Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، سیامک ره‌پیک، که به عنوان یکی از کاندیداهای حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان به مجلس شورای اسلامی معرفی شده است، در صحن علنی در جریان ارائه توضیحاتی درباره رزومه خود گفت: بنده به صورت تفصیلی با مسائل شورای نگهبان در مورد انتخابات و بررسی قوانین آشنایی داشته و به آن اشراف دقیق دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 لازم است که تعامل مجلس و شورای نگهبان وجود داشته باشد چراکه این دو نهاد در بحث تقنین، دو نهاد ملازم هم هستند.

این کاندید معرفی شده از سوی شورای نگهبان خاطرنشان کرد: قوانین انتخابات را با هدف شفافیت و بررسی چالش‌ها باید مورد بازبینی قرار داد که در این راستا بخش پژوهش‌های شورای نگهبان آمادگی کامل دارد. با توجه به شرایط کشور، همکاری شورای نگهبان و مجلس اقدامی وحدت‌آفرین و مبارک است که در این دوره انسجام‌ بخشی به این تعامل ( بین مجلس و شورای نگهبان ) امری مهم است.

ره‌پیک تصریح کرد:  نقش مجلس در ریل‌گذاری حرکت دولت نقشی بی‌بدیل است. عضو شورای نگهبان باید دارای صفاتی مانند استقلال رأی، اعتقاد عمیق به مبانی اسلامیت و جمهوریت نظام و اعتقاد راسخ به حق‌الناس بودن رأی مردم باشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۹۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت

آفتاب‌‌نیوز :

طحان نظیف درباره مصوبه مجلس برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: ما نسبت به این موضوع ایرادی نداشتیم و تایید آن را قبلاً اعلام کردیم، اما ما درباره لایحه برنامه هفتم ایرادات و ابهامات دیگری داشتیم که در حال رفت و آمد میان مجلس و شورای نگهبان است و پس از رفع این ایرادات لایحه به طور کامل ابلاغ می‌شود.

وی گفت: طبق مفاد این مصوبه نیز قانون برنامه هفتم از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶ مرحله اخذ رای الکترونیک/ نشست رئیسی و استانداران
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت
  • طحان نظیف: ایرادات شورای نگهبان به لایحه حجاب پابرجاست (فیلم)
  • پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای حسن روحانی
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟