Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@06:25:40 GMT

کتابخانه در ۳۹ روستای خوزستان دایر است

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۲۶۶۶۷

کتابخانه در ۳۹ روستای خوزستان دایر است

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خوزستان گفت: در ۳۹ روستای استان کتابخانه دایر شده است. ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۳ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، منصور کوهی‌رستمی در نخستین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی خوزستان در سالن جلسات حوزه استاندار خوزستان، اظهار داشت: کتابخانه روستای رامهرمز به عنوان روستای دوستدار ملی شناخته شد و این بهانه برای تبیین طرح جامع برای کتابخانه‌های روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که 39 روستای استان خوزستان کتابخانه دایر شده است، عنوان کرد: برای هرکدام از این کتابخانه‌ها یک نفر از اهالی روستاها مشغول به کار شده‌اند و از لحاظ پراکندگی روستایی در 17 شهرستان کتابخانه روستایی داریم.

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی خوزستان با بیان این‌که در روستاهای ده شهرستان خوزستان کتابخانه‌های فعال نداریم، افزود: تا پایان سال جاری در شهرستان باوی، رامهرمشیر و حمیدیه کتابخانه‌های روستایی فعال می‌شوند.

وی ادامه داد: جمعیت کتابخانه‌های روستایی استان خوزستان 70 هزار و 769 نفر بوده که 192 هزار و 600 منبع در آنها وجود دارد، در این حجم 13 هزار و 531 عضو وجود دارد که تناسب این تعداد 19 و نیم درصد و میزان استقبال کتابخانه‌های روستایی بیشتر است.

کوهی‌رستمی با اشاره به این‌که میزان کتابخانه‌های امانت در مدت یک ساله 96 هزار و 684 منبع است، خاطرنشان کرد: در زمینه زیرساخت‌های اینترنت  29 کتابخانه روستایی مجهز  به اینترنت و تمامی اطلاعات کتابخانه در بستر آنلاین ارائه می‌شوند.

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی خوزستان از حمایت مالی و تجهیز روستای باصدی شهرستان رامهرمز خبرداد و گفت: 5 میلیون تومان برای حمایت از این روستا اختصاص و در حوزه زیرساخت و تجهیزات نیز اقداماتی انجام می‌شود.

وی بیان کرد: 70 برنامه ترویجی کتابخوانی در سطح 39 روستاهای استان خوزستان شناسایی شده است که امیدواریم بتوانیم در سطح استان اجرایی شد و شاهد تغییر و تحولات در این حوزه باشیم.

کوهی‌رستمی اظهار داشت: در اندیکا چهار کتابخانه وجود که یک هزار و 120 متر مکعب زیربنا و بیش از 2 هزار و 192 نفر در آن عضویت دارند؛که با توجه به ییلاق و عشلاق در اندیکا، ضرورت راه اندازی کتابخانه سیار وجود دارد تا بتوان فضای فرهنگی را ایجاد  و در جهت تقویت کتابخوانه‌ها نیز گام موثری برداشته شود.

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی خوزستان گفت: 12 پروژه در حال ساخت وجود دارد که عمده آنها در مناطق روستایی و کم‌برخوردار واقع شده‌اند و فرآیند ساخت آنها رو به اتمام و برخی نیز تکمیل شدند و  تلاش می‌کنیم در هفته دولت به بهره‌برداری برسند.

انتهای پیام/ش

R41468/P1377/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۶۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگ و ارشاد بوشهر، سید محمد هاشمی در آئین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در بوشهر گفت: ششمین جشنواره روستایی عشایری رضوی بوشهر از یک عمق و پیشرفت هنری برخوردار بود و از این جهت از داوران و دست‌اندرکاران جشنواره تشکر می‌کنیم.

وی افزود: تلاش می‌کنیم این جشنواره در سال بعد مردمی‌تر و از نظر گستره جغرافیایی در ابعاد وسیع‌تری اجرا شود.

قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: استقبال و حضور پرشور مردم نشان از الطاف و دلدادگی مردم به ساحت شمس الشموس حضرت رضا (ع) می‌باشد و تلاش می‌کنیم این رویداد ملی را در هشت روستا از سراسر کشور برگزار کنیم.

هاشمی تصریح کرد: این جشنواره در پنج دوره قبل در روستای کردر رضوی از میناب هرمزگان برگزار شد و امسال علاوه بر آن اجرا در هرمزگان، مردم پرشور و میهمان نواز روستای سرکره دشتستان میزبان این رویداد ملی هستند.

وی در خصوص جشنواره بین المللی امام رضا (ع) گفت: جشنواره بین المللی امام رضا (ع)، جشنواره‌ای مبارک و ایمانی است که بیست و یکمین دوره را طی می‌کند و در رشته‌های متعدد فعالیت دارد. در دوره بیست و یکم این جشنواره نه تنها به‌صورت معمول برگزار شد بلکه هم از جهت مردمی بودن و هم از جهت توسعه کار و هم از جهت عمق فنی و کارشناسی بسیار رشد کرده است و جوانه‌های دیگری هم زده است از جمله جشنواره بین المللی فیلم دینی رضوان که اختتامیه آن در آبان برگزار خواهد شد.

ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری آسمان هشتم با حضور پرشور مردم و مسئولان کشوری و استان در روستای سرکره دشتستان با معرفی برترین به کار خود پایان داد.

کد خبر 6095562

دیگر خبرها

  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان
  • سیل در 2 محور روستایی تربت جام
  • مشق عشق فداکاری در مدرسه روستایی در زفره
  • ۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر
  • جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود
  • ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر آغاز شد
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • آغاز جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر + تصویر
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر