Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از رکوردداران در بحث اهدای خون در کشور گفت: مسلمانان زمانی که موذن اذان می‌گوید دست از هر کاری می‌کشند و برای نماز خود را مهیا می‌کنند، اگر ملت ایران و همه مردم دنیا، اهدای خون را مانند نماز خواندن بر خود واجب بدانند و هر سه ماه یک بار، مانند زمانی که اذان پخش شده است مشاتاقانه برای اهدای خون حاضر شوند، واقعا تحول عظیمی در بحث انتقال خون ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدامین جنیدی جعفری یکی از رکوردداران در بحث اهدای خون در کشور در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛اظهار کرد: در سال ۵۸ یعنی زمانی که نوجوان بودم در یکی از دوره‌های هفتگی هیئت مذهبی به پیشنهاد یکی از افراد حاضر در هیئت به نام ناصر رخ، صیغه برادری خواندیم و از همان زمان با هم قرار گذاشتیم که خون خود را برای کمک به بیماران نیازمند خون اهدا کنیم و از آنجایی که رِنج سنی مناسب برای اهدای خون از ۱۸ تا ۶۵ سال است و ما در آن دوران هنوز به ۱۸ سال نرسیده بودیم بااستفاده از قوانین خاصی توانستیم خون اهدا کنیم.

وی با اشاره به اینکه بعضی از افرادی که آن روز با هم برادر شدیم شهید و تعدادی به حدی جانباز شده‌اند که دیگر نمی‌توانند خون اهدا کنند ادامه داد: خودم هم در جبهه حضور داشتم و در حال حاضر جانباز هستم اما با وجود ترکش‌ها بسیاری که در بدنم هست، شرایط لازم برای اهدای خون را دارم و کمافی‌السابق خون اهدا می‌کنم.
 


جنیدی خاطرنشان کرد: تاکنون در ۲۸ استان حضور یافتم و به طور نمادین خون اهدا کردم، و درحال حاضر فقط سه استان همدان، یزد و یاسوج باقی مانده و بعد از حضور در این استان‌ها و اتمام برنامه ایران‌پیمایی در نظر دارم با همکاری سازمان انتقال خون به کشورهایی که مدنظر سازمان است بروم و در آن‌جا خون بدهم و این منوط به این است که بتوانم اسپانسر پیدا کنم و هنوز قطعی نیست.

این اهداکننده خون بیان داشت: در سفر به برخی از استان‌ها برای اهدای خون با افرادی آشنا می‌شدم که هنوز خون اهدا نکرده بودند و به قول معروف رای اولی بودند، که با تشویق‌هایی که انجام شد در استان‌های گلستان و خراسان رضوی چند نفر در این راه همراهیمان کردند.

جنیدی افزود: تاکنون ۱۵۸ بارخون اهدا کردم و اهدای خون را بسیار دوست دارم به همین دلیل سعی می‌کنم برنامه اهدای خون را همواره داشته باشم.

وی با اشاره به دوره جوانی خود و همزمانی این دوران با انقلاب و دفاع مقدس و هیجانات این دوران بیان داشت: به جوانان امروزی توصیه می‌کنم به دنبال این باشند که اسلام ناب محمدی را بشناسند و به دیگران بشناسانند و انتقال خون یکی از این محورها است که باید هم از مزایای آن مطلع باشند و هم آن را به دیگران معرفی نمایند و به این ترتیب فرهنگ‌سازی لازم برای انتقال خون صورت بگیرد.

 

این اهداکننده خون ادامه داد: من سه فرزند دختر دارم که دوتای آن‌ها به علت ضعف جسمانی قادر به اهدای خون نیستند اما فرزند آخرم به علت آنکه شرایط لازم بدنی را برای انتقال خون دارد تداوم‌دهنده راه من است اما نه به شدت من، ضمن اینکه من به دوستان و آشنایان خود هم اهدای خون را توصیه می‌کنم.

جنیدی تاکید کرد: مسلمانان زمانی که موذن اذان می‌گوید دست از هر کاری می‌کشند و برای نماز خود را مهیا می‌کنند، اگر ملت ایران و همه مردم دنیا، اهدای خون را مانند نماز خواندن بر خود واجب بدانند و هر سه ماه یک بار، مانند زمانی که اذان پخش شده است مشاتاقانه برای اهدای خون حاضر شوند، واقعا تحول عظیمی در بحث انتقال خون ایجاد می‌شود.

به گزارش جهانبین نیوز؛ محمدامین جنیدی جعفری در تیرماه سال ۹۵ شهرکرد را به‌عنوان بیستمین مقصد برای اهدای خون انتخاب کرد و با حضور در این شهر اقدام به اهدای خون نمود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۱۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است

اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره روند ساخت مسکن در کشور گفت: یک مقداری با آن تعدادی که برای ساخت مسکن در کشور مطرح شده فاصله داریم البته فوت وزیر سابق راه و شهرسازی هم در این زمینه بی‌تاثیر نبود همچنین یک مقداری هم بر روی شیوه کار مسئله پیش آمد که الان حل شده، اما تنها چیزی که باقی مانده، همکاری بانک‌ها است.

وی اظهار کرد: اگر بانک‌ها بیایند و سهم خود را بدهند جهش خیلی خوبی در ساخت مسکن به‌وجود خواهد آمد.

عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: بانک مرکزی و شورای عالی مسکن گام‌هایی را برداشته‌اند و میزان وامشان قبلا صفر بود، اما الان وامشان بین ۱۵، ۱۶ و ۱۷ درصد است البته بانک‌های خصوصی میزان وامشان صفر است و در این زمینه باید کاری انجام شود، چون اگر وامی نباشد اصلا کاری انجام نمی‌شود.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس تصریح کرد: می‌توان تا آنجایی که امکان‌پذیر است زمین را به مردم بدهیم و به‌جای آن وام ندهیم البته قبلا هم این کار انجام می‌شده است لذا از این سیاست وزارت راه استقبال می‌کنیم تا در شهر‌هایی که امکانش وجود دارد زمین رایگان بدهند تا مردم خود خانه بسازند و شعار سال مبنی بر جهش تولید و مشارکت مردم را محقق کنیم.

شاکری اظهار کرد: زمین اگر برای فرد باشد مردم شده باشد که ماشین و طلای خود را بفروشند این کار را می‌کنند تا خانه خود را بسازند و در آن زندگی کنند بنابراین باید این امر در اولویت اول باشد، چون در همکاری نکردن بانک‌ها دادن زمین رایگان به مردم برای اینکه خودشان ذیل نظارت شهرداری‌ها و نظام مهندسی اقدام به ساخت و ساز کنند بهترین کار است.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان‌کرد: فاصله آورده مردم و تسهیلات بانکی با قیمت تمام شده معنادار است و اگر فکری برای آن نکنیم مردم باز گرفتار می‌شوند یعنی یک جایی می‌گویند برویم آن را به دلال‌ها بفروشیم یا اینکه نرخ سود را در ۱۸ درصد نگه داریم، چون تعدادی از مردم نمی‌توانند از آن استفاده کنند بنابراین اهدای زمین رایگان به مردم و آمدن بانک‌ها برای انجام کار سرعت ساخت‌وساز را بالا می‌برد.

وی تاکید کرد: به نظرم تصمیمات درستی اتخاذ شده و باید با سرعت کار را جلو ببریم همچنین به ازای تخریب یک واحد فرسوده حداقل می‌توان سه واحد ساخت لذا باید برای بافت‌های فرسوده فکری کرد تا بخشی از مشکلات شهر‌های بزرگ حل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی