس، ایران در سال‌های اخیر و به‌ویژه پس از رفع محدودیت‌های کرونا، تقریبا یک سهم مشخص داشته است. سال گذشته و امسال سهم حج ایران تفاوت چندانی نداشته و حدود ۸۷ هزار و ۵۰۰ هزار نفر بوده است که در سال گذشته ششمین کشور با بیشترین سهم بود. با این حال ایران از عربستان خواسته مطابق با رشد جمعیت، این سهم را تا ۱۰۰ هزار نفر افزایش دهد، که تا کنون اتفاق نیفتاده است.

طبق اعلام آخرین سازمان حج و زیارت، حدود ۹۰۰ هزار نفر در ایران در نوبت حج واجب هستند که با درنظر گرفتن سهمیه کنونی ایران و افزایش نیافتن آن، اعزام تمام آنها به حج تمتع نزدیک به ۱۰ سال طول می‌کشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • مشتری ۲میلیون دلاری تیم ایرانی به جهانبخش
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • پروژه نهضت ملی مسکن از مرز ۲میلیون و۵۴۰ هزار واحد گذشت